Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Я давно держу планку 1,5% и никому не интересен.
Правда НДС-а дохуя плачу. ну то таке.
Я 1,2% в среднем.:ги:
НДС давно не проверяют если ты не крупный плательщик, ну то таке.
конячу писюняку тоби у сраку
Я тебя в твоем вонючем основянском болоте утоплю *****. Будешь там крыс в камышах кормить.

УКРАИНА НАНЕСЛА УДАР ПО РОССИИ: Москва больше не православный город.

А що таке "православіє"? Це, коли попи їздять на "лексусах", а прихожани шукають гроші на педаль для веліка?

Порошенко прокоментував санкції ЄС проти Кримського мосту.

a7hhaj.webp

Президент України Петро Порошенко привітав рішення Ради Євросоюзу щодо санкцій проти компаній, які причетні до будівництва Керченського мосту. Про це він у вівторок, 31 липня, написав у Facebook.

"У поєднанні з червневим рішенням Ради ЄС продовжити весь "кримський пакет" санкцій проти Росії до 23 червня 2019 року і історичною "Декларацією Помпео" Кремль отримав жорстку і потужну відповідь на питання приналежності і статусу Криму", - написав Порошенко.

Порошенко додав, що доручив МЗС посилити роботу щодо подальшого посилення санкцій проти Росії і будь-яких фізичних або юридичних осіб, які пов'язані зі спробою анексії і тимчасової окупації українського Криму.

Вітаю рішення Ради Європейського Союзу про запровадження санкцій проти 6 юросіб, причетних до незаконного будівництва Керченського мосту!

Ivan Zylinko група Свідки Кривавого Пастора.

Влучно! Наповал.
- Проводити референдум на окупованих територіях Криму і Донбасу – це все одно, що читати лекцію колорадським жукам про необхідність збереження врожаю.:клас:

Пока Тимошенко в умишкам порохоёбов "сдает" Украину ***лу - Порошенко наводить лядь в Херсонской области и практически сдает Неньку *****ездолии!
Здесь и сейчас!

Автора вот этого поста сегодня облили кислотой. Конечно же, *** кого найдут.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ця людина є чиновник Міської Ради,я не знайшов її заявки в прокуратуру з фаміліями сепарів.

Юристи є шо не так.Поясніть.

cddcb9.webp

gf1cej.webp

Олег Пономар

ДРУГА ІСТОРІЯ РУДІ ДЖУЛІАНІ.

Колись Джуліані мав ім'я та репутацію. Дехто казав, що він трохи дивний. Та ім'я творять справами.

Вперше Джуліані увійшов до історії як успішний мер Нью-Йорка. Це величезний мегаполіс, який Джуліані прийняв на початку 1990-х у стані бруду та криміналу. Він зумів навести порядок, сильно зменшив злочинність. При чому, і дрібну, вуличну злочинність (теорія розбитих шиб), і велику, мафіозну (п'ять сімей Коза Ностра). Тоді ж Джуліані познайомився і з Мюллером, який вів справу сім'ї Ґамбіно. Ось так Джуліані увійшов до історії. І міг у ній залишитися.

Та він вирішив увійти до історії вдруге, та цього разу він не увійшов, а попав у неї. Попав дуже сильно. Коли завершиться Рашаґейт і пройдуть роки, про адвоката Трампа, пана Джуліані, будуть згадувати як про щось бридке та брудне.

Джуліані недооцінив Мюллера та переоцінив свої можливості, коли пристав на пропозицію Трампа стати його особистим адвокатом у справі Рашаґейт, і спробував створити мостики з Мюллером. Мюллер не дав йому на це жодного шансу, і Джуліані перетворився на посміховисько Америки.

Про Майкла Коена, колишнього адвоката Трампа, три місяці тому Джуліані казав, що це дуже чесна і хороша людина. А тиждень тому, коли Коен почав зливати компромат на Трампа, Джуліані вже сказав — як можна вірити людині, яка все життя була патологічним брехлом? Агов, Руді! Так він же все життя був особистим адвокатом Трампа! )

Про знамениту зустріч Трампа-сина, Кушнера та Манафорта з *******тами у червні 2016 року у хмарочосі Trump Tower пан Джуліані завжди казав, що Трамп про це не знав і знати не міг. Вчора Джуліані вже видав таке: ніхто ніколи ні в чому не може бути впевненим.

Також Джуліані вчора сказав. що він подивився у Кримінальний кодекс і не знайшов там статті "Змова". Тобто, змову Трампа з *******тами він уже визнав? )

До речі, слова Коена про те, що Трамп знав про зустріч його команди тоді з Весельницькою, є готовим підтвердити і Ґейтс, який був партнером Коена, і який давно співпрацює з Мюллером.

