Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 58 - Part 59

Есть отмывочная жидкость для этой дряни,обычно там же рядом продается,или долго и нудно механическим способом.
Кто б знал...а я феном нагревала.:(

Тю! Дык, жидким шпателем же!
Да? Это что, какое оно?

Кто б знал...а я феном нагревала
Ну знач все правильно делала,греешь и шкрябаешь чем то не очень острым,плюс тряпочка,плюс растворитель если есть ( или жидкость для снятия лака).

Да? Это что, какое оно?
Это такое тролячье средство,но от жидких гвоздей оно сильно не поможет. ;)

Ну знач все правильно делала,греешь и шкрябаешь чем то не очень острым,плюс тряпочка,плюс растворитель если есть ( или жидкость для снятия лака).

Вот всё-таки не совсем я потерянный для общества человек, раз интуитивно сообразила...Надо растворитель купить, пошлю ребёнка.

Это такое тролячье средство,но от жидких гвоздей оно сильно не поможет.
Оооо...:(
А я и не поняла, думала, это инструмент какой-то. :(

Камикадзе!

Тебя, через неделю, кастрируют , ПРавоВЛАСТЕохранительные органы !!!

"За НЕ поДДержание "величия " " рузгава мира" и "дискредитацию" ЕГО авиации...:іржач:

ой да ладно, это ж обычная моделька
вот тоже исполняют неплохо

А кто шо слышал про нагорождення батька президента??
Алексей Мочанов добавил 3 новых фото.
17 ч ·

Андрій Боєчко опубликовал у себя пост об одном прижизненно награждённом отце и одном посмертно не награждённом Сыне. Достойном Свне и Гражданине нашей страны.
Пост - у Андрея БоЕчко на странице. А мне хотелось бы найти среди своих посетителей экспертов (витальку гайдукевича не предлагать!) -
чтобы разглядеть пиджак без привязки
к его носителю (или носильщику? Столько наград это правда ноша и груз!). И рассказать, что за значки с орденами здесь сфотографированы.
Я в этом совсем не разбираюсь.
Вижу только что человек и Герой Украины, и Герой СССР, и ещё какой-то трижды Герой, и ещё много раз заслуженный.
В чём я не сомневаюсь -
обладатель пиджака давно в сельском и народном хозяйстве.
Практически сразу после румынского периода своей биографии. А насчитывает она в этом году уже 80 лет.
Ровесник моей Мамы, академика-археолога.
Поищите специалистов будь ласка. Пусть скажут, что на пиджаке.
И за что.
13062039_1716808815236896_1693701588472761817_n.jpg

Андрій Боєчко добавил 2 новых фото.
23 ч ·

Щоб ніхто і ніколи навіть подумати не міг, що я можу піти і служити цій владі, знищую усі мости!
Нижче два фото. На першому - Олексій Іва́нович Порошенко — український господарський і політичний діяч. Герой України, заслужений працівник сільського господарства України. Батько п'ятого Президента України Петра Порошенка.
1992, після здобуття незалежності України і у зв'язку з війною у Придністров'ї, емігрував до Києва, де навчався в аспірантурі Київського університету імені Шевченка. Молодший син Петро. Того ж року став заступником генерального директора АТ «Біржовий дім „Україна“» (генеральний директором був Петро Порошенко), 1993 — заступником генерального директора ЗАТ «Український промислово-інвестиційний концерн» (генеральний директор Петро Порошенко). Після того, як Петро 1998 обраний депутатом Верховної Ради України, Олексій Порошенко став гендиректором концерну Укрпромінвест.
Звання Герой України з врученням ордена Держави (23 червня 2009) — за визначні особисті заслуги перед Українською державою у розвитку агропромислового комплексу, запровадження сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур.(це все з Вікіпедії). До речі, на фото я бачу кілька орденів Героя...
На другому фото - 17-річний Степан Чубенко. В нього немає такої біографії, як у батька Президента. У нього немає і такого батька, як у Президента. В його мами немає фабрики Карла Маркса і завода в Липецьку.
Цей хлопчик під час окупації зірвав прапор днр з адміністративної будівлі в передмісті Донецька.. Потім разом з товаришами кілька тижнів носив їжу та воду українським бійцям, проходячи через блок-пости бойовиків та ризикуючи життям.
Він організовував мітинги та маніфестації в окупованому російськими покидьками місті.
Під час одного з таких маршів його зловили сепаратисти, жорстоко катували, поламали руки і ноги, а потім застрелили..
До цього часу мама Степана не отримала і копійки допомоги від держави. Президент України про нього не знає і не хоче знати. Його подвиг жодним чином не відзначений державою.
Це все, що вам треба знати про нагородну систему України.
Я розумію, що після цього посту в мене будуть "проблеми".
Але правда дорожча за посади.
7 травня 2016 року в музеї Другої Світової війни , в Києві, Степан Чубенко (посмертно) буде нагороджений орденом Народний Герой України.
13087808_1309682979060808_4031426523907103517_n.jpg

