Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Власть в кризисе 5 лет.
И мы с ней там же.

Лук репчатый - уже в долларах за несколько штук

смешно, Вы слабо себе представляете кризис власти, у нас его сейчас нет ... поедьте в днр, там все прелести как крисиза (не только власти) так и русского мира, это ведь хорошо что основной проблемой является дорогой лук и газ

Ветеран АТО: Я не хочу мира, хочу Победы! Поэтому буду голосовать за действующего Президента, а Вы?

Ветеран АТО "судья - снайпер" Александр Мамалуй: Я буду голосовать за действующего Президента, за Порошенко 5/1/2019

fdg4jb.webp

Alexandr Mamaluy

тут даже не сдача всего, для меня видится большей проблемой то что в результате таких "договоренностей" на нас повесят ордло как очередную автономию в составе, и будем мы с этой явтономией снова голосовать за януковичей, и развернемся снова к русскому миру. Вы знаете почему сейчас децентрализация дает плоды, потому что при яныке все деньги шли на донбасс и в карман ахметову, Донецк цвел и пах, а Полтава по кочкам ездила (я промолчу про Тернополь, Ужгород) так вот это все вернется ибо в новую автономию прийдется ввалить в разы больше чем до, и при этом новая автономия будет диктовать внешний курс страны

Написал про *****а который пошел в команду Януковича с лозунгом освободите юлю? ***** который целуется в засос с Ахметовым?.....

Вообще неважно, про кого писал этот *****. Его столько раз макали в его же враньё, что уже не сосчитать.

Зачем, если скоро тут с большой вероятностью будет почти то же самое. Или тоже самое.

Так человеку ж лук дорогой, так вот я и предлагаю поехать в Днр и узнать у них что они о ихнем луке думают

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Побежали крысы с корабля. Жду криков что это вброс))))
Ну почему сразу крысы? Человек - реально аппаратчик, который тянет большой объем работы. Желает спасти результаты работы, сохранить налаженный механизм, чтобы при смене власти не пострадали те, кто реально тянет работу государственной машины. Может и со своим каким-то интересом, не спорю. Но сохранить ту часть окружения президента, которая пришла в его аппарат делать реальную работу, поверив в благие намерения последнего - можно и нужно. Такие люди будут хорошо работать и дальше при любом президенте. Любой на месте Игоря Львовича попытался бы сохранить тех людей, которых в своё время воспитал, выучил или просто подтянул в свою орбиту и повёл с собой в гос.структуры и АП. Зачем менять инженеров при смене директора, если они норм справляются со своей работой? Может так понятней?
А про вопли, что это "вброс" правильно подметил: сейчас найдут эту новость, запощеную на раша-ресурсах и объявят фейком. Благо есть у нас тут профессианалы этого дела. Главное не пости иллюстративных картинок из ФБ, иначе докопаются до первоисточника фотошопа и забанят за рос.пропаганду, не взирая на то, что это правда.

Написал *****, взасос лобызавшийся с рыгоблядью Андреем Портновы и кремлёвской ****ью толиком шариём, *****, который является ручным ****обросом Коломойского, ***** который финансово далёк от народа точно также, как и среднестатистический нардеп.

Написал он правду.

факт крупнейших финансовых махинаций банком в период владения Коломойским и Боголюбовым на сумму от 380 млн до 1.5 млрд евро?
Это происходило на необитаемом острове, где нет оплачиваемого налогоплательщиками НБУ?

В каком временнОм периоде проводились эти успешные публичные финансовые махинации?

Я не хочу мира, хочу Победы Барышенко на выборах!
Какая Победа, если Порошенко заявил о невозможности решения проблемы военным путем?:рл: Значит будет постепенное замораживание и договорняки. Но уже после переизбрания на второй срок. А пока можно обещать Победу устами Мамалуя. Не впервой. Да и все шишки потом достанутся тому, чьими устами обещано. Петр Алексеич поумнел, теперь сам мало обещает, теперь предоставляет эту сомнительную честь другим. Красава!

Какая Победа, если Порошенко заявил о невозможности решения проблемы военным путем? Значит будет постепенное замораживание и договорняки.

