Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Тимошенко

• Автор теми Автор теми Brass
  • Дата створення Дата створення
bb0dcg.gif

Остри дальше, фубля.
Лет 10 назад такие как ты уже допизделись про зрадойобство, что пришел Овощ и сейчас есть то, что есть-Крым, Донбасс,погибшие.И вина в этом на совести ******окв из белого братства Жули ничем не меньше чем у ****атов от рыгианалов.

ти, захопившись обслуговуванням панів, став звичайним бикуватим тролем.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Это лишний раз подтверждает твою ****утость. Хотя разве в вашей секте им.воровки Жули не ****утые есть?

ти став відображенням ольгінських утирків. Таке саме хамовите, таке саме вперте, так само верзеш іноді будь-яку хрінь, аби виправдати ті самі пики, які грабували й знищували Україну 15... 10... 5 років тому, займаються цим і зараз. І чим далі - тим цинічніше і нахабніше.

дуже "розумне" хамло. ще й "безграмотное", принаймні - в українській.
А був, начебто, колись нормальною людиною...

Такого типу посиланнь можно щоденно, не повторюючись, побачити в мережі сотнями - щонайменше... таких, які не спростувати. І це - результат "роботи" твого "кумира".

А був, начебто, колись нормальною людиною...
А что ты, ***********, помнишь про это когда то ( это когда именно)? Где ты тогда було?
Хамло? А как к вам, *****асам, поддерживающим воровку, вогнавшую страну в кабальный газовый контракт и крутившую шуры-мыру с ***лом, относится? Скажи спасибо что ебло пока целое.

власне, це тебе чудово характеризує. Маю на увазі твою лексику. Й не придумай - бо з тебе ще, чого доброго, станеться - тицяти мені в очі мою лексику, яку я вживаю на адресу *****ів. Бо будеш виглядати... не генієм.
З певного часу ти став такий самий, як і ольгінські.

Зи: ти таки дурнуватий. Не кажучи вже про те, що трохи склеротик, й значно завищуєш свою здатність бачити, що не одне й те саме з "дивитися", хоча й з цим, здається в тебе почалися трабли.

ну, ахметка, кроль, бойко, главмусор, плокулол...)))
та и ваще...
... ****-не-****, а четвертак в день имею! (С)

Мне шо секта Пороха, шо секта Жули, шо любая другая политсекта одним миром мазана.

Мне шо секта Пороха, шо секта Жули, шо любая другая политсекта одним миром мазана.
отож... але сектантам властива цікава звичка: як тільки зустрічають когось, хто не з їхньої секти, одразу починають такого зараховувати до ворожої - відносно себе - секти)) Он, щойно, палкий прихильник пєці зарахував мене до найбільш ненависної для себе секти... До речі... В мене таке враження, що вони йульку ненавидять вдесятеро лютіше, ніж ***ла))

Назад
Зверху Знизу