Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
cfg8ba.webp

Люси Загорская. Тимошка еще заблокировала движуху в НАТО!
Поездка Юлии Тимошенко в Брюссель и посещение штаб-квартиры НАТО фактически "обнулило" многочисленные усилия НАТО-интеграторов по получению ПДЧ на апрельском саммите в Бухаресте. "И слава Богу", – облегченно вздыхают противники НАТО. "Измена!" – возмущаются евроатлантисты. Но факт остается фактом.И это 2008 год.

Только после того, как Вы, сменивши ник и переобувшись будете здесь же кричать Юля - богиня.

А в том, что именно Вы переобуетесь нет никаких сомнений.

Ти напевно,ЯНУЧАРА вибирав,дуже на рига змахуєш.
Я тоді ставив галочку за Ющенка,а 2014 за ПОРОХА і не помилився ні разу.

большинство тех, кто будет голосовать против порошенко - по ютубам на шаройобятся.
Не льстите ни себе ни ему.
Себто найбільш відстала частина населення. І ти з ними?
Вони мабуть і не знають що той ютуб існує.

Ти напевно,ЯНУЧАРА вибирав,дуже на рига змахуєш.
Я тоді ставив галочку за Ющенка,а 2014 за ПОРОХА і не помилився ні разу.

ну, в 2014 ты голосовал за рыга, министра экономики януковича. Это понятно.
За кого голосовал в 2010? За януковича или тимошенко?

ну, в 2014 ты голосовал за рыга, министра экономики януковича. Это понятно.
За кого голосовал в 2010? За януковича или тимошенко?
Я за Ющенка.
А 2014 за Порошенка.
*****ти сраний,кат-цап не добитий,вали в кат-цапію.

за демократию слышал? или к избранным арийцам себя причислил?
До румунів, а шо?

Демократія вже "обрала" Трампа презом завдяки хом'ячковим мережам, спочатку чухали потилицю, тепер от розгрібають. Овоча також варто згадати.
На те вона і демократія, щоб одні брехали в обличчя, а інші цю брехню викривали.
Якщо другий пункт не працює - це не демократія вже а олігархат з зомбованим тупим населенням, якому аби комусь кістки перемити. А що буде потім? А потім "амітутніпгічьом", "анасабманулі", "аєтавсьопапірєднікі" і .т.п.

от та "найбільш відстала частина населення", ободранная пецей и ко до нитки, прокинет вашего "бога" через буй.

Боюсь, как бы они не ломанулись за бойка голосовать.
Непогано так "обідрана" ЗП по об'явах по 7,5 тис за некваліфікованих гавриків.
Вам схоже подобається коли вас "макають", іншої причини такому завзятому бажанню вляпатись ЗНОВУ я не бачу.

ты считаешь 7,5 тыс охуенной зарплатой??
Як при овочі, ви ж нили що отприовочібуло... тепер як при овочі.
Чи зростатиме далі залежить і від наступних виборів також.
І війни при овочі не було, не треба було витрачати 6% ВВП на оборону.

при Овоще не было таких конских цен на коммуналку и хавчик.
Ну не знаю, мені важко сказати, імхо однаково, те на те й виходить.
А от "схем", я маю на увазі на низькому рівні, серед звичайних смертних поменшало.
Наприклад всі бухгалтери ниють, їм всім щось не так. Вони всі вели і ведуть напевно досі чорні бухгалтерії, чорні ЗП, і т.п. Але тепер важче стало. От і виють. Ніхто не хоче сплачувати податки.
Але й всі "за мир", пацифісти йопт. Воювати теж ніхто не хоче, хоче щоб "державазахищала".

Ты или живешь в России, или врешь.

Все, кто без субсидий, охуели от новых платежек.
А, не, вру, не все. Все охуеют от того, что у них сняли субсидию. К отопительному сезону.
В Латвії бл*ть.
Переглянув платіжки, взимку в районі 2600 виходить "в піку" за двокімнатну. 2000 - це опалення, яке не сплачується півроку взагалі. А більшу частину часу менше 2000 виходить (1600). Газу немає, індукційна поверхня. І так я не готую.
Електрика в районі 50 квт, якщо вдома сиджу 100+ квт. 85-170 грн
Гаряча вода 1,5-2 м3 десь 150 грн.
холодна 100-150 грн.
Нічого не забув?

Ну якщо гарячої води немає, то електрика збільшується в рази, через бойлер. Але це рідкість.

А, квартплата 125 округлено.

Появилось оригинальное видео стрельб украинского огнемета РПО -16 , вопреки "Фы фсьо фрьоте"

Назад
Зверху Знизу