Можливо, хтось не знає. Сам Дональд Трамп, під час тієї зустрічі у червні 2016 його найближчих посіпак з Весельницькою, теж перебував у тій же будівлі. Ось яке співпадіння. то може Трамп теж брав участь у тих розмовах, але наприклад через конференц-зв'язок з іншого офісу? Може тому Джуліані більше й не заперечує змову свого клієнта, але каже, що це не кримінал?

Що ж, Руді, це не просто кримінал. Це імпічмент. І все лише тільки починається.

***ть, да ШО не так? **** не ясно, а?
Вы со своим *****енкою сдаете Украину СЕПАРАМ и *****ЕЗДОЛАМ!
Ми нікого не здаємо,це поперше.
По друге шо це за чиновниця Міської Ради,яка не може дати ради.
Чому не подано заява в прокуратуру.
Щось тут не так.

Ось тут відповідь,на пост Катерини.
Шось не так з Міською Радою.

Антон Ефанов В первую очередь надо наказывать фирмы которые изготовили данные печати (кроме ОСН №11 "Забалка"), вот это как раз должно быть наказуемо. Для изготовления печати необходимо подтвердить право на ее использование, т.е. предоставить необходимые документы. В данном случае, Херсонский городской совет не делегировал своим решением полномочий на выполнение тех или иных задач, то-есть отсутствует необходимый комплект документов для изготовления печатей.

Аскольд Шпиток Медведчук про федералізацію, в дії, зовсім не смішно, тре рубати відразу.

Так 20 років в Країні працюють шахраї,ви думаєте що так швидко з цим впораємось.
Якщо Україну починають розривати з середини,юледроченці,клоунодроченці.
Я також можу сказати шо ти сепар- колаборант Gmp727,бо з гепою миришся.Но це є справа ваша, міська,ви його вибирали і ви маєте його ****ати,но шось мовчите.
Мене цікавить в цілому Країна і Львів.
Я наприклад не лізу в міські справи Вільнюса,а дивлюсь шо в Клайпеді де я живу.І в цілому, мене цікавить напрямок Литви і її політика.

Так хто відповідає за ХЕРСОН?
Який блок?
Часом не жулі злодійки.

Катерина Гандзюк
топ-автор
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

БПП потеряли Херсон.
Одарченко от Батькивщины с результатом в 25%, а представитель Блока Петра Порошенко глава Херсонского областного совета Андрей Путилов набрал лишь скромные 16%. В матче за третье место сражаются Анна Середа (Оппоблок) и Михаил Опанащенко, голосовальщик за диктаторские законы 16 января (Відродження).

Ваня, так а **** лезешь сюда учить меня жить?
Не це ти лізеш не знаєш куди,розриваєш без потреби Країну з середини.А в Харкові не бачиш шо робиться.Так тільки кремлеботи роблять.

Хто ти?

А пока - рекламная пауза!
Ну і ти дивився скільки років вона на посаді.
З 2006 року в 2016 її знову назначили на цю посаду,зараз 2018.І в них війни не було.
Тобто більше 10 років.Ми живемо 4 .5 роки,в нас йде війна,війна в ВР,опоблок і родіна,блокують трибуну,не голосують за реформи.
Ти навіть до уваги не береш шо фактично рік був втрачений,поки ВР вибирали.
І ти хочеш за 3 роки в Швеції жити.
Ти точно *****.
В нас немає політичної єдності,ти сам не знаєш чого хочеш.

Шкварки News‏ @ShkvarkiUA
4 роки ці потвори:
· поширюють брехню і сіють паніку
· блокують закони та реформи
· дискредитують державні органи влади
· паплюжать імідж країни
· піарять політичних аферистів
...А ми дивуємось політиці "Суспільного"? 🤔 Тож ці активісти-аферисти є його фундаторами і ідеологами.
aggdj4.webp

Валерій Прозапас

Мені здається т.зв. "Самопомощь" робить все, щоби ми не забували про її антидержавну сутність.

То відмовлялися голосувати і демонстративно пропускали засідання коли ситуація на фронті була ще непевна і треба було демонструвати єдність.
То заявляли що ЗСУ в АТО "незаконно".
То пропонували Генштаб перепідпорядкувати депутатам, серед яких мінімум 200 Наполеонів.

Тепер Сироєд каже що Збройні Сили має очолювати не голова держави, він же Головнокомандувач як в Конституції - а як в НАТО.
...в країнах якого Головнокомандувач і є головою держави.

Боротьба між 95 Кварталом і Самопоміччю розпочалася.

Назад
Зверху Знизу