Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Неправильне питання.
Подивись фільм "Карточний домік". Там про кулуари в США. Якщо мізків хвати
То зрозуміло що все під порохом. Чого вартує лише призначення його кума генеральним прокурором. Не зрозуміло лише твоє волання що порох сам тягне, а що не тягне, то все рада винувата та кабмін, які сюрприз-сюрприз, також підконтрольні порошенку.

Да. Его нельзя подпускать к государственным деньгам и кадровым решениям.
Но у него есть и достоинства, вот пусть и проявляет их, служа стране.
У нас є конституція.
От на мою думку я згоден на Пороха, проте не згоден на БПП, БЮТ і всі 450 +.
А ти пропонуєш віддати всю владу ВР та кабміну. То що ти покращиш?

Я уверена, что именно они и придут, и знаешь, почему? Потому что они не сели за эти четыре с хуем года. Никто не сел.
Ну от, виходить ти зараз докладаєш зусиль задля того щоб ригіанали отримали реванш.
То що позитивного несуть твої дії?

Чи ти мстиш?

Та це ми вже зрозуміли. Можеш не повторювати. У вас, підхуйловників, одна мантра - хто, якщо не він. Шо за парєбріком, шо тут.

(як тобі чути на свою адресу про підхуйловника, приємно? Так ото ж. Це я в тебе навчився. Гарно підйобує, правда?:))

Чувак, підйобувалка не виросла, я загартований автогілкою, там в мене хейтерів побільше і пояскравіше :)

Так по суті, назви того хто не Порох. мені справді цікаво. Яж тобі сам свою позицію озвучив, озвуч і ти.

Ну от, виходить ти зараз докладаєш зусиль задля того щоб ригіанали отримали реванш.
А, так это я завалила реформы, взвинтила коммуналку, трепетно оберегала рыгоблядей, усадила их в свою фракцию, и сына своего туда же, предварительно выдав ему удостоверение УБД? Нет? Ну, тогда и вопросы не ко мне.

А, так это я завалила реформы, взвинтила коммуналку, трепетно оберегала рыгоблядей, усадила их в свою фракцию, и сына своего туда же, предварительно выдав ему удостоверение УБД? Нет? Ну, тогда и вопросы не ко мне.

Ты забыла про льготы.

Веди себя прилично, *****.

Он тобі приклад Трампа.
Не дивно що в тоєму списку ідолів ленін, сралін, ***ло та порошенко якщо ти вважаєш підхулового трампа вдалим прикладом президента. То він вдалий бо ним рулить конгрес і нема ніякої змоги йому робити щось за своєю хотілкою. Хоча він і пручається.

наприклад, Роман Бессмертний.

Дякую за відповідь.
На виборах до ВР я буду голосувати за партію Андрія Полтави. Це не жарт. Звісно якщо він зареєструє її.

Результат буде такий самий як і з Бессмертним. Вони не пройдуть.

Що по факту.
По факту у нас будуть два сильних кандидати. Порох і Юлька. І саме між ними буде другий тур.

Подожди. Ты же сам пишешь, что вся власть и так у них. А у пэти нэма повноважэнь.

Ну ти бачиш як вони на Пороха бочку котять?
Він їм все таки кістка в горлі. Мабуть не просто так.

Я ж ясно написав - Порох той хто домовився з усіма. Прастів він двинув на третій ряд, проте не закрив.
Якщо ви зараз невдоволені "рюкзаками авакова" то з поверненням прастів зрада буде вже масштабів "вишок бойко".

Мені не зрозуміла твоя позиція. Ти настільки ненавидиш пороха, що здатна привести до влади кремлівське зло, аби тільки насолити Пороху? Хіба це позиція зваженої людини що доклала стільки зусиль для України як ти?

Он подивись на ***лостан. Там немає кредитів МВФ і Вітчізняної війни.
А рубль падає, паливо дорожчає, ніщєта зростає, пенсійний вік збільшують.
При тому що це держава з найбільшими в світі пиродніми ресурсами.

Тарифи.
Совок закінчився, приходить ринок. Тарифи на комунатлку будуть зростати хтоб не був при владі.

Реформи.
Давай розглянемо провал поліції.
Оновлено 4% персоналу. Як гадаєш 4% навіть чесних співробітників у найнижчих ешелонах здатні змінити систему? Звісно ні.
Чому не змінили всіх?
Чому?
А де взяти стільки керівників. Тиж розумієш що керівна посада - це людина що пропрацювала в сфері дуже давно та має величезний досвід.
Де взяти досвідчених поліцейських що не беруть хабарів?
Ставити людину зовні. Добре - Аваков. Людина зовні. Краще стало?

