Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Тимошенко

• Автор теми Автор теми Brass
  • Дата створення Дата створення
Того самого Одарченка, який звинувачував Катю Гандзюк у різних гріхах, активно працюючи над дискредитацією активістки.
Это ******** тоже на Юлю пытаются повесить? А сотню нападений на активистов и волонтёров за последние пять лет?

Если ты рад так честной власти Порошенко, то это самодостаточное ощущение.
Смысл раз в 3 часа подкреплять уже имеющееся полное счастье?)
Или происходят самопроизвольные сипки от страха за наворованое?)

Я ненавижу конченную ****ь Тимошенко, которая предала оранжевую революцию, которая разрушила оранжевую коалицию, затормозила реформы своим сотрудничеством с партией регионов, затормозила экономику Украины заключением самых невыгодных газовых контрактов в Европе с ****нской компанией Газпром, и что явилось следствием прихода к власти тупого криминального ублюдка януковича и большинства в парламенте из ПР и их сателлитов КПУ.
Из-за Тимошенко Украина потеряла шанс цивилизационного роста на целое десятилетие вперёд...

ненавижу конченную ****ь Тимошенко
Я не могу представить себя на твоём месте.
Чтобы при Президенте Тимошенко не вылезать с форума, обгаживая по разу в 2-3 часа некоего никчёмного персонажа Порошенко.
Как бы плохо я к нему, допустим, не относился))

Из-за Тимошенко Украина потеряла шанс цивилизационного роста на целое десятилетие вперёд...
Крепость тоже она развалила?)))
Ты действительно смешон...)) Порошенке и Януковичу, которых ты разумно (?) выбрал, она чем мешала цивилизационно расти десять лет кряду?

Это просто анекдот......... за гранью малейшей логики

Я не могу представить себя на твоём месте.
Чтобы при Президенте Тимошенко не вылезать с форума, обгаживая по разу в 2-3 часа некоего никчёмного персонажа Порошенко.
Как бы плохо я к нему, допустим, не относился))

Крепость тоже она развалила?)))
Ты действительно смешон...)) Порошенке и Януковичу, которых ты разумно (?) выбрал, она чем мешала цивилизационно расти десять лет кряду?

Это просто анекдот......... за гранью малейшей логики

Я каждое своё утверждение неоднократно подтвердил фактами. А от тебя кроме ****ежа я никогда ничего не видел.

Тоді в Україні і в міжнародних Законах існує термін давності для економічних злочинів 10 років, і щось у когось можна відсудити тільки в межах 10 років.
И что? 10 лет = Янукович и Порошенко

Я каждое своё утверждение неоднократно подтвердил фактами.
Ты не понял?
Если у нас в стране всё хорошо и правильно, чего ты тут рвёшь в ненависти своё сердце и спотыкаешься о клавиатуру каждые несколько часов, ежедневно и ежемесячно, если нынешний Президент явно всем, что хороший?

ага, в которую Юлина "Батькивщина" входила вплоть до 2016:)
но даже после выхода Батькивщины Юлины парламентарии голосуют в коалиции как зайчики за каждый поданый закон БПП:D

Не с откровенными рыгами же голосовать, за их законы?

Смысл раз в 3 часа подкреплять уже имеющееся полное счастье?

bbjg5j.webp

f9gdfc.webp
j9afec.gif

ha8afc.webp

Вкладення

• f9gdfc.webp
    f9gdfc.webp
    75.8 КБ · Перегляди: 36
Господа порохоботы, я отношусь к джЮле ровно, даю ей в худшем для нее варианте 50/50, что могла иметь темненькое c Пуйлом.. Но это было до того как , повторяю - до того как он перешел черту... Назовите проходного кандидата, кто присягнет своей кровью на верность и не продажность ради моей Украины?
Я буду за него... Но я реалист. Увижу , кто будет во втором туре и знаю точно за кого не проголосую ( кстати в том числе и за комика, а не только за того, кто войдя в Историю с Томосом навека, может таки вляпаться в нее)...
К сожалению такие люди как простые и одновременно великие наши "киборги" не идут обычно в президенты.
Но мой президент должен "кровью" поклясться в верности Украине и возврате рано или поздно ее территорий и иметь честь, железную не продажную волю и разум.
Назовёте такого проходного будущего президента, господа диабетики, любители хрустящего зеленоватого "шоколада"?

"ТИМОШЕНКО ШРЕДІНГЕРА": ЯК ЛІДЕРКА "БАТЬКІВЩИНИ" ОДНОЧАСНО БУЛА В РАДІ ТА ПАРИЖІ

Поки лідерка фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко відвідувала Париж, хтось реєстрував її в картку в Верховній Раді.

Про це у Facebook повідомив політичний експерт Тарас Чорновіл.

За словами експерта, фото з Юлією Тимошенко у французькому аеропорту датуються вівторка, 15 січня, коли провалилось голосування через незначну кількість депутатів на засіданні.

"Але є інше. Тут про нечесність та, ймовірно, провокацію. Для цього пропоную вам скріни з сайту Верховної Ради:
1. Електронна реєстрація. Тут виявляється, що у вівторок та в четвер зранку Тимошенко була в залі. А це вже фальсифікація. Її карточку незаконно вставили в гніздо для голосування, попри відсутність самої депутатки.

2. Результати письмової реєстрації. Тут іще цікавіше. Якраз у вівторок вона не реєструвалася. Зате в середу, коли навіть її карточки в залі не було, не кажучи вже про саму депутатку, хтось поставив фальшивий підпис напроти її імені на реєстраційному бланку. За четвер на той час, коли це пишу, письмову реєстрацію не вивісили - там трохи ручної роботи з перенесенням даних із паперу на сайт.

3. Реєстрація виступів депутата. Тут порожньо, попри те, що були такі важливі для лідерки фракції моменти, як вівторковий виступ від фракцій, а ще обговорення релігійного законопроекту.

4. А з пункту 4 й аж до останнього 11-го йдуть скріни голосувань депутата за цей тиждень. Там майже скрізь позначка "відсутня". Це означає, що вставивши її карточку на момент електронної реєстрації хтось із однофракційників потім цю картку забрав від гріха подалі, а самої депутатки, звісно ж, і близько в залі не було" - навів докази Чорновіл, підкріпивши пост скріншотами.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чего-то такого я и ожидала. Только я думала, что Юлю Светличную выдадут замуж за Васю Тимошенко.
Расписали очередную пулечку.:браво:

Також причиною виключення Тимошенка з фракції став його намір балотуватися у президенти.

А Юле они не хотят заплатить?
Юридична фірма, яка написала для Януковича доповідь про справу Тимошенко, сплатить 4,6 мільйонів доларів Мін'юсту США

Назад
Зверху Знизу