- Повідом.
- 19023
Свободівцем, наприклад
Не стоит недооценивать противника.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Свободівцем, наприклад
Я не здивуюся цьому.Свободівцем, наприклад
уже пишет - гранатомётПо словам главы МВД Украины, взрывные устройства были брошены
Обитатели шоколадного угла уже намекают что рыгоблядки - истинные патриоты.
Закарпуття нікто нє ставіл на колєні. Закарпуття порожняк нє гоніт.А що - зникли настрої і тяга до боротьби?
Чи ти думав, що задавили таборами? Хєр там.
Для мене не новина, що в ТягноСвободі купа довбойобів і що ТягноСвобода виконує замовлення за гроші.Не стоит недооценивать противника.
Закарпуття нікто нє ставіл на колєні. Закарпуття порожняк нє гоніт.
Для мене не новина, що в ТягноСвободі купа довбойобів і що ТягноСвобода виконує замовлення за гроші.
В выстрел от АГС отлично вкручивается запал гранаты. Удобно кидать.
Любитель бабушок, аднакаЦе ти тут такий розумний. Смішно дивитися. Але будь таким в межах форуму.
А там типові українскі бабці в хустках із висохшими руками і в светерах на гудзиках в літню спеку надавали б тобі пиздюлів бистріше, ніж ти зрозумів би що сталося.![]()
Ти все правильно зрозумівЛюбитель бабушок, аднака
А шо такое пиксельша?Это ты про "хаттабку"? (не путать с пиксельшей из соседней ветки). Всё немножко не так. Просто аваков косноязычен и безграмотен. Как и его советник геращенко.
Принадлежащая украинскому президенту Петру Порошенко Липецкая кондитерская фабрика Рошен обнародовала, согласно российского законодательства, свои финрезультаты за 2014, сообщает Национальное бюро расследований Украины.