Ні. не так.
Військовий шлях - це сотні тисяч жертв і руйнування інфраструктури по всій території України.
Стратегія, яка вибрана Порошенком висловлена Уінстоном Черчілєм (читай останнє речення):
attachment.webp

РФ - це імперія, яка забезпечує своє існування за рахунок експансії на зовні. Якщо таку експансію зупинити, то імперія починає сама себе з"їдати. Порошенко зупинив експансію, акцентував увагу світового співтовариства на діях Росії не тільки проти Грузії, України, а й проти ЄС і США і, тим самим, організував і створив антиросійську коаліцію, яка своїми санкціями виснажує екноміку РФ.
Тобто, це така тактика спротиву агресору в 21 столітті.
Таким чином, це не заморажіваніє і не договорняки, а цілком усвідомлена і планомірно здійснювана стратегія знищення країни агресора.
Як довго це буде? До того часу, доки народи Росії самі не дійдуть до того, що їм Кремль не потрібен і політика Кремля згубна для самих народів Росії.
А це і буде перемога. Якраз про цю перемогу і говорить Мамалуй. Адже гібридна війна - це зовсім інше, ніж війна 20 століття.

Вкладення

• .webp
    .webp
    77 КБ · Перегляди: 120
Ні. не так.
Військовий шлях - це сотні тисяч жертв і руйнування інфраструктури по всій території України.
Стратегія, яка вибрана Порошенком висловлена Уінстоном Черчілєм (читай останнє речення):
attachment.webp

РФ - це імперія, яка забезпечує своє існування за рахунок експансії на зовні. Якщо таку експансію зупинити, то імперія починає сама себе з"їдати. Порошенко зупинив експансію, акцентував увагу світового співтовариства на діях Росії не тільки проти Грузії, України, а й проти ЄС і США і, тим самим, організував і створив антиросійську коаліцію, яка своїми санкціями виснажує екноміку РФ.
Тобто, це така тактика спротиву агресору в 21 столітті.
Таким чином, це не заморажіваніє і не договорняки, а цілком усвідомлена і планомірно здійснювана стратегія знищення країни агресора.
Як довго це буде? До того часу, доки народи Росії самі не дійдуть до того, що їм Кремль не потрібен і політика Кремля згубна для самих народів Росії.
А це і буде перемога. Якраз про цю перемогу і говорить Мамалуй. Адже гібридна війна - це зовсім інше, ніж війна 20 століття.
Риторика - это замечательно. Но у меня сложилось немного другое впечатление после прочтения статьи Алексардра. Он заявляет, что действительно верит Петру Алексеевичу. И уверяет нас в его непогрешимости. Я же посоветовал бы Александру не "тянуть мазу" за президента. Чтобы потом не сесть в лужу. Беря на себя смелость ручаться за других - берешь на себя и грех в случае обмана со стороны этих других. "Блажен, кто верует", согласен, но "не создай себе кумира" - никто не отменял.

Ветеран АТО: Я не хочу мира, хочу Победы! Поэтому буду голосовать за действующего Президента, а Вы?

Ветеран АТО "судья - снайпер" Александр Мамалуй: Я буду голосовать за действующего Президента, за Порошенко 5/1/2019

fdg4jb.webp

Alexandr Mamaluy

На его месте многие тоже бы агитировали за П.Порошенка.:браво:
Стал судьей Верховного Суду (УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №357/2017), что позволяет за год получать примерно 2 миллиона бюджетных гривен + бонусы.:браво:

Базовий розмір посадового окладу судді становить:
3) судді Верховного Суду - 75 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, розмір якого встановлено на 1 січня календарного року.

4. До базового розміру посадового окладу, визначеного частиною третьою цієї статті, додатково застосовуються такі регіональні коефіцієнти:
3) 1,25 - якщо суддя здійснює правосуддя у суді, що розташований у населеному пункті з кількістю населення щонайменше один мільйон осіб.

5. Суддям виплачується щомісячна доплата за вислугу років у розмірі:
за наявності стажу роботи більше 3 років - 15 відсотків,
більше 5 років - 20 відсотків,
більше 10 років - 30 відсотків,
більше 15 років - 40 відсотків,
більше 20 років - 50 відсотків,
більше 25 років - 60 відсотків,
більше 30 років - 70 відсотків,
більше 35 років - 80 відсотків посадового окладу.

Стаття 136. Відпустка
1. Суддям надається щорічна оплачувана відпустка тривалістю 30 робочих днів
з виплатою, крім суддівської винагороди, допомоги на оздоровлення в розмірі посадового окладу.
Суддям, які мають стаж роботи більше 10 років, надається додаткова оплачувана відпустка тривалістю 15 календарних днів.

