Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
ось я з Президентом

bd8jdc.webp

и че, даже яйцо не запустил в соевого? ну ты й *****а

и че, даже яйцо не запустил в соевого? ну ты й *****а

Я підтримую дії Петра Олексійовича на зовнішньоекономічному та політичному фронті.
Мабуть чи не єдина людина-політик яка робить правильні вчинки на своєму посту.

Мені взагалі цікаво, чому всі вирішили що БПП - це особиста партія ПАП?
Як на мене то все навпаки. БПП - це ті хто підтримав ПАП. Але вони не підконтрольні йому, скоріше навпаки. Бо він один бізнесмен, а їх - десятки не меньш впливових людей.
Ты уже не под клоном пишешь, если что :D

Соевая банда совсем йобнулась...кем они вообще себя считают :рл:

Глава ФФУ, нардеп от БПП Павелко притащил своему свату, криминальному авторитету Нарику Кубок европейских чемпионов

hhj6fb.webp

В городе Днепр. Справа Александр Налекрешвили. Более известный как Нарик. Его же называют главным криминальным атворитетом Днепра. Слева Андрей Павелко, председатель бюджетного комитета ВР, председатель Федерации футбола Украины. Народный тепутат от БПП. Сын Павелко недавно женился на дочери Нарика. Ну норм, главный футбольный функционер притащил своему свату, криминальному авторитету - Кубок европейских чемпионов. Пофоткаться. А х*ле. Ну заодно посвятить или что там. В церкви, которую построил Нарик.
Скрепно. Петро алексеич и его команда потужних реформаторов - коррупционеры, воры, попы :клас:

Это что вместо кредитов под 2% от МВФ гребет 7% еврооблигации?
Ето когда рубль падаєт а грівна укріпляєтся. Що було неможливо за часів всих попередніх президентів.
Петро Олексійович єдиних кто дійсно будує незалежну від *****іі Україну!

Тому *****ів так і рве на шматки від нього.
Бо боятсья ****.

Ааааа,так цэ вона працюе?От жеж падлюка!Тильки сама хоче красти.

У кожного своя праця.
Її праця - брехати про обкрадання народу та "грані гуманітарної катастрофи на фону тотального зубожіння" :браво:
А вам "як медом по губах" воно :)

Так вона мэнэ дурить?Я багатий?:yahoo:

сам розбирайся зі своїм гаманцем.
попривикали щоб хтось за вас турбувався.
дорослі вже. тільки самі і тільки на себе можна розраховувати.
За вас самих вам добре ніхто і ніде і ніколи не зробить.

А Юлька - ****аболка. Тру!

Дочого тут клони.
Перечитай старт пост, я з самого початку свою думку на цей рахунок висловив.
27. Запрещено создание пользователями форума сообщений с нескольких своих аккаунтов ("клонов") в пределах одной темы, в том числе - для раскрутки, пиара, создания ажиотажа
Чи не так, містер Віжен :)

Жити по Новому

Журналиста канала 1+1 избили прямо перед домом министра финансов Данилюка

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У кожного своя праця.
Її праця - брехати про обкрадання народу та "грані гуманітарної катастрофи на фону тотального зубожіння" :браво:
А вам "як медом по губах" воно :)
Не медом,а Лесей Украинкой по губах :ганьба:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Передвиборча кампанія стартувала! Це ми бачимо на прикладі Старовірівської і Бурлуцької ОТГ, де без жодного натяку на совість, разом з газетою за лідерку БЮТ роздають гроші!

Назад
Зверху Знизу