Я вже втомився повторюватись. Революцій досить. Вони деструктивні.
Революція Гідності в корні змінила Україну. Тепер наш шлях - єволюція.

Приклад еволюції:
Закон про антикорупційний суд. Його наші казнокради не хочуть бачити.
Проте еволюція (читай умови МВФ в які ми вв'язалися) диктують нам умови для еволюції. І воно рухається.
Сєпар Гєпа. Гівно їбане. Проте його підстрелили і змусили еволюціювати. Він вже за Україну. Як мишка сидить, ніде по телевізору не з'являється. Ремонтує дороги, мости. Тихесенько.

А ви гадаєте що ось хтось з'явиться і зробить вам ****ато. А хто?
Всі ви, хто знає хто ****** а хто порохобот, ви всі по норам сидите.

Ну от ти, Торі, стань головою дачного кооперативу\ОСББ\депутатом сільради\міськради місцевої. Вибий бюджет, відремонтуй дороги, освітли вулиці, відремонтуй під'їзд, побуду тротуари, пандуси.
З ваших слів для цього тільки потрібно бути не баригою на керівній посаді. І все вдастся.

Ні, ти цього робити не будеш. Ти скинеш цю владу, а потім будеш скидати наступну, а потім наступну. Чекаючи що нізвідки з'являться люди які наведуть лад.
А хто ці люди? Де їм взятись?

Ті хто має хист - ті мають свою справу або кваліфікацію і живуть як мінімум дуже не погано, а в загалі дуже добре.
А лузери що таксі водять чи ходять на роботу - ті ні на що не здатні. І вони першимиж будуть красти все що тільки зможуть. Вони це вже роблять на своїх даних місцях. І будуть робити далі.

Все набагато серйозніше ніж "ці царі обісрались, несіть інших". Доки ви будете так тасовати колоду, доки ви будете пускати до корита все більше і більше казнокрадів.

Еволюція - ось наш єдиний шлях.
І результати вона дасть років за двадцять.
Це реальність.
Все інше - сир в мишоловці для виборця.

Написав серйозно, без троллінга. Проте мабуть без толку. :(

Пока головы кланив не зныщат нема ниякои гарантии що одын клан нэ змынить другый!

Ти гадаєш що проста людина (а не голова іншого клану) здатна знищити голову клану?
Ну то вперед. Покажи як це робиться. Гадаю за тобою піде народ, чи не піде.

Не ображайся якщо я тебе залишу поза увагою. Проте якщо в темі є більш розвинені люди я краще з ними поспілкуюсь чи порозважаюсь. Ти занадто тупий щоб гаяти на тебе час коли є цікавіші оппоненти :)

При аварії на ЧАЕС одним із первочергових заходів було будівництво тунелю під аварійним реактором.
Рішення було дуже спірне, проте "люди не могли сидіти склавши руки".
З усього СРСР тисячі гірників були направлені на будівництво тунелю для закладки морозильної камери під реактором. Більшість з них померла протягом трьох років після аварії.

В решті решт побудувавши тунель та приміщення під реактором виявилось що недопустимо там запускати морозильну установку так як є ризик набрання критичної маси і нового більш страшного вибуху.

З часом (у наш час) у одного з керівників того проекту запитали "Чи потрібно було будувати той тунель". На що керівник сказав. Накшталт : ми розуміли що це дуже спірне рішення. І набагато краще було б не будувати його взагалі. Самим вірним рішенням було б нічого не робити і чекати, будувати саркофаг. Проте ми не могли нічого не робити, керівництво СРСР не допустило б цього.

Це приклад коли "робити хочаб щось" знаючи що це не дасть результату - знищило тисячі міцних гірників.

Отак і ви з своєю ненавистю. Сгорів сарай - гори і хата! Аби тільне не Порох. Хоть бойко, хоть юлька, хай хоть роздеріть навпіл Україну, аби тільки не ******. Інші не кращі, проте тільки не ******. Інші гірші - проте не ****** і буде сенс знову когось винити.

Петро Порошенко - наводить лад улетел на Мальдивы!

Не ображайся якщо я тебе залишу поза увагою. Проте якщо в темі є більш розвинені люди я краще з ними поспілкуюсь чи порозважаюсь. Ти занадто тупий щоб гаяти на тебе час коли є цікавіші оппоненти :)
Що, совочок, вже зливаєшься? Ну біжи :незнаю:

Назад
Зверху Знизу