Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Условия контракта с председателем правления НАК "Нафтогаз Украины", который был подписан в 2016 году, не устраивают правительство, потому что государство не может платить в 3-4 раза больше, чем получают аналогичные менеджеры в аналогичных компаниях ЕС.
Об этом премьер-министр Украины Владимир Гройсман сказал журналистам в Виннице, сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Укринформ.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Как так-то?? Шокоёбы только-только доказали, что так и должно быть. Гнойсман - агент кремля!

Гройсман - левацкий ****н. Засиделся он на своём месте через чур долго.

Заметь, только шокоёбы в курсе сроков ВСЕХ уголовных дел в стране. Для всех - открытие, а они в курсе.
представляю на какой измене работники набу были и тогда и сейчас... им же не дадут работать нормально... если бы это были иностранные следственные группы, которые независимые, вот тогда результат был бы на лицо..

В результате разница, которая упоминается в статье, - это сумма за поставленный, но не оплаченный из-за спора по цене, газ.
Повторюю, в 2014...2015 р.р. Газпром жодного кубометру газа не постачав без попередньої сплати під гарантії ЄС. Спірним була лише ціна за газ. Крім цього, спірною були обсяги транзитної прокачки газу... Ці суперечки й зумовили розбір у Стокгольмськогому суді.

Просто кто-то не интересовался, как и сегодняшними брифингами, а только волали на форумах.
нада же... не интересовался..:D а журналисты сейчас поинтересовались, и видишь как оно обернулось...что ж ты вбросом это теперь называешь? не вовремя?:)

Повторюю, в 2014...2015 р.р. Газпром жодного кубометру газа не постачав без попередньої сплати під гарантії ЄС. Спірним була лише ціна за газ. Крім цього, спірною були обсяги транзитної прокачки газу... Ці суперечки й зумовили розбір у Стокгольмськогому суді.

Да вы можете повторять этот бред, сколько влезет.
Я вам дал ссылки на официальные лица Нафтогаза, которые непосредственно принимали участие в стокгольмских арбитражах и в разработке стратегии против Газпрома.

И когда вы себе ответите на вопрос, как Газпром мог получить предоплату за газ от Нафтогаза по несогласованным с ним ценам да и ещё поставить по ней газ, тогда вы сможете оценить уровень олигофренизма того бреда, который вы продолжаете повторять как Попка.

Ты из той же шайки жуликов и воров?

Если бы....:збентежений:

Сегодня поздравляли женщин. Одна спросила за столом?
- А эти конфеты случайно не Рошен?

Как же надо ненавидеть эту власть чтобы не есть вкусные кондитерские изделия:незнаю:

И когда вы себе ответите на вопрос, как Газпром мог получить предоплату за газ от Нафтогаза по несогласованным с ним ценам да и ещё поставить по ней газ, тогда вы сможете оценить уровень олигофренизма того бреда, который вы продолжаете повторять как Попка.
:іржач:
1. З 2014 р. російський холдинг перевів "Нафтогаз" на попередню оплату. 2. Україна з листопада 2015 р. не закуповує газ із Росії.

интересная передача

Міг би і не представлятися, бо це вже я давно зрозумів.

"Нафтогаз України" сплатив близько 800 млн доларів за постачання в першому кварталі 2014 р. за ціною 268,5 доларів за тисячу кубометрів, яку українська сторона вважає для себе прийнятною.

Якщо тобі подобається роль підгавкувача, то спочатку розберись, а то получається тільки скавчання...

Усі розбіжності були виключно в ціні, яку виставляв "Газпром" і яку вважав доцільною "Нафтогаз".

Вчи, школота, буквар. Тоді замість скавчання може й получиться підгавкувати.

Вижу и сегодня даже писал про это, но вот еще скриншотик:D

he2jda.webp

:D Еще пара-тройка таких "случаев" и пресловутый ивр квакнет)))

:іржач:
1. З 2014 р. російський холдинг перевів "Нафтогаз" на попередню оплату. 2. Україна з листопада 2015 р. не закуповує газ із Росії.

Володимир, если не знаете ничего по теме, не лезьте в спор. Ваш мозг деменцировал, и вы уже давно не способны выделять и анализировать достоверную информацию.

Міг би і не представлятися, бо це вже я давно зрозумів.

"Нафтогаз України" сплатив близько 800 млн доларів за постачання в першому кварталі 2014 р. за ціною 268,5 доларів за тисячу кубометрів, яку українська сторона вважає для себе прийнятною.

Якщо тобі подобається роль підгавкувача, то спочатку розберись, а то получається тільки скавчання...

Усі розбіжності були виключно в ціні, яку виставляв "Газпром" і яку вважав доцільною "Нафтогаз".

Вчи, школота, буквар. Тоді замість скавчання може й получиться підгавкувати.

Одну минутку! Вы утверждали, что Газпром с 2014 г. поставлял Нафтогазу газ исключительно по предоплате.
И как же Газпром мог поставить газ Нафтогазу по меньшей цене, но в больших объёмах, чем предоплачено Нафтогазом? :іржач:
Вы *****, Володимир. Просто *****. :іржач:

Незаконне збагачення не скасоване. Збагачуйтесь.
Vitaliy Shabunin
Подписаться · 2 ч. ·

Порошенко заявив якусь ахінею: "...скасована кримінальна відповідальність, а незаконне збагачення ніхто не скасовував". Це цитата з офіційного сайту Президента
🤯.

Допоможіть, будь ласка, зрозуміти, що Президент мав на увазі. Я серйозно не розумію.

До речі, законопроект Порошенка про незаконне збагачення гірший, ніж прийнятий за часів Януковича
.
dcb2hd.webp

Ты, школота, даже не понимаешь написанного самим собой.
Отож... закрутився, мудозвон! Візьми і прочитай з самого початку... Я говорив, що частину грошів зарахували та віддали Газпрому за рахунок розбіжності в цінах за спожитий в 2014...2015 р... А ти з іншим мудозвоном мені галділи про те. що це гроші за несплачений "Нафтогазом" газ...
І не плутайся більше поміж ногами...

Одну минутку! Вы утверждали, что Газпром с 2014 г. поставлял Нафтогазу газ исключительно по предоплате.
И как же Газпром мог поставить газ Нафтогазу по меньшей цене, но в больших объёмах, чем предоплачено Нафтогазом? :іржач:
Вы *****, Володимир. Просто *****. :іржач:
:іржач::іржач::іржач:
Візьми і прочитай, що я раніше писав, і що ти писав. Я писав з самого початку, що було відшкодовано різницю в цінах за спожитий газ. А ти мене намагався переконувати що це сплата за спожитий, але не оплачений газ. А я без вказання місяців, говорив, що в 2014 р. та 2015 р. Газпром продавав газ за передоплатою. Так воно і було. Балалаєчних недороблений... :іржач:
Давай, ще поістери... Мені це дуже подобається... Привіт твому дружку пузатому передай! :іржач: Давай ще поістери. Мені це подобається...

Володимир, если не знаете ничего по теме, не лезьте в спор. Ваш мозг деменцировал, и вы уже давно не способны выделять и анализировать достоверную информацию.
Тобі вже по Фрейду декілька діагнозів можна поставити... У мене сусід фахівець по психології вже їх поставив... Радить тобі почитати уважно популярну літературу з досліджень Фрейда, Ламброзо і ще популярніше в книгах у Г.Клімова... Співчуваю! :іржач:

Назад
Зверху Знизу