⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Галина Янченко поделилась публикацией Victor Andrusiv.
7 ч ·
МВС і ДФС знову знайшли "великий архів документів Януковича". 2 роки назад за наводкою Сергій Лещенко в офісі Януковича на Подолі його вже знайшли майданівські активісти, серед яких був мій чоловік Victor Andrusiv, і передали УДАРівцям, які ніби передали документи в МВС. І от тепер його ще раз знайшли МВС і ДФС. Цікаво тільки де? У себе в кабінетах?...
Victor Andrusiv
8 ч ·
"Меня терзают смутные сомнения" (с)
Щойно прочитав про те, що знайшли великий архів документів Януковича, і тут виникли в мене серйозні питання. Справа в тому, що я разом нашою сотнею одним з перших зайшов в офіс головного юриста Януковича Литовченка на подолі, по наводці Сергій Лещенко. Там прямо на столі лежали оригінали документів на Межигір’я. Всього в офісі було 3 поверхи документів на фіктивні фірми, з даними на купу замовлень державних тощо. Разом з нами в офіс прийшли представники УДАРУ. Обговоривши необхідність вивезти всі ці документи, ми погодились, що це зроблять ударівці, у яких більше технічних можливостей. Документи мали бути вивезені до Київської спілки (колегії?) адвокатів.
Через деякий час Сергій Лещенко звертався до мене по ці документи, а я з’ясував в ударівців, що вони передали всі документи в МВС в рамках розслідування злочинів проти Майдану.
Цікаво, чи не ці документи сьогодні було знайдено?