Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Йулька говорите платит 60к лоббистам в США? Ну то нищебродка. Петро забашлял 400к шоб посидеть рядом с Трампом.

ВВС: адвокат отримав з України щонайменше 400 тисяч доларів за організацію зустрічі Порошенка і Трампа
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чергова "зрада":

Порошенко открыл
Когда не можешь вовремя остановиться

dfgd3f.webp

5jdbhd.webp

3ghcdf.webp

Пряма трансляція дискусії бізнес-спільноти з Романом Скрипіним.
Учасники: - Олександр Соколовський, член Ради директорів Спілки Українських Підприємців (СУП), власник компанії TK-Group, президент ВОО "Укрлегпром";
- Генадій Медведєв, ресторатор, власник мереж Сушия, Star Burger, та ін;
- Олександр Почкун, Віце-президент Спілки Українських Підприємців (СУП), керуючий партнер Baker Tilly Ukraine;
- Олександр Ольшанський, президент холдингу Internet Invest Group, Президент в «Ольшанський і партнери»;
- Василь Савенко, співзасновник групи компаній «Комфорт-сервіс», голова Комітету підприємців України;
- Павло Себастьянович, співзасновник Ф'ючефуд, Coordinator в Громадянська платформа «Нова Країна»;
- Ілля Кенігштейн, Co-Founder в Creative Quarter;
- Андрій Дячишин, Комітет Підприємців Львівщини, бізнес-омбудсмен західного регіону;
- Олена Шуляк, Віце-президент Спілки Українських Підприємців (СУП), співвласник MIDLAND DEVELOPMENT UKRAINE;
- Андрій Івасів, співзасновник групи компаній Delivery Group;
- Олексій Давиденко, мережа магазинів «Медтехніка»;
- Олександр Шемяткін, співавтор законопроекту про податок на виведений капітал.

Бидло русскоє, за всіх недоліків, Порошенко зробив реформ більше, ніх за всі роки незалежності.

Сьогодні переглянув :браво:
Чим далі тим більше в мене немає бажання бодай щось мати спільне з цією нацією виродків.
Саме перегляд їх існування спонукав мене перейти на українську мову. Бо розмовляти однією мовою з "цим" мені просто бридко.

• Це лайк!
Реакції: esso
Пока не будет сломана старая, отлаженная система отбора во власть худших, наиболее беспринципных, о движении вперёд можно забыть. Проще говоря, на месте головы у страны должен быть соответствующий мыслительный орган, а не живот и задница, как сейчас.

Ну по перше ми вперед вже рухаємося і дуже впевнено.
За п'ять років у війні мало кому вдавалось поліпшувати справи держави. А ми поліпшуємо!

По друге - це круто, і розуму багато не потрібно щоб сказати "цей цар нам не подобається, давайте іншого".
А де взяти?
Ну одного "царя" ще можна десь знайти, а де брати 450 "бояр"?
З кого кабмін набирати?
Де взяти десяток тисяч суддів чесних?
Де взяти десятки тисяч чесних поліцейських різного рівня, від патрульки до полковників? Де ти візьмеш чесного полковника, от скажи мені?

Де ти візьмеш врачів що не деруть гроші?
Де ти візьмеш відповідаючого за закупку що не сидить на відкатах?

Це так просто і тупо - верещати що потрібнов се змінити. А ось коли у таких мінял просиш назвати хочаб з пів сотні осіб, конкретних прізвищь, що повинні на його думку робити добре - так тут починається гра слів щоб викрутитись не називаючи конкретики.

Ось тобі питання, назови меня хоча б прізвищ на місця Президента, Прем'єр міністра, голови Конституційного суду, міністра МВС, міністра ЗС, міністра медицини, міністра освіти, міністра фінансів, міністра інфраструктури?

Ось якщо назвеш, я назву тебе розумною людиною. Бо твоя позиція зважена та має конкретний бекграунд.

Я якщо ні - то ти як і більшість - звичайний пустозвон :(

Назад
Зверху Знизу