Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 40

I3j25KGDvnt2SRBhvZG9UmMWofGKH-OKVfNc5FTC0U_xPxa_2g.jpg

Бро!!!!! Я тебе признав. Ти відсіль будеш мій бро, тому що відверто відповів. Обожнюю відвертих людей та тих, що живуть на хуторах. Нехай-бо Конопельки. Я з Комунару,хіба мені легше?:yahoo::пиво:
Наливай!
original.jpg

:пиво:

с 15м)ик...пук....сч...сч...щастяздоровля)
мира и благополучия други!

Я взастарий , не збагну, як вповісти на твою щиру пропозицію. Будьмо! Не навчився вствляти пікчі. Кажу ж, застарий. Але не зовсім. Обіцяю, у Новому Році навчуся вставляти пікчі, заєбу картинками. Тобто- наливай!!!! Як кажуть наші російські , бля, другани- вздрогнєм!
Це для Діда. Цитата,блін, не вставилася.

Бро!!!!! Я тебе признав. Ти відсіль будеш мій бро, тому що відверто відповів. Обожнюю відвертих людей
В интернете всё же не помешает возраст смещать на год-два. Да и число-месяц рождения тоже. Да и в анкетах всяких тоже не помешает. Даже в супермаркетовских. Вам без разницы, а всякие "составители" своими базами могут потом разве что подтереться.

Я взастарий , не збагну, як вповісти на твою щиру пропозицію. Будьмо! Не навчився вствляти пікчі. Кажу ж, застарий. Але не зовсім. Обіцяю, у Новому Році навчуся вставляти пікчі, заєбу картинками. Тобто- наливай!!!! Як кажуть наші російські , бля, другани- вздрогнєм!
Та не парься. Здрав будь, боярин!:D:D:D

Росія порушила "європейський порядок" - Меркель
23:46 31 грудня 2014 | СВІТ
unt.ua

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що втручання Росії у справи України поставило під питання основи "європейського порядку".

Про це канцлерка сказала у своєму новорічному телевізійному зверненні у середу, 31 грудня., повідомляє "Радіо Свобода".

"Це був рік, коли ми побачили у Європі щось таке, чого не бачили упродовж багатьох років. Йдеться про те, що Росія робить в Україні. Без сумнівів, ми хочемо безпеки у Європі разом з Росією - не проти Росії. Але також немає сумнівів, що Європа не може і не буде приймати владу сильнішого, яка порушує права людей", – наголосила Меркель.

ОБСЄ: Велика кількість військових перетинає український кордон з боку РФ
22:39 31 грудня 2014 | АТО НА СХОДІ
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Спостережна місія на російських пунктах пропуску "Гуково" і "Донецьк" у Ростовській області заявляє, що за останній тиждень українсько-російський кордон перетнули 833 особи у військовій формі.

Як говориться у тексті звіту на сайті ОБСЄ, це найбільша кількість, яку спостерігали експерти з початку роботи місії в липні, повідомляє "Радіо Свобода".

В ОБСЄ припускають, що це може бути пов’язано із наближенням новорічних святкувань. Люди перетинали кордон поодинці і групами в напрямку до Росії і назад.

За даними спостерігачів, такі переходи відбувалися переважно у пункті пропуску "Донецьк". На цьому ж пункті пропуску збільшилася кількість людей із "георгіївськими стрічками", які перетинають кордон.

Крім того, спостерігачі повідомляють про збільшення випадків перетину кордону автомобілями із наклейками "ДНР" та "ЛНР" на місці українського прапора на номерних знаках.

Спостерігачі також заявляють, що за тиждень спостерігали велику кількість самоскидів, що перевозять вугілля з Луганської області в Росію – по 2-3 партії на день. За даними експертів, на в’їзді з Росії машини були порожні.

Загалом, за даними спостерігачів, ситуація на двох пропускних пунктах залишалася спокійною.

:іржач::клас:

Вкладення

• 10487416_354553628057679_4550038623398830743_n.webp
    10487416_354553628057679_4550038623398830743_n.webp
    19.1 КБ · Перегляди: 138
Останнє редагування:
В интернете всё же не помешает возраст смещать на год-два. Да и число-месяц рождения тоже. Да и в анкетах всяких тоже не помешает. Даже в супермаркетовских. Вам без разницы, а всякие "составители" своими базами могут потом разве что подтереться.
Брателло! Я ж нє вчерашній.Як-небудь двадцять вісім рокув старший слідчий з особливо важливих справ.З 99 року на пензії, як незгодний із реджимом. Причому пензія_ не тисячи гривень. Стара. Совєтська. 1500. Ти проникся? Я у рота ібав "составителей" з їхніми базами. У рота. Ібав.
хай чуваки, яким є за що ховатися, смєщають свій вік. Я своїм минулим-пишаюсь. Я дійсно- захищав народні інтереси. Взяв хабара, було діло, у 79т році- аж 70 рублів. Й то вимусили. Не вириш?

Останнє редагування:
"Це був рік, коли ми побачили у Європі щось таке, чого не бачили упродовж багатьох років. Йдеться про те, що Росія робить в Україні. Без сумнівів, ми хочемо безпеки у Європі разом з Росією - не проти Росії.
Да, мы тоже почти год пытались учесть и интересы россии. Германия дальше - до неё, видимо, дольше доходит...

Брателло! Я ж нє вчерашній.Як-небудь двадцять вісім рокув старший слідчий з особливо важливих справ.З 99 року на пензії, як незгодний із реджимом. Причому пензія_ не тисячи гривень. Стара. Совєтська. 1500. Ти проникся? Я у рота ібав "составителей" з їхніми базами. У рота. Ібав.
И всё же... Информационная чистоплотность - это как мытьё рук перед едой. Надо мыть, даже когда вроде бы и не обязательно.

Останнє редагування:
Сновым гадом, уррррааааа!
З\Ф: ми пьяни, хлопци запяжони.

И всё же... Информационная чистоплотность - это как мытьё рук перед едой. Надо мыть, даже когда вроде бы и не обязательно.

Да, мы тоже почти год пытались учесть и интересы россии. Германия дальше - до неё, видимо, дольше доходит...

Так вони в 37-38-39,роках так само робили.Що до них мало доходити,
ПРИЄДНУВАТИСЬ ДО РОСІЇ ЧИ НІ..Скоріше всього це була причина.:D:D:D

Назад
Зверху Знизу