Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Йой, навіщо Ви реанімували цю некротему? У сусідньої Порошенко под прикрытием ночи пытается сбежать назва набагато краще. Це і Ваші друзі-порошки розуміють.курс Порошенка в Україні і в світі перемагає.
Мне интересно, с какой *****ской помойки ты притащил это? На сайте миротворца его нет.На сайте "Миротворец" пополнение в виде 5-го Президента Петра Порошенко
Бывший глава государства обвиняется в отмывании денег под видом закупки оружия для ВСУ.
Примечательно, что именно Порошенко принадлежит идея создания сайта "Миротворец" для фиксации предателей
![]()
Мариуполь, Северодонецк, Херсон, Ирпень, Буча, Липцы, Изюм, ... - Главное перестать стрелять.
Согласен, список охрененный, но кому то очень хотелось взглянуть в глаза ***лу.
"И простите, если бы я тогда был президентом, мы бы там все умерли в Крыму, но мы бы туда "зеленых человечков" не пустили." - (с) Зеленский
Как то слова расходятся с делом.
![]()
Все живы, защищают Украину в Польше.
Немає його там. Зелена ***ня я так бачу продовжує займатись розбірками з конкурентами замість війни та економіки.На сайте "Миротворец" пополнение в виде 5-го Президента Петра Порошенко
Бывший глава государства обвиняется в отмывании денег под видом закупки оружия для ВСУ.
Так, Порошенко звільнив 2/3 окупованого Донбасу. Це підтверджують розвідки всіх країн НАТО, підтверджує розвідка України і т.д. Крим здали росіянам українці, коли боролися з Ющенко за право знаходження російських військ в Криму. Українці обісрали Ющенка, коли Ющенко почав змушувати Росію забрати російські війська з Криму.
Мариуполь, Северодонецк, Херсон, Ирпень, Буча, Липцы, Изюм, ... - Главное перестать стрелять.
Немає його там. Зелена ***ня я так бачу продовжує займатись розбірками з конкурентами замість війни та економіки.
Цікаво чому ти збрехав про те що Порошенко є у "миротворці". Ти ****ун? Якщо ти брешеш у цьому то мабуть брешеш і в усьому іншому, як і інші члени "зекоманди".Цікаво
Цікаво чому ти збрехав про те що Порошенко є у "миротворці". Ти ****ун? Якщо ти брешеш у цьому то мабуть брешеш і в усьому іншому, як і інші члени "зекоманди".
Цікаво чому ти збрехав про те що Порошенко є у "миротворці". Ти ****ун? Якщо ти брешеш у цьому то мабуть брешеш і в усьому іншому, як і інші члени "зекоманди".
Подписаться на ONews Украина
Не переживай ты так. Научишься и ты работать, как и все мы украинцы...![]()
Я не переживаю.Не переживай
ты ****ый тупой ******* и фейкомет. на сайте миротворца его нет. зайди проверь. чат-бот-****ун
так почему ты постоянно врешь?
Я не переживаю.
Чому ти збрехав про те що Порошенка внесли у "миротворець"? Ти ****ун?