- Повідом.
- 509
понялможет это -поможет, в разрешении вопроса.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Спасибо! Видео понравилось, а текст...я очень медленно читаю...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
понялможет это -поможет, в разрешении вопроса.
ну зроміло, що мої питання, ви якщо і читаєте, то відповідати не налаштовані. чому? тому, що вам не потрібне спілкування, а потрібно комусь розповісти про свої душевні страждання. давайте будемо розбиратися:Ой, да перестаньте. Человек есть секретарь СНБО, фактически он утверждает план действий и руководителей операции, заверяет мероприятия.
зрузуміло. ваше негодування має ірраціональну природу в площині симпатії/антипатії і не має жодного відношення до критичної та об"єктивної оцінки дій. тобто у вас неприязнь викликає особистість парубія, оскільки в вашему уявлені очільник силового відомства (до речі, велике питання, чи є РНБО силовим) повинен виглядати інакше. він повинен бути більше схожим на кузьмука? і взагалі не важливо що та як робить кузьмук, головне, що він відповідає усталеному архітипу воєнноначальника. точно так, я так розумію, негативні емоцію у вас викликала постать луценка (і певно авакова зараз) на посту очільника МВС. ви просто міністра ВС уявляли іншим. я правий? як завждиОрать без устали сначала "вот уж этой ночью точно майдан придут разгонять" а потом " Вот-вот россия (страна-террорист) начнёт вторжение ", это как в байке про мальчика и волка. И вообще это всё какой то недешёвый спектакль, который противно смотреть. И это мне, человеку, который был не в подразделениях быстрого реагирования и ПВОшнику по сути.
емоційна оцінка.Именно он, вылез чуть ли не самым первым на каналы и сразу заорал о Путине...
чому ви так вирішили? чим обмежене це право? може слід говорити про те, що ви вважаєте, що в данній ситуації парубій поступив нерозсудливо?Он не имел право делать такого.
зрозуміло, що колись повинен був настати той момент, коли вже розібрались і потрібно доводити суспільству результати такого розбору. ви виключаєте можливість, що такий розбор можна було зробити за добу?Он фактически должен был сказать, как умный человек и долж.лицо такого уровня одно - разберемся и накажем.
що стосується оцінки особистостей, то тут навряд чи можна говорити про якусь об"єктивність. будь-яка оцінка буде суб"єктивною. відверто кажучи, я не побачив в діях парубія того, про що ви говорите.Нам больше "пользы" сейчас оказывают такие руководители, чем Саши Белые.
По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», российские войска, находящиеся в 100-км зоне от госграницы с Украиной, подтягиваются к границе напротив Луганской области.
ФБ - это офигенный способ коммуникации для министра обороны.![]()
Да вся эта команда кроме писанины в ФБ ничего толком не умеет. Понабирали по объявлению.
а можна распечатку для глухих запостить?
Тымчук часто вбрасывет хрень
Спасибо! Видео понравилось, а текст...я очень медленно читаю...
передчастні висновки. до того ж прізвище ахметова до цього меморандуму притягнуто за вуха. та і сам меморандум ні про що і взагалі без будь-яких правових наслідків.Комментируем. Это самое важное на сегодня.
Как по мне - ПЗДЦ. Маски сорваны
де батьківщина, брате? де жопа в теплі, там і батьківщина. а в дагестане достатньо тепло. грійтеся.В частности, перебежчиков отправляют продолжать службу в российских воинских частях в Кавказском регионе – в основном в Дагестане.
дивна позиція. вбивати і затримувати терористів не обов"язково? не було наказу зверху? мда....В то же время, ввиду отсутствия агрессивных действий со стороны "делегации", силовые меры к ним не применялись.
а почему нет даты, ведь она уже известна-это 25мая.По нашим данным, командиры российских частей получили указание находиться в готовности к проведению "миротворческой операции" на территории Украины.
Капитан, это не вы писали?
Уже было?
передчастні висновки. до того ж прізвище ахметова до цього меморандуму притягнуто за вуха. та і сам меморандум ні про що і взагалі без будь-яких правових наслідків.