Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Тимошенко

• Автор теми Автор теми Brass
  • Дата створення Дата створення
:рл: ***-а-а-ать,у тебя дежурный высер на все времена. Шоу будет если ты заглотнешь у большого пса :D А его хозяин пристроится к тебе сзади :D Тем более,что ты давно об этом мечтаешь :D

#марічкосвіт
Шикарний тред з твітера на тему: "12 подвигів баби юлі натхненні її побрехеньками на 112 кАналі".:D

jc9jej.webp

Українські гниди.
Гриценко розповідає про те, як його син перебував у полоні в Криму. Проте, його чомусь дуже швидко відпустили. Дивно правда?

А ось дуже цікава версія того, що відбулося насправді:

Під час затримання в березні 2014 го син кандидата в президенти Олексій Гриценко здав фсбшниками все українське підпілля, в першу чергу, Сенцова і Кольченко.

Якщо в Києві дізнаються правду, Олексію Гриценко не тільки доведеться забути про політичну кар'єру, а й загрожує звинувачення в державній зраді.

Тому «мажорному українському патріотові» вигідно, щоб Сенцов продовжував сидіти у колонії.

Повна історія за посиланням
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

gehe1d.webp

Автор цієї правди не в Києві? Чому він досі не написав заяву до СБУ на О. Гриценка, підкріпивши її переконливими доказами?
Это версия всего лишь, как он ее докажет? Сенцов бы мог прояснить ситуацию.

Більше схоже на звичайний передвиборчий "чорний піар".
Может быть, но то, что он ******* как его папаша я не сомневаюсь.
Кстати, а шо он делал в Крыму? Поехал загорать? Почему не в районе Марика?

У березні 2014? Ви точно подумали над цим запитанням?
А мне чего то прочиталась "у вересні".:незнаю:
P.S.: GR_, я вас ще раз запрошую до Бесідки. Мені дуже не подобається радість колонії гробачків від наших публічних суперечок.
Спасибо за очередное запрошення.:)
Может быть как нибудь. Как то я подустал от форума и дебилов на нем.

Назад
Зверху Знизу