Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 34

coin-russian-tsar-ruble-nickolay-1914.webp
Тока дата 1800-тых...

классно:rolleyes:

чё вы мне ,всё время на то время указываете,мы живем сейчас и ведем разговор о нынешнем времени.Про коммунистов будем в другой теме беседовать.

Я так понимаю, что тебе сегодня еще не говорили не тошнить?

чё вы мне ,всё время на то время указываете,мы живем сейчас и ведем разговор о нынешнем времени.Про коммунистов будем в другой теме беседовать.
Так шо, и фашистов тогда пиздить не за что? Типа, "время такое было"??? Не охуел ли ты?

Дык за нынешнее время про комми и говорить неча. Федор Макивчук все уже давно сказал. В "Пророке из Святошино"

На 59-м округе с ведома ПАПы происходит "слив" национальных интересов Украины, - Ярош
censor_news_big3.jpg

Так шо, и фашистов тогда пиздить не за что? Типа, "время такое было"??? Не охуел ли ты?

какие унитазы полетели?не может быть.Я о нынешней ситуации в стране и сейчас мне пох на то,что было 70 или 80 лет назад.

Обвисли Искандеры
с медведя лезет шерсть
Евро 58, доллар 46!

За підсумками 9 місяців 2014 року, сальдо зовнішньої торгівлі рослинницькою продукцією (6-14 групи УКТ ЗЕД) склало 4,5 млрд. доларів США, що на 24,3% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Загалом же сальдо всієї продукції агропромислового комплексу збільшилось на 34,7% до 5,6 млрд. доларів США.

Одним із сприятливих факторів для нарощення експорту стала девальвація гривні, оскільки вартість вітчизняного товару на міжнародному ринку зменшується пропорційно зростанню курсу іноземних валют. Проте для більшості товарів такий ефект не може тривати довше одного виробничого циклу з огляду присутність імпортних складових у процесі виробництва, закупівля яких буде проводитися вже з урахуванням новоутвореного курсу валют.

Назад
Зверху Знизу