Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Так пукани в КАТ-ЦАПІВ Gmp727,W!Z@RD зовсім потріскали,памперси купіть і нятягніть на голову,бо скоро дах зірве,і сморід гнилої риби потече
Так шо вам тут не сподобалось гнила риба,чи памперси.:іржач:

Шо тільки зрадо-долбойби не вигадають аби не плакати.:іржач::іржач::іржач:

Рівно рік тому кордон незаконно прорвав колишній президент Грузії, колишній голова ОдеськоїОДА, колишній громадянин України і прочая і прочая – Міхеіл Саакашвілі.

ehfj8f.webp

Рівно рік тому кордон незаконно прорвав колишній президент Грузії, колишній голова ОдеськоїОДА, колишній громадянин України і прочая і прочая – Міхеіл Саакашвілі.
Цікаво, що в цей час робила Юлька?:confused:

chdgd0.webp

Я ж говорю - ты не с Харькова.

Харьковчане видят эту колясочную суку насквозь.

Чому ви як руські постійно брешете?
З Харкова я.
А вище я навів слова Керноса, який каже що у Порошенка немає конкурентів на виборах і він його підтримує.
От тобі і всьо.
Щож ватніки Харкова будуть робити? В них як і в тебе конфлікт інтересів виходить.
Вони проти Пороха, проте за Керноса. А Кернос за Пороха. І що робити ватнікам? :D

Ну шо зробиш,в Литві також ціни на газ підвищуються,а бюджетникам зарплата не міняється.
І ще слухав шо підвищать мінімалку,пенсії і зарплати,все нормально,так має бути.

пох что там у тебя в Литве,мы в Украине живем

пох что там у тебя в Литве,мы в Украине живем
Вафель тобі і Україна *****,тобі головне живіт свій засалений залити і сваїми свинячими глазенками дивитись інтер,або нтв.

А ну скажи, какая погода щас в Харькове.
ТОко быстро, ***ть!
Три минуты, *****бол!
****** ти.
Ливень сильний був на Науки з 17:20 десь до 18:30.
Зараз без дощу, декілька хвилин тому пускався не великий.

Це нормальна європейська практика придушувати акції протесту, як це було в Росії.

Ю. Тимошенко, канал 112

Назад
Зверху Знизу