Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Молодежь отдельно)))) они по таким сайтам не лазят.Моя мама-пенсионерка проголосовала на своём планшете онлайн за Пороха.
Это перл!![]()
Краще на лоб приклеїти.а потом их же заставить сожрать эти бумажки.
Цифрами манипулировать нельзя. Побеждает тот, кто во 2 туре с одним соперником наберёт больше. При том, что неопределившихся протывсихов 40-50% - ни о какой заведомой победе говорить не приходитсяДа ты манипулируешь. Порошенко побеждает.
Вот-вот. Что в телевизоре, что на сайте.До задницы эти ваши голосовалки онлайн , тут не учитывается основная масса населения - пожилые люди, они же пенсионеры и молодежь. Это показатели войны ботов)))))
А я до сих пор даже не зашёл на тот телесайт, который вы вчера обливали весь вечер слезьми умиленияМоя мама-пенсионерка проголосовала на своём планшете онлайн за Пороха.
******, не читай по *****ской методичке.
У Пороха 24% при проголосовавших 64487.:
А что такое, деточка? РозскажиА ти про свою міфічну честь розкажи, якщо вона в тебе є, що це воно в тебе таке є?
Я за Порошенко! Честь имею!Дякую, зрозуміло про твою міфічну честь
Я за Порошенко!Що ти маєш? Можеш трішки докладніше?
Що ти маєш? Можеш трішки докладніше?
Я про вашу честь ни слова не сказал. Ты трезвый с утра? Или *****нул под дождик?Ти хвастаєшся що маєш «честь», а порохоботи цього не мають.
Ти хвастаєшся що маєш
Я за Порошенко!ти хвастаєш, що маєш якусь міфічну «честь», ось мені і цікаво, що це таке, що ти маєш.