На другому фото - 17-річний Степан Чубенко. В нього немає такої біографії, як у батька Президента. У нього немає і такого батька, як у Президента. В його мами немає фабрики Карла Маркса і завода в Липецьку.
Цей хлопчик під час окупації зірвав прапор днр з адміністративної будівлі в передмісті Донецька.. Потім разом з товаришами кілька тижнів носив їжу та воду українським бійцям, проходячи через блок-пости бойовиків та ризикуючи життям.
Він організовував мітинги та маніфестації в окупованому російськими покидьками місті.
Під час одного з таких маршів його зловили сепаратисти, жорстоко катували, поламали руки і ноги, а потім застрелили..
До цього часу мама Степана не отримала і копійки допомоги від держави. Президент України про нього не знає і не хоче знати. Його подвиг жодним чином не відзначений державою.
Це все, що вам треба знати про нагородну систему України.

Раскачиваешь вельботик шЫкАлаТный? :-)

Раскачиваешь вельботик шЫкАлаТный? :-)

Она уже и так расшатана. Успели бы сами не уйти под нее:rolleyes: Интересно же услышать мнение людей, разбирающихся в наградах..

Андрій Боєчко
Подписаться
2 ч ·

Бачу, ситуація після вчорашнього поста про нагороди батька Президента розгортається так, як я і передбачав. Маю два дзвінки з невідомих "відомих" номерів з "проханням" прибрати пост.
Тому вимушений звернутися до вас усіх.
Boris Lozhkin, колись ти був моїм другом і партнером по бізнесу. Тому спершу скажу кілька слів тобі. Багато разів я намагався "достукатися" до АП, аби допомогти змінити стару нагородну систему. Ти особисто обіцяв ( в присутності дуже відомого губернатора) вислухати напрацювання нагородної ради ордена Народний Герой України і нарешті почати змінювати цей радянський атавізм. Ти є головою комісії з нагород та геральдики при Президентові, не забув? Але замість тебе там керує Олексій Дніпров, колишній заступник Дмитра Табачника. Кілька разів я був і у нього, намагався допомогти, порадити, виправити.... Дарма!
Очевидно, стара система нагороджень - досить прибуткова справа, тому змінювати її ви не збираєтеся.
Я багато разів писав про старих і нових героїв. З фотографіями та історіями. Їх перепощували тисячі людей. Та нічого не змінювалося. Нарешті, сподіваюся, ви прокинулися і не знаєте що з цим усім робити.
Перше - поміняйте негайно систему нагороджень та нагород.
По-друге, за усі ці знімки в інтернеті, які стосуються родини Президента та високих урядовців, має хтось відповідати. Це ж повний дебілізм! У батька Президента 5-6 різних портретів з зовсім різними нагородами! Він часом не колекціонер?
Мені шкода, що я для порівняння взяв його нагороди, це не зовсім коректно, але інакше ви б не відреагували. Вибачаюся перед Олексієм Івановичем,, він людина похилого віку, це не його проблема, що в державі погано з логікою і розумом.
Тепер, сподіваюся,, пан Цеголко зверне на це увагу!
А ви , пане Президенте, нарешті задоволите прохання Юрія Стеця про відставку. Бо в першу чергу, це його "прокол".
Ну який він міністр інформаційної політики?
Побійтеся Бога! І не смішіть людей!
Тепер пару слів тобі, Юрій Тандіт. Вважаю тебе товаришем і чесним офіцером, тому буду відвертий.
Я не припиню публікувати такі порівняльні пости. Фотографій з "колекціонерами-орденоносцями" в інтернеті досить, а справжні герої війни з росією досі без нагород.
Май на увазі, Юрію, - в мене немає і ніколи не було ані бойової зброї, ані набоїв до неї.
В мене немає і ніколи не було офшорних рахунків чи фірм.
Я не вживаю і ніколи не вживав наркотики (одного разу попробував в Мадриді під час навчання, це було в 1991 році).
Я не співпрацюю з терористами і не спілкуюся з ними.
Якщо вам треба буде мене допитати - прийду сам. Ти маєш мій номер і знаєш мою адресу.
Від гріха подалі відвіз дітей.
Тепер пару рядочків тобі, Alex Mochanov. Ти мій давній друг, І я тобі вірю. Може бути всяке. Ти будеш в курсі моїх пригод.
А тепер подивіться фото наступного героя всіх революцій. Поки просто фото. Красень!!!
13094131_1310312048997901_2972140468128127243_n.jpg

