Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Вася, у тебя Сообщений: 211 с 2009 года...:рл: Тебе ли говорить об уважении, ***********..:):)

я більш думаю перед тим, як щось написати, на відміну від тебе...Та й образити мені людину, навіть незнайому, мені дуже важко, на відміну від тебе і тобі подібних істот.

Эй, шоколадные сектанты, а вы уже молились за дорогого петра лексеича? А то вас тут попы призвали совершать молебны :піп:

gj4cfg.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Антиукраинские мерзавцы и негодяи, топящие за барыгу, уже давно всё расставили по местам - украинцы уже давно поняли кто есть кто
Федь, скажи. Сидели в своём мирке ( темке), а тута и тама жисть бурлит, гавно кипит.

3% украинцив задоволени и шо?

...

- Я перепрошую, але розводьте зрадофільство деінде.
Якщо ви не бачите, куди дівається військовий збір, то протріть монокль!
Ви уявляєте собі, скільки коштує ввести в стрій танковий батальйон? Або зробити апгрейд 10 винищувачів?
Ви чули від волонтерів за останніх 2 роки, що комусь треба форма чи бєрци?
Ви знаєте, що харчі, які волонтери досі привозять на фронт, бійці частково роздають місцевим, бо у них надлишок?
Ви знаєте, що 500 комплектів термобілизни, яку мені спрезентувала Маша Єфросініна у своїй програмі, я ще шукав кому віддати, бо, бачиш, всі вже мають по 2 комплекти.

Якого ви біса тут строчите коментарі про "наше государство", якщо ви поняття зеленого не маєте в тому, що держава робить для хлопців?
І Держава язиком не працює.
Максимум - окремі чиновники.
То називайте прізвища і не ототожнюйте їх з державою!
Бо якщо у вашому під*їзді живе одна ***********, то це ще не підстава весь будинок називати борделем!

Відповідь Сергія Притули на коментар про те, що "держава нічого не робить для війська":

Порошенко стал первым в истории президентом, который, будучи президентом, потерял значительную часть своего состояния
Ну, скажем, не потерял, а инвестировал. Потерял от в Крыму и там не столь много. Инвестиции долгосрочные и, надеюсь, мы все увидим результат их работы.

Куда, в НГ и в ВСУ? Если инвестируют, то и прибыль растет, как выросла она у тех, про кого говорится в этой же статье.
В том числе. Долгосрочная перспектива, обычно, не подразумевает извлечение прибыли на начальном этапе. И ещё есть вещи, которые не измеряются деньгами.

Есть принципиальная разница между вынужденным рабством (даже и наемным) и рабством добровольным. Добровольное рабство тем отличается от вынужденного, что добровольный раб сам отказывается от свободы, от своей человеческой сущности, сам приравнивает себя к скоту. Это его личный выбор — в обмен на стойло, кормушку и охрану.
Прямо про РФ писано.

Ну, скажем, не потерял, а инвестировал. Потерял от в Крыму и там не столь много. Инвестиции долгосрочные и, надеюсь, мы все увидим результат их работы.

В прнципі можна погодитись.

Адже європейський ринок - це 500 млн споживачів проти 140 русскіх ублюдків у яких і грошей немає купити гарну продукцію "Рошен".

Але, з цього виграє вся Україна. Хто модернізував свої виробництва, а не виводив кошти в офшори, вже зараз починають втискатись в європейський ринок.

Програли ті, хто сподівався на на ринок русского міра і не модернізувався.

Виграє Порошенко - виграють всі. Звичайно, крім адептів Русского міра. У них скрєпи жмуть.

Ты хотел сказать - точно так же, как кремлевская консерва?
Не важно, кто как голосует, главное, кто считает.

Вот наш наперсточник