Не, я как раз не про мат.ну, Діду, якщо Ви під руганню підрозуміваєте тільки мат, то там його нема, але там стільки усіляких українських вислівів, таких смачних, що мати просто тіряються свої чудодійні властивості.
Аминь!Шановні жидобендерівці, дозвольте мені усю вашу купу щиро звітати із Різдвом!
Хай щастить усім тай згинуть сучі вороги!
А там лады-калины?
Всех с Рождеством!
Мира!
черный юмор."6 контрольных в голову" , а почему 6, а потому что сопротивлялся.
И что это за фото?
Зацінив . Але кацаплятьське ватобидло може не вловити, що промовляється із транскрипцією. А якщо говорити рузькими буквами, то для них усе буде зрозуміло. От, наприклад: скажи " мило" російскими буквами? Вони ж подумають, що ти сказав " файно" нашою мовою. А ти мав на увазі миючий засіб.....Чтобі обіднєє звучало, цэлєсообразно іспользовать украінскую транскріпцію
Шановні жидобендерівці, дозвольте мені усю вашу купу щиро звітати із Різдвом!
Еге ж, сімсот болячок їм у пуп, у ручки-ніжки и у прутня трішки.На взаєм. І вам усього найкращого. Щирі вітаннячка!
Ага, хай вороги шмаркаті повиздихають, трясця їх матері
Brent- 50.88 З Різдвом Христовим!
Шановні жидобендерівці, дозвольте мені усю вашу купу щиро звітати із Різдвом!
В росиии покончил с собой уже четвертый за год генерал
В росиии генерал-лейтенант ВВС в отставке Анатолий Кудрявцев покончил жизнь самоубийством
"6 контрольных в голову" , а почему 6, а потому что сопротивлялся.
Рождество на хуторе
Я читала. Ссылку не найду. У него онкология была, поэтому я и постить не стала.ссылка где? (с)
и тебе того же
Я читала. Ссылку не найду. У него онкология была, поэтому я и постить не стала.
А от скажіть, шановний, що то за зікурат на другої світлині? Або у центрі золотоголової вибудували пускову шахту для міжконтенінтальної ракети? Я-то сам народився, на жаль, недалеко від цього місця, у Чернишовських казармах, якщо Вам відомо це місце. Дуже буде прикро, якщо мою малу батьківщину зруйнують зворотним ракетним вогнем війська славетного НАТО( Київського Патріархату).Не, это на другом берегу реки