Награды Червоненко:

Награждён орденом «За заслуги» III степени (1997), II степени (1999), I степени (2004).
Победитель конкурса «Человек года» в номинации «Предприниматель года» (1999 год).
Награждён золотой медалью Международной кадровой академии «За эффективное управление» (2000 год).
Почетный граф Рыцарского ордена Архистратига Михаила (2001 год).
Лауреат Всеукраинской программы «Лидеры регионов» (2002 год).
Наградное оружие, вручил министр внутренних дел Юрий Луценко
Иностранные награды:

Награждён королем Швеции Карлом XVI Густавом орденом «Полярная звезда» (Швеция, 1999 год),
президентом Польши — орденом «Орден Заслуг перед Республикой Польша» (Польша),
«За выдающиеся достижения» (2000 год),
Святого Станислава III степени,
Кавалер ордена Рыцарской доблести II степени.

Тепер пару слів тобі, Юрій Тандіт. Вважаю тебе товаришем і чесним офіцером, тому буду відвертий.
Я не припиню публікувати такі порівняльні пости. Фотографій з "колекціонерами-орденоносцями" в інтернеті досить, а справжні герої війни з росією досі без нагород.
Май на увазі, Юрію, - в мене немає і ніколи не було ані бойової зброї, ані набоїв до неї.
В мене немає і ніколи не було офшорних рахунків чи фірм.
Я не вживаю і ніколи не вживав наркотики (одного разу попробував в Мадриді під час навчання, це було в 1991 році).
Я не співпрацюю з терористами і не спілкуюся з ними.
Якщо вам треба буде мене допитати - прийду сам. Ти маєш мій номер і знаєш мою адресу.
Від гріха подалі відвіз дітей.
Чолов'яга попередив заздалегіть, що з ним може трапитися.
Походу він в Титаніку добрячу діряху зробив і розуміє чим це йому загрожує.

Кавалер ордена Рыцарской доблести II степени.
Не могу найти за что дают данный орден?

По данному фото:
13062039_1716808815236896_1693701588472761817_n.jpg

Антон Куценко:
Вверху на лацкане висит "Миниатюра орденов "Золотая Звезда" и Державы", потом две звезды типа Герой СССР и еще герой, это не награды а "закос" под них, какие то ветеранские организации, общественные или еще какие то другие, выпускают свои награды и в основном их всегда делают похожими на существующие гос.награды. В первом ряду висит Орден Державы, за ним Орден князя Ярослава Мудрого V степени

Это так низко и недостойно, сомневаться в заслуженности наград отца президента Украины- АСТАНАВИТЕСЬ!!!!

Террористы массово удирают со своих позиций на передовой, - ГУР
.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А серьезно:rolleyes:? Интересно же, че такого сделал данный персонаж.

Купил, а как у нас награды раздаются? Проллобировал, продвинул, дал заработать и т.д.

Ваш пост выше эту версию подтверждает:
Очевидно, стара система нагороджень - досить прибуткова справа, тому змінювати її ви не збираєтеся.

так это сейчас, а он свои когда получал...

Это так низко и недостойно, сомневаться в заслуженности наград отца президента Украины- АСТАНАВИТЕСЬ!!!!

Та ну.. Ни капли сомнения! Наоборот, хочется выяснить степень героизма отца Президента! И гордиться еще больше таким Человеком!

Назад
Зверху Знизу