Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 12

Военные корабли россии нарушили территориальные воды Литвы
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Народ,я на Киевской-со стороны Сумской,Лесопарка-стреляют вовсю...Как бы в салют я не верю..
Иди в очко. То у тебя блять чечены понаехали на заправки и позабирали 60 блоков сигарет, то пальба в лесопарках.
Чё отрабатываешь?

17-го защита запланирована, но меня порой терзают сомнения.
Или до диплома ещё дохуя, или завтра защита? :D

Украина в 20-м веке пережила две войны, два голода, пережили и АВ империю, и СССР пережили, пережили сейчас майдан и Януковича. И это переживем.
Вот так же говорят и в ДНР с ЛНР. К тому же надеясь на помощь Пу.

Помню, помню. Лет 15 назад была такая же байда. И 20 лет назад тоже :D

А тем временем:

Луганщина показала, за что борется: поддержала единство Украины

Есть все таки трезво мыслящие люди!

Военные корабли россии нарушили территориальные воды Литвы

Это стихийно образовавшаяся самооборона, на катерах просто надстройки сделали, торпеды с зенитными установками сообразили и все. Да и вообще, они должны спасибо скзать - их от правого сектра нещастных спасают, а они с нотой протеста.

10352762_713201108744551_2405726450712471743_n.jpg

Общался с одноклассником с лугандона - там люди даже на пол-шага вперед не хотят смотреть. Им нужно здесь и сейчас, причем все сразу. На мой вопрос, кто вам пенсии и пособия платить будет завтра, ответ - "в Крыму же вован платит".

А еще вата мечтает,будет раша,не надо платить по кредитам,а набрались их по самые гланды. Я из-за них уже на украинском думать начала:пиво:

Елизавета II и Барак Обама отказались встречаться с xуйлом в Нормандии

Сразу видно Руководитель умный, умеет решать вопросы. Ему Яценюк и в подметки не годится.
Лохов там не держут :D:D:D

Два дні тому довелося провести кілька годин в аеропорту міста Дубаї (Об'єднані арабські Емірати). Величезна транзитна зона, де можна побачити людей будь-якого коліру шкіри та національності, але, на перший погляд, жодного росіянина чи навіть слов'янина. Однак, рАссейський дух таки дав про себе знати. В магазині безмитної торгівлі DUTY FREE в черзі до каси попереду мене стояла дуже колоритна пара: він - здоровезний чолов'яга в кольорових шортах та футболці з написом Я ___ россия (шо воно ___ не знаю бо було затерте), неголений та з таким перегаром, що навіть запах парфумів заглушав, вона - теж не мала, в величезних шортах та майці, які розмірів на два меньше ніж їй потрібно, але з написом GUSSI (такий собі китайський GUCCI), зачіска в стилі "гніздо курки на світанку", та запах парфуму, який нагадував викид з хімічного комбінату та заглушав перегар чоловіка. В корзині - з десяток пляшок віскі та якогось іншого алкоголю. Загалом - рАссея Атдихает.

Касир - ввічливий молодий араб - просить його викласти з корзини товар та показати посадковий талон, звісно, англійською мовою. На що Я___РОССИЯ відповідає (російською) - "ти шо па русски не можеш?" Я починаю тихо присідати. Араб також трохи не розуміє що коїться. РАССИЯ виймає з шортів гаманець, достає з нього та жбурляє перед касиром картку, як я помітив видану банком РОСІЯ, та знов звертається до касира - "я плачу, работай".

Далі, як кажуть, картина м'ясом по майонезу - касир обережно бере картку, кілька секунд дивиться на неї - та ЖБУРЛЯЄ іі назад РОСИИ зі словами - "NO RUSSIAN CARD ACCEPTED" - тобто не приймають вони російські картки до сплати. На волання пари "шо?, как? праизвол!" з'являються полісмени, які дуже швидко пояснюють, що, як і чому відбувається.

Далі - акт вистави другий, патріотичний. Викладаю на касу блок цигарок, передаю касиру посадковий талон та картку Приват-Банку. Касир приймає картку, питає, в якій валюті я бажаю заплатити - в доларах чи "українській валюті" (картка мультивалютна). Дивлюся на спантеличеного РАССИЮ, який досі стоїть поруч з полісменами, і голосно кажу "sure, I will pay Ukrainian money".

Кілька секунд, я підписую чек, та касир передає мені картку та товар в пакеті зі звичайною фразою "thank you, have a good flight". Выдповідаю "thank you" та чую НА ЛОМАНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ - "СЛАВА УКРАЇНІ!!!". "ГЕРОЯМ СЛАВА!" - карбую у відповідь, та відходжу від каси.

За спиною чую дзвін да гомін, обертаюся - россия стоїть з вилупленими. Дивлюся в його вкрай розгублені очі та ще раз "добиваю" його - "СЛАВА НАЦІЇ! - СМЕРТЬ ВОРОГАМ!". До воріт посадки йшов як по Майдану.

СЛАВА УКРАЇНІ!
Улыбаюсь.

Шахты - да. Как ни прискорбно. Цена угля, который Украина покупает у государственных шахт на 600 грн/тонну выше рыночной, т.е. дешевле в Польше купить :(

Я смотрю на Донбасс (не судите меня за сепаратизм только), и реально хочется, чтобы они обустроили свою ДНР и отделились. Да. Но при одном условии, что не будет цепной реакции, и Харьков не пойдет в эту новопоросийскую задницу.

Как отделились? Нормальных людей там не меньше половины, Вы их бросить предлагаете? Там же нью сомали будет. И первыми пострадают как раз таки эти нормальные.

мусора всем отделом перешли на сторону днр, им платят по 20000грн, за то что воюют против УА ((

Вот как вы считаете, если приша власть, "желающая мира и процветания региону", будет она останавливать шахты? Будет громить супермаркеты? Будет бомбить жилые районы?
200 гривен не хуй собачий, если потоговаться, можно и маму продать.
Внимание, вопрос: что будете делать, когда бабло закончится?

Собственно по сабжу: выглянула сейчас с балкона - свежо, город-красавец, умытый дождём, светится весь...А потом страшно стало за Харьков. Хоть бы хватило мудрости и сил сберечь...

Назад
Зверху Знизу