3000 грн на місяць

Обсудим Тимошенко

• Автор теми Автор теми Brass
  • Дата створення Дата створення
И что узнали?
Кстати, что за партия такая?

Ты думаешь в кацапии много специалистов по украинскому языку?
Держи карман шире.
По бумагам вы у них "партия родина" - гадом буду.

j3hbgg.webp

Політтехнологи, які працюють на політично-кримінальне угруповання "Родина", почали кампанію з дискредитації створення Української автокефальної православною церквою. Все це подається під соусом, що мовляв в усьому винний Порошенко. Він своєю участю в об'єднавчому помісному соборі принизив його значення, бо є головним вигодонабувачем створення Української автокефальної православної церкви.
Так от цим панам та панянкам хочу сказати, що головним вигодонабувачем створення Української автокефальної православної церкви є український народ. І навіть коли вони підуть в інший світ, коли у пекло піде ВОНА, Українська автокефальна православна церква, як ознака української незалежності, буде існувати.
Значення цієї події, особиста роль тих, хто доклав неймовірних зусиль до створення Української автокефальної православної церкви, закарбована в українській історії на століття. І ніяким політтехнологам ВОНИ та Мордору не вдасться принизити роль у цій епохальній події патріарха Філарета, мітрополіта Макарія, Президента України Петра Порошенка, Ростислава Павленка. Місце в історії кожної особи визначається не тим, яку посаду вона займала, а що залишила після себе. Ці люди залишають після себе Українську автокефальну православну церкву. Це їх неймовірне досягнення.

Політтехнологи, які працюють на політично-кримінальне угруповання "Родина", почали кампанію з дискредитації створення Української автокефальної православною церквою. Все це подається під соусом, що мовляв в усьому винний Порошенко. Він своєю участю в об'єднавчому помісному соборі принизив його значення, бо є головним вигодонабувачем створення Української автокефальної православної церкви.
Так от цим панам та панянкам хочу сказати, що головним вигодонабувачем створення Української автокефальної православної церкви є український народ. І навіть коли вони підуть в інший світ, коли у пекло піде ВОНА, Українська автокефальна православна церква, як ознака української незалежності, буде існувати.
Значення цієї події, особиста роль тих, хто доклав неймовірних зусиль до створення Української автокефальної православної церкви, закарбована в українській історії на століття. І ніяким політтехнологам ВОНИ та Мордору не вдасться принизити роль у цій епохальній події патріарха Філарета, мітрополіта Макарія, Президента України Петра Порошенка, Ростислава Павленка. Місце в історії кожної особи визначається не тим, яку посаду вона займала, а що залишила після себе. Ці люди залишають після себе Українську автокефальну православну церкву. Це їх неймовірне досягнення.
Посмотрим.. Дай Богу Пороху ума теперь отойти от притязаний на власть и тогда он войдет с плюсом в Историю, хоть и сидел в "президиуме " :рл: по самому центру на этом закрытом церковном (а не светском и государственном) Соборе...
Скоро все прояснится- перед выборами... я об этом вам всем уже давно говорю.....

Посмотрим.. Дай Богу Пороху ума теперь отойти от притязаний на власть и тогда он войдет с плюсом в Историю,
Ты это по своей врожденной тупости пишешь или на платной основе?
Если Петя отойдет то кто тогда, твоя сраная аферистка бздюля? Бойко? Зеленский? Или Ляшко?

Если Петя отойдет то кто тогда
Появится новый президент. Лучший. Через 5 лет - другой, ещё лучший. И так, пока не появится идеальный. Тот пусть идёт на 2 срок.
Порошенко мы уже увидели.

Появится новый президент. Лучший. Через 5 лет - другой, ещё лучший. И так, пока не появится идеальный. Тот пусть идёт на 2 срок.

"Лучшее - враг хорошего" (с)

А как умело П.Порошенко вешал лапшу на уши гражданам: :браво:

"Ще є одна дуже популярна теза, яку експлуатують політики: "Слухайте, все ж одразу не зробиш, нам потрібні для цього роки і роки, можливо, десятиріччя. Зміни відбуваються дуже повільно і поступово, на це потрібен час, зусилля, гроші і все таке інше".

Я хочу категорічно заперечити цьому: зміни або відбуваються швидко, або не відбуваються ніколи.

Люди або відчувають зміни за лічені місяці або за перший-другий-третій рік, або вони переконані, в тому, що тут змін чекати марно.

І подібний повільний темп лише консервує відсталість, хабарництво, неефективність, непрозорість.

І ніхто змінюватись не збирається, бо для них це не вигідно.
І в такий спосіб ми фактично не маємо іншого виходу, як чітко визначати, що ми змін вимагаємо вже зараз і негайно".

Я хочу категорічно заперечити цьому: зміни або відбуваються швидко, або не відбуваються ніколи.

Люди або відчувають зміни за лічені місяці або за перший-другий-третій рік, або вони переконані, в тому, що тут змін чекати марно.
Стопитсот. Остальное всё - наёбка, туман из слов и накопление денег на Мальдивы

Янукович не вернётся, не ссы

А почему нет? Всё может быть. Насирова и Кернеса же оправдали. Янык на очереди.

И по Конституции он ещё может одну каденцию быть Президентом.

Я думаю, что порохоботы, выбирая между Януковичем и Тимошенко, выберут Януковича, как и в 2010-м.

Назад
Зверху Знизу