Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
АТ Харківобленерго [email protected]
АТ «Харківобленерго» повідомляє що термін експлуатації Вашого лічильника електроенергії за адресою "ВІРНА АДРЕСА" закінчився. Просимо забезпечити доступ для заміни електролічильника та повідомити про зручну для Вас дату та час для його заміни за тел. 0 676901340; 05 03649479; 0676901345 та 0504030564. Роботи будуть виконуватися безкоштовно. Заздалегідь вдячні. АТ «Харківобленерго».
А ты думал, никто не знает, что ты хату втихаря сдаёшь, налоги не платишь?Получили и знакомые в этот же день по другому адресу
странно, что по совершенно разным адресам одновременно шлют...
Я даже не знаю шо ты маешь в виду. По теме есть чо?А ты думал, никто не знает, что ты хату втихаря сдаёшь, налоги не платишь?![]()
По теме уже все сменили счётчики на современные.Я даже не знаю шо ты маешь в виду. По теме есть чо?
Не всеПо теме уже все сменили счётчики на современные.
Большинство - не заморачиваясь, а особо недоверчивые
- предварительно обсудив этот подвиг тут.
Що мається на увазі?Якесь непорозуміння в Харківенергозбуті,вже 14 листопада ,а ніяк не можуть підбити баланс в особовому кабінеті?
Рахунки сформовані,а далі! Нікому робити?
Так кошти не миттєво ж зараховуються на особовий рахунокМається на увазі ,що немає балансу ,а рахунок оплачений.
Зайшов подивився у себе. Сплачував у понеділок. Станом на зараз стан балансу - 0,00. Оплата врахованаТа дві неділлі вже минуло
Особовий, мляТак кошти не миттєво ж зараховуються на особистий рахунок
Так кошти не миттєво ж зараховуються на особистий рахунок
ЗвісноОсобовий, мля![]()
Я вообще не смотрю во все эти кабинеты. Только Приват24Та дві неділлі вже минуло