Він гарний хлопчина - робитиме, що буде змушений
та ладна,бедняга..змушеный..оказывается его заставляют это творить...повесить и все....алка-лилит мне отказала в супружестве.....ой бедный,я бедный...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Він гарний хлопчина - робитиме, що буде змушений
ні разу ніхто не прозрів, бо вони не справжній алігархат, а "бєкстріт бойз", оскільки тільки зараз до них стало доходити, що вони всі загралися.
я, кАнЄШно, хз, але держати до останнього... зараз навроді всі заздалегідь обговорюють і готуються, і всі форс-мажори, і таке інше, як-що це, кАнЄШно, не довбойоби що самі у "ванную" рожають.![]()
Не понял, довбоеб, тот кто заранее готовится? Ну да ладно, тема не об этом.
У этого пацана за спиной могучая кучка алигархата, и они начинают прозревать что вова заигрался в царя.
Ну да ладно, тема не об этом.
Тема вообще похудела после переноса. Спишем на адаптационный стресс.
я не зовсім зрозумів, чим не влаштувала корінних відписувачів ця сторінка, що вони поперли створювати якесь "Пдведьом ітогі", котрого взагалі вже нема.
де Рижа? Де СвєтаВєта? Де Дарімка? Де всі дівчата?![]()
Не влаштовувала позицiя нового модератора, а також місце, куди мало хто заходить.
де Рижа? Де СвєтаВєта? Де Дарімка? Де всі дівчата?![]()
это после пресс-конференции закрыли дело?
абсолютно согласен. многие врачи даже помощь оказать не спешат, и не рвутся, что-бы не быть потом виновными. и не стоит уповать на "клятву Гиппократа", в которой, кстати, написаТо :" Не навреди!".
Вітаю, мій друже!![]()
У этого пацана за спиной могучая кучка алигархата, и они начинают прозревать что вова заигрался в царя.
Воистину акбар!
Густав, где чат? Шо мы кочуем, как ромалэ?
Они давно уже прозрели.
Тема вообще похудела после переноса. Спишем на адаптационный стресс.
Барышни куда-то свалили... Обиделись, не?
довбойоб, той хто тягне до останнього, а тоді буде вирищати що лікарі підараси, не змогли, не спасли і таке інше.
відчувається, що не всі сьогодні тверезі, навіть я.![]()
А без них скучновата, скажи?![]()