Тут могла бути Ваша реклама!

Обсуждение провайдера Воля Харьков

🔴 15:10 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 15:10 Повітряна тривога в Харків.обл.
Пришло сообщение от VOLIA - c июля 2023 цена ТВ и инета 400 грн. Очень жаль, но прийдется сказать "До побачення".

Пришло сообщение от VOLIA - c июля 2023 цена ТВ и инета 400 грн. Очень жаль, но прийдется сказать "До побачення".
RVSN, добрий день. Прикро, що ви прийняли таке рішення. Якщо у вас є питання по якості послуг або сервісу, уточніть номер договору та номер телефону звернувшись до нашого чату, e-mail ([email protected]) або в приватному повідомленні на одній із офіційних сторінок в соціальних мережах. Ми з радістю вам допоможемо.

Хэлп!
Кто разбирается - пожалуйста, помогите человеку разобраться хотя бы :

Именно у меня.
Утром пропал интернет, а на улице застал звонок с Воли, что я еще и всем мешаю. Меня и отключили. Завтра пришлют мастера. Начнут на деньги разводить. :)

В смысле мешаете ?????? :confused:
Т.е. не поломка, а оплаченный инет отключили именно вам по некой причине ?????
Я правильно вас поняла ?

Что-то с роутером или сбой настроек. Я не поняла. Якобы от меня шел какой-то поток сигналов к ним на сервер и у других начались неполадки. У меня были открыты 2 страницы - хф и фб, когда слетел интернет. И я пошла на улицу, там догнал звонок из техподдержки.

Хэлп!
Кто разбирается - пожалуйста, помогите человеку разобраться хотя бы :
Все дуже просто: скоріш за все або компьютер заражений, або один з девайсів в мережі (пнаприклад айпі-камери мають вразливості, на них заливають ставлять софт для дудосу) і заражене обладнання почина або спам розсилати, або дудосити якісь певні сервери. Хакерські группи збирають тисячі таких заражених пристроїв в "ботнети" якими можуть перенавантажити цілі сайти і мережі.
Якщо від одного з провайдерів йде потужна дудос атака, то до цього провайдера звертаються ті кого атакують і просять відключити точки з яких ідуть атаки.

В общем Воля як була невдалою з точки зору обслуговування, так і залишилося..
Якщо є якась технічна проблема - МОЖЕ пощастить втрапити на адекватного сервісника.
а так.. жопень..

Завтра воля піде нахуй. 450грн за 100мбіт якось дохєра. Причому і якість кульгає на обидві ноги.

Завтра воля піде нахуй. 450грн за 100мбіт якось дохєра. Причому і якість кульгає на обидві ноги.
Тільки подай заявку на відключення і головне не погоджуйся на першу пару персональних пропозицій.
як на мене 500 грн на рік вона коштує (стільки я за неї зараз плачу)
Схожий по ціні тальки лайностар, но це такеж лайно по якості (як і анал, но той ще дорожче)
Нормальних провайдерів (типу водафон чи макснет) в моїх краях немає

Тільки подай заявку на відключення і головне не погоджуйся на першу пару персональних пропозицій.
як на мене 500 грн на рік вона коштує (стільки я за неї зараз плачу)
Схожий по ціні тальки лайностар, но це такеж лайно по якості (як і анал, но той ще дорожче)
Нормальних провайдерів (типу водафон чи макснет) в моїх краях немає
В мене воля тріанал і якись скайланй. Воля і по якості гівняча. Тому вони підуть нахуй.

Назад
Зверху Знизу