Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 10

Ты там был? Мож у этого мирного жителя был автомат в руках? Они все мирно сбивают вертолеты...плевками видимо. Про мариуполь см выше, там фотки мирных есть...с калашами. И ваще, видишь бмп - нехер на него лезть, идешь домой. Ждешь чем закончится. А лезешь на человека с ружжом - ты уже не мирный.

Ок завтра РФ заходит с ружьем :trollface: попробуй выйти против. Классная логика. Черт возьми. Блаженство.

вы не видите очевидных вещей.
Ставки гораздо выше, чем, пардон, какая-то эфемерная целостность страны из 3-го мира.
Но вы можете считать, так, как вам кажется.

А ваша страна какого мира?

Мне вдруг стало неловко - случилось так, что я - модератор одного из крупнейших Российских автофорумов. Так что по форумам я кагбэ в курсе :)

Российское ТВ я не смотрю, как, впрочем, и большинство думающих своих головой соотечественников - как ваших, так и моих. Привычка к ТВ-жвачке - вообще вредная, сами должны знать.

:)
Не читал особо российские форумы. Но комментарии, скажем, на ютубе или в жжешечках - мягко говоря угнетают.
Как ты к таким относишься и как оцениваешь их процент среди населения?

Я понимаю, что видео "характерное" и контингент там собрался соответствующий.
Также знаю, что много нормальных людей - таковыми (предсказуемо, в общем-то :) ) оказались все бложики на которые подписан по рсс.
Но вот соотношение, кажется, печально.
Не все бабушки нищие, далеко не все.
Но их более, чем достаточно. И легко отличить.
По-моему нельзя массово разрешать оружие, когда главное ограничение не закон, а материальная доступность.

А почему бы взять и не отнять твою квартиру?
Может и то и то - незаконно?

Так а захватывать кабинеты президентов это законно?! :)
Посмотрите историю, все кто хотел отдать квартиры начинали с того, что приходили грабить чужую . Не находите истинного вора?! :trollface:

Но их более, чем достаточно. И легко отличить
И у нас полно бабушек с уровнем ниже американского среднего БЕЗ оружия.
Но все знают, что может и не повезти. Люди не такие уж и идиоты, по крайней мере в вопросах самосохранения.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Красноармейск

Так а захватывать кабинеты президентов это законно?!

Владелец кабинета улетел в голубом вертолете. Кому то надо рулить.
Я не переношу Турчинова и Тимошенко, но они лучше дважды несудимого овоща.

Коломойський пішов у наступ на Донбас

crSD3Q7.jpg

Кращий захист – це напад. Цю велику істину зрозуміли ефективні (вже можна стверджувати) керівники Дніпропетровської області. На сьогодні вже чітко прослідковується, як саме оточення Коломойського буде діяти на Донбасі.

Трагедія у Маріуполі показала недостатність простого заходу українських силовиків у населений пункт регіону. Взявши під контроль основні установи міста проукраїнські структури не змогли його втримати. Після невдачі заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан заявив, що негайно потрібні рішення з питань управління вичищених від сепаратистів регіонах. Пропонувалась передача повноти влади військовим комендантам. З огляду на недієздатність або навіть продажність місцевих регіонівських еліт, така пропозиція видається максимально оптимальною. Але, на жаль, дійшли до цього лише після серйозного провалу у другому за чисельністю населення місті Донецької області, коли більшість мешканців втратило довіру до українських силових структур. Звісно, основною причиною була технологічна провокація сепаратистів, але при належній підготовці цього могло і не статися.

Після зазначених подій керівництво Дніпропетровщини вирішило піти іншим шляхом. Одразу було об’явлено про набір додаткових батальйонів територіальної оборони. Спочатку здавалось, що таке могло статися через страх втратити і Дніпропетровську область. Але сьогоднішні події говорять про інше. Юрій Бутусов у Faceboock заявив про взяття під контроль оперативним штабом «Південь» чотирьох західних районів Донецької області, а саме: Красноармійського, Великоновоселівськго, Олександрівського та Добропільскього. В цих районах серйозного сепаратистського рух виявлено не було. Адже у останніх ресурси небезмежні. Навіть більше, там спокійно провели зворотній референдум про приєднання до Дніпропетровської області. Цим і вирішили скористатися.

Так, сьогодні в м. Красноармійськ, а раніше у Добропілля, увійшли допоміжні батальйони Національної гвардії, що підпорядковуються дніпропетровському керівництву. В захисті ними міськвідділку міліції помічені навіть інкасаторські машини «Приватбанку». Чому має пропадати цінний ресурс, адже ж банки закриті, а машини стоять? Одразу після прибуття було об’явлено, що найближчим часом у райадміністраціях цих районів зміняться керівники. З огляду на це, далі ми будемо спостерігати певний експеримент, ціль якого знаходження найбільш оптимального та дієвого механізму заспокоєння ситуації та відновлення влади у донецькому краю. Навіть з можливим приєднання до Дніпропетровщини

0TgBelY.jpg

А тепер найцікавіше. З огляду на те, що в регіоні більшість мешканців відверто втомилася від безвладдя нова сила, котра буде рухатися з Заходу області, може отримати достатню довіру. Якщо дніпропетровцям вдасться встановити порядок у цих чотирьох районах, то на фоні хаотичного АТО і сепаратистського шабашу, бійці Коломойського будуть виглядати майже рятівниками. Ще більше даному твердженню може допомогти факт подальшої ескалації ситуації після референдуму та, особливо, після виборів президента України.

У випадку неможливості отримання авторитету у мешканців Донеччини діяльність Дніпроветровців теж не буде марною. Завдання мінімум, що можна поставити, це створення певної захисної буферної зони на підступах до Дніпропетровської області.

Чи стане діяльність дніпропетровців стратегією просування, чи виключно захисту на периферії, покаже час. Але як казав Троцький, технологію може витіснити інша технологія, а не обурення її противників.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

попробуй выйти против. Классная логика.
а ты полезешь? я-нет. буду стрелять, но под колеса лезть не буду. Разные немного вещи,да?
ЗАходит РФ...если тут у половины города будут птурЫ И пзрк (которые кстати мирный житель никогда запустить не сможет, даже ракету вставить не сможет) Фигарить будут налево и направо. Еще раз

Не путай законных представителей власти с чужим государством.

Ну так рф законный представитель, а там куча сепаратистов, которые незаконно провели референдум в 91 ;) Как жуков)) Едешь себе, все кто против выходит можно спокойно укладывать спать)

Это россия (страна-террорист), матьвашу. Альфа и Омега, кладезь мировой цивилизации.
Если че забыл - наройте у Задорнова.

Спасибо, не хочу :D. Мне достаточно информации в вашем пересказе, в данном случае :D.

А с кем xуйло спит?

С бабаевой и кабаевой. Ещё мальчиков в животики целует. Ути-пути!

А предыдущую супругу в монастырь догнивать отправил. Вот как надо, замечательный мужик xуйло! Продолжает традиции русских великодержцев. Те тоже любили супруг по монастырям дальних уездов распихать, чтобы не мельтешились под ногами Его Величества.
Служу Советскому Союзу!

Назад
Зверху Знизу