Коли Порошенко балотувався в Президенти, я не чекав від нього підвищення зарплат, пенсій, покращення добробуту...
На той час Україна, як Держава, висіла на волосині. В усіх було таке відчуття, що ось з хвилини на хвилину почнуться бомбардування, і в українські міста почнуть заходити ворожі танки. Тому сьогодні я не відчуваю себе зрадженим, бо у мене вдома немає війни, всі люди живуть, ніби нічого і не було - ходять в кіно, театри, кафе і ресторани, їздять відпочивати на моря, торгівельні центри заповнені людьми, машин стільки, що й припаркуватися ніде...
Порошенко справився на відмінно з тим, що я від нього очікував. Так війна ще не закінчилася, але війна з росією - це не ринг, де можна зупинити бій свистком рефері. Йти вабанк - це не синяк під оком, а втрата країни. Тому з повагою ставлюся до Президента, який не кидає війська на вірну смерть, а ставить на місце гопника інтелигентно - по європейськи.
п.с. Той, хто на початку війни очікував пенсій і зарплат - бовдур, бо коли горить хата, потрібно об'єднатися всім селом і гасити, а вже потім сперечатися, як ремонтувати будинок!
Leonid Lalak