Статус: Офлайн
Повідом.: 12716
Повідом.: 12716
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Почему?Там есть ваши совместные фото
![]()
Снайпер Микола на работі та вдома. Знайди 10 відмінностей!
Одне з фото зроблене в новому терміналі донецького аеропорту, друге - на відпочинку на базі 95-ки. Між ними відстань приблизно у два місяці, але таке враження, що у ціле життя. Микола разом з нашою Вікусею достойно втримував стратегічний об'єкт, потім відпустка і зараз вони знову готові захищати нашу Вітчизну! До речі, Вікуся - та ще штучка. Віддача така, що може плече звихнути. Коли поруч вона стріляє без глушника, то ударну хвилю відчуваєш фізично.. а голос.. Все для меломанів! Але помилок не пробачає - мені, наприклад, набила гулю на лобі. Так врізала, що навіть голова заболіла. І як Микола з нею ладить?))
Так их же любишь не меньше,
У меня сегодня щеночков от моего спрашивалиГордость почти как за ребёнка, хотя казалось бы - причём тут я?
![]()
там же в комментах : все флаги уже снятыЦитата:
Семен Семенченко
Перезвонил Юре Березе, командиру "Днепра". Днепр пропустил конвой с продуктами фонда Ахметова. "Мы проконтролировали что на машины вывесили флаги, проверили чтобы все документы были в порядке, проводим до блокпостов. Нам обещали передать видео с записью того как распространяется гуманитарная помощь".
Батальон Донбасс продолжает блокирование перевозок в захваченной террористами территории Луганской области: водка, сигареты, уголь, бензин.
Ожидаем освобождения наших пленных.
https://www.facebook.com/dostali.hva...66126720088770
В том и дело люди в Киеве митингуют у НБУт на крыльце, доллар ставит рекорды, а от этой мегеры ни слуху ни духу??? Вобще забила на службу.
А це офіційноИСТОЧНИК Лукашенко готов поставлять оружие Украине
'Если не остановить восточного соседа в Украине он будет у нас
заявил Лукашенко
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що 21 грудня може відбутися зустріч між ним і Президентом України Петром Порошенком.
Вся суть раиси в одном фотоОх е-мае
![]()
Мне вариант Д больше нравится!![]()