Стаття 142. Пенсія або щомісячне довічне грошове утримання судді у відставці
3. Щомісячне довічне грошове утримання виплачується судді у відставці
в розмірі 50 відсотків суддівської винагороди судді, який працює на відповідній посаді.
За кожний повний рік роботи на посаді судді понад 20 років розмір щомісячного довічного грошового утримання
збільшується на два відсотки грошового утримання судді.

4. У разі зміни розміру складових суддівської винагороди судді, який працює на відповідній посаді,
здійснюється перерахунок раніше призначеного щомісячного довічного грошового утримання.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Риторика - это замечательно. Но у меня сложилось немного другое впечатление после прочтения статьи Алексардра. Он заявляет, что действительно верит Петру Алексеевичу. И уверяет нас в его непогрешимости. Я же посоветовал бы Александру не "тянуть мазу" за президента. Чтобы потом не сесть в лужу. Беря на себя смелость ручаться за других - берешь на себя и грех в случае обмана со стороны этих других. "Блажен, кто верует", согласен, но "не создай себе кумира" - никто не отменял.

На сьогодні лише один Порошенко веде Україну до ПЕРЕМОГИ.
А от само поняття "перемога" розуміється по-іншому.
Перемога для України в понятті Порошенка - це повне виведення України із залежності і впливу ворога, Росії.
Військова складова гібридної агресії РФ - це лише 4-5 частина гібридної війни. Людям, які виховані на кінушках про 2 світову війну, це ще треба зрозуміти. Безвіз, томос - це теж складові спротиву агресії і це зроблено за участі Порошенка. Санкції - це теж заслуга Порошенка в дипломатичній складовій. Іменно йому вдалось довести і переконати світ, що це агресія. Рішення судів на користь України - це теж складова війни.
І краще безкровні санкції, рішення судів, томос і безвіз, ніж сотні тисяч жертв на полі бою. Як росія воює ми можемо бачити по Чечні, по Сірії. Воно нам треба?
росія повинна бути доведена до того стану, коли мілітарна частина для неї стане неможливою. І тут два фактори: економічний - санкції, і другий фактор, дати можливість росіянам позбавитись імперського мислення, що не може бути досягнуте в короткий період часу. Якраз це розуміють на Росії, в Кремлі, що час працює проти них. Тому, Кремль намагається форсувати події. Зараз ставка ставиться на усунення Порошенка, як головного чинника спротиву агресії, і приведення до влади зручного, або ручного, Кремлю політика. Або ж такого, що спровокує відкриту агресію.

Перемога для України в понятті Порошенка - це повне виведення України із залежності і впливу ворога, Росії.
Військова складова гібридної агресії РФ - це лише 4-5 частина гібридної війни. Людям, які виховані на кінушках про 2 світову війну, це ще треба зрозуміти. Безвіз, томос - це теж складові спротиву агресії і це зроблено за участі Порошенка. Санкції - це теж заслуга Порошенка в дипломатичній складовій. Іменно йому вдалось довести і переконати світ, що це агресія. Рішення судів на користь України - це теж складова війни.
І краще безкровні санкції, рішення судів, томос і безвіз, ніж сотні тисяч жертв на полі бою. Як росія воює ми можемо бачити по Чечні, по Сірії. Воно нам треба?
росія повинна бути доведена до того стану, коли мілітарна частина для неї стане неможливою. І тут два фактори: економічний - санкції, і другий фактор, дати можливість росіянам позбавитись імперського мислення, що не може бути досягнуте в короткий період часу. Якраз це розуміють на Росії, в Кремлі, що час працює проти них. Тому, Кремль намагається форсувати події. Зараз ставка ставиться на усунення Порошенка, як головного чинника спротиву агресії, і приведення до влади зручного, або ручного, Кремлю політика. Або ж такого, що спровокує відкриту агресію.

Ідеальний варіант ПЕРЕМОГИ (як загальний кінцевий результат) для України насамперед, а не для Порошенка чи ще когось, це розпад Росії, імперії, тобто неможливість існування в нинішніх кордонах, масштабах тощо.
Я особисто підтримую думку, що нам не потрібен "Мир любой ценой" на потрібна саме ПЕРЕМОГА. А хто до цього приведе Порох, чи ще хтось, це вже друге питання... Задача амбіційна на десятиліття!

Петр Порошенко планировал заявить о желании принять участие на выборах 22 января
Тянет время, не зная наверняка, что делать.
Идти красивым - в кандидаты, или умным - валить не тратясь и упираясь

Юначе, ты взял на себя миссию толмача мыслей П.Порошенка?:браво:
лови совет:D

Назад
Зверху Знизу