Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 8

TnWG7k7w20k.jpg

На заработки кто ездил?
 
А у нас богослужение началось. Всех с праздником!
Всех православных - с праздником !
Верьте правде - а не обману.
Правда - в свете,а не в тьме.
И в улыбке - а не в злости.

Та тута разбирались с непонятными обьявлениями и бигбордами -
"27-го - будет ! Жди."
Непонятно - что и где и кому.
Как бы не сюда можно прилепить.....
 
Тебе три ламборгини, гурий, виноградники и вон там ещё немножко под помидорки.
А под огурчики с клубникой....забыл,да ? :rolleyes:
За "гурия" - спасибо.Мне больше нравится производное от Георгия,но и островерхая пирамида-ориентир - тоже ничего......:)

:D :пиво::пиво::пиво:
 
Чуток вас отвлеку :)

Подарили мне, теперь я вам дарю :)

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
За "гурия" - спасибо.Мне больше нравится производное от Георгия,но и островерхая пирамида-ориентир - тоже ничего......

Да, норм. Мне во надо короче тут одну дрочь, пара штук баксов вопрос. Чиста на телефон закинешь? Я маме покажу, потом отдам.
 
А Коломойский за "бальзамы Грушевского" вознаграждение не назначал? Ну хоть по 5$ за литр? А то даже при нынешних ценах на бензин, пустые бутылки и ветошь выгодный бизнес получается :D
 
Оу. Бальзам стал дороже АК и РПГ?
 
Советую посмотреть

sLnqPt2gJXM

Таким, или примерно таким, должен быть гимн Украины,- я имею ввиду то, что более патриотично "Є у нашій Україні і слава і воля", "Нам за єдність і за мужність усміхнулась доля" и остальное, в противовес оригиналу : "Ще не вмерла України ні слава ні воля" и "Ще нам браття українці(молодії) усміхнеться доля" и т.д. прям обнять и плакать. Уныло так живём 23 года. А вот если провести конкурс на лучшие слова гимна Украины на оригинальную музыку и написать, что автор слов - народ Украины, имхо, было бы нереально круто!
 
Легитимный решил искупить свою вину перед народом Украины

СМЕРТЬ фашистських окупантів ! ПРОЧИТАЙТЕ І ПЕРЕДАЙТЕ ДАЛІ ! УВАГА ! За наявною інформацією - дні путінської хунти полічені ! Народно -визвольна армія Південного Сходу готова до повномасштабної виступу проти кремлівської хунти. Готові і повстанські загони в інших областях України і в самому Києві. Янукович з дня на день прибуде на Україну і його підтримає практично вся армія. Чи підтримає і більшість у МВС і навіть в СБУ. Ніякої Російської Армії не буде ми її знищимо ! Все буде зроблено силами громадян самої України ! І при повному дозволі діяти жорстко в рамках контртерористичної операції за наказом легітимного президента Януковича. Ніяких « ввічливих зелених чоловічків » ! Будуть люті українські мужики . Списки для ліквідації всіх , які присягнули путінської хунті складено і передано антитерористичних спецбригади . Вся кремлівська хунта (у списках більше 80000 чоловік) буде ліквідована. На місцях будуть зачищені всі , хто викрав Януковича і підтримав ватників . « Руччкій фронт» і « фсб » в полон брати не будуть - розстріл на місці. Всі, хто спробують вкривати ватників - будуть серйозно покарані. Звільненням Москви не обмежаться - НОА дійде до Сахаліну. Ніхто русскофашістскую заразу залишати в живих не буде. Захід вже дав добро на масову зачистку путінських активістів. Росія буде звільнена повністю! Питання з феодалізацією вирішене. Російська Федерація буде складатися з 8 -ми територій , увійде в ЄС і США , увійде у військовий союз з ПАР і ООН. Це Українська армія буде стояти біля кордонів Китаю , а не навпаки. Час Ч наблизилось! Опір путінського непотребу безглуздо ! Всі, хто складе зброю і перейде на бік народу і законного президента Януковича - збережуть життя . Нікому з кремлівської хунти піти від відповідальності не вдасться. Всі будуть ліквідовані. Це буде не мирна окупація ввічливій натовської армії - це буде вам жорстока українська розбирання - нещадна і немилосердна . Захід здав хунту . США зрозуміли , що сильно облажалися з цими мудаками і в обмін на своїх полонених агентів ЦРУ ​​( близько півсотні !) Віддає на поталу всіх своїх холуїв . Янукович обіцяв сильно не ганьбити Путіна. Так що і трибуналу ніякого не буде - всіх хунтяков тихо спалять в тому самому московському крематорії , де НКВДешние кати знищили понад три з половиною тисяч чоловік. Відплата невідворотно ! Воно невблаганно наближається! Громадяни України , Путінську хунту насправді підтримують не більше 15 % населення, і то, в основному , на Сході Росії . Звільнення Росії від нацистського мракобісся починається . Вибір за вами - або ганебна смерть як пособника ватника або шана як визволителю Росії . Вибирайте вже сьогодні - завтра буде пізно! Смерть Путінській хунті в Кремлі ! Слава вільній і дружній Україні ! Прочитай і передай далі!
 
Да Вы, Батенька, просто националист какой-то :D
Слава Роботам!
Чьи угодно, хоть даже свои - абы не языком.


Деревья посажены. 5 штук. Последнее не далее чем в прошлом году.
Ты хунта - деревья, и те - посадил! :D
 
Назад
Зверху Знизу