Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ДАСтоило ей поехать к немчурам- вуаля, Харьков украинский город!
Не виграла параша КРИМ,вона тільки його укопувала.Виграти це значить жити,а там поки життя я не бачу.
тому що таку фігню пишешь. в кращих традиціях совка. дідусь потрапив в полон до німців у Другу світову, так його тягали півжиття за це, ще й пощастило, що не в табори попав, а додому повернувся. тому твої слова мені незрозумілі - стібатися з цих людей - нелюдство. та й звинувачувати їх нема в чому. тому я не розумію, нащо ти таке написав. це огидно
Глупости про евреев не пиши. Насчёт среды обитания - тоже относительно. Последние события показали это.
Это ваш человек прикалывается под чужим ником. Могу даже вычислить.
Вважаєш це за стеб? Мій дідусь загинув, але не попав у полон німців і він був і є героєм. Срав я на тупі стереотипи, але позор гірше аніж героічна загибель заради держави. Краще загинути чоловіком, аніж жити пацюком.
Троян прыхыльнык царева. Не грузи его второй мировой.![]()
РБК ТВ второй день верещит о санкциях которые начали действовать и которые почувствовал в РФ бизнес. Кратко-жопа пришла и она очень жопная.
Ща люстрирую. (хрумтит капустной кочерыжкой)
Неужели каналу РБК путлер не может заткнуть рот, как остальным?
Интересно чего ты еще не в АТО герой?Краще загинути чоловіком, аніж жити пацюком
Позор тим хто порушив всі воєнні закони і тим хто вів їх, ось де сцикливі тварюки, і вони своє отримають...
лучше уже сегодня помоги армии материально. А то всё так расплывчато и хитрожопо, пан Ринат, вы за Украину или "я за мир".РИНАТ АХМЕТОВ: ГОТОВ УТРАТИТЬ БИЗНЕС РАДИ МИРА НА ДОНБАССЕ
Врать там где обсуждают бизнес пытаются. Но не так сильно, виляют много. Если по бизнесу заврутся, то канал перестанут смотреть.Неужели каналу РБК путлер не может заткнуть рот, как остальным?
от свинота. сама піду балотуватися. В мене є цицьки - моя конкурентна перевага. а ти чим можешь похвалитися?
«Гуманитарный конвой», который якобы привозил продовольствие в Луганск, на самом деле привез вооружение. За мешками с провизией хорошо видны ящики с боеприпасами для гранатометов.
![]()