PaPanya
P
Прозрели ?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Можливо. А можливо - ти просто товстийНе, я жару плохо переношу.У меня в роду наверное чукчи были, а зиму люблю,если настоящая.
![]()
Татьяна Рычкова писала. Там не "зима". Там "лето" и демисезонкаМне одному интересно, что сталось с канадской помощью?
Там ведь столько одежды, что можно одеть всю украинскую группировку войск?
уже и ты в это не веришь?![]()
Тю. Навіть на мене кажуть, що я єврей, хоча якщо єврейскьої крові і є - то зовсім маніпусінька краплинка десь у темряві століттьУ меня национальность для Израиля неподходящая.![]()
З м'ясом москаля смакує краще
Нє, я вмію пучити очі наче Тягнибок і верещати "МОСКАЛІІІІІІ"
морда обличчя - саме підходить
У меня ж вообще нет.Тю. Навіть на мене кажуть, що я єврей, хоча якщо єврейскьої крові і є - то зовсім маніпусінька краплинка десь у темряві столітть
А работать када?ну а если майдан 3.0?? 4.0?10.0??
3:0? Возможно.ну а если майдан 3.0?? 4.0?10.0??
А шо там страшного? Пропердится и замолчит.Не можна так лякати!![]()
Тю, воно вже давно стоїть у тих, хто жадібний і гроші рахує. як мінімум - щодо теплових лічильників на під'їзд. Економія в грошах за опалення досить значна, іноді - в 2 рази.
На НГ уже гречкой затарился?Хорошая каша![]()
На НГ уже гречкой затарился?
Не выйдет фокус...Чтоб регулировать и считать нужна двухтрубная система.А в старых домах сплошь однотрубная.Переделка тяжела,увы.Да. Вопросы счётчиков уже просто ребром стоят. Уравниловка- это порочно.
Фу, гадость.Но гречкой затарился