Статус: Офлайн
Повідом.: 31507
Повідом.: 31507
Пшло погулять.Сдурела чи що?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Пшло погулять.Сдурела чи що?
несомненно.Так он работает на этого вора.
Еще одним долбойобом стало больше. Ты тупое ***.несомненно.
Остри дальше, фубля.Ты тупое ***.
Лет 10 назад такие как ты уже допизделись про зрадойобство, что пришел Овощ и сейчас есть то, что есть-Крым, Донбасс,погибшие.И вина в этом на совести ******окв из белого братства Жули ничем не меньше чем у ****атов от рыгианалов.Остри дальше, фубля.
ти, захопившись обслуговуванням панів, став звичайним бикуватим тролем.допизделись
Это лишний раз подтверждает твою ****утость. Хотя разве в вашей секте им.воровки Жули не ****утые есть?ти, захопившись обслуговуванням панів, став звичайним бикуватим тролем.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
ти став відображенням ольгінських утирків. Таке саме хамовите, таке саме вперте, так само верзеш іноді будь-яку хрінь, аби виправдати ті самі пики, які грабували й знищували Україну 15... 10... 5 років тому, займаються цим і зараз. І чим далі - тим цинічніше і нахабніше.твою ****утость.
А ти просто припездене. Иди нахер,засранец.Таке саме хамовите, таке саме вперт
дуже "розумне" хамло. ще й "безграмотное", принаймні - в українській.припездене.
А что ты, ***********, помнишь про это когда то ( это когда именно)? Где ты тогда було?А був, начебто, колись нормальною людиною...
Хамло? А как к вам, *****асам, поддерживающим воровку, вогнавшую страну в кабальный газовый контракт и крутившую шуры-мыру с ***лом, относится? Скажи спасибо что ебло пока целое.
власне, це тебе чудово характеризує. Маю на увазі твою лексику. Й не придумай - бо з тебе ще, чого доброго, станеться - тицяти мені в очі мою лексику, яку я вживаю на адресу *****ів. Бо будеш виглядати... не генієм.***********,
Это лишний раз подтверждает твою ****утость. Хотя разве в вашей секте им.воровки Жули не ****утые есть?
ну, ахметка, кроль, бойко, главмусор, плокулол...)))А в секте Пороха есть неебанутые?
ну, ахметка, кроль, бойко, главмусор, плокулол...)))
та и ваще...
... ****-не-****, а четвертак в день имею! (С)
Нормальні за те, щоби зараз не розхитувати човен.
А порох в неадекваті???
феерично, учитывая то, что човен уже почти на дне.
а теперь про будку давай, жги !!!![]()
отож... але сектантам властива цікава звичка: як тільки зустрічають когось, хто не з їхньої секти, одразу починають такого зараховувати до ворожої - відносно себе - секти)) Он, щойно, палкий прихильник пєці зарахував мене до найбільш ненависної для себе секти... До речі... В мене таке враження, що вони йульку ненавидять вдесятеро лютіше, ніж ***ла))Мне шо секта Пороха, шо секта Жули, шо любая другая политсекта одним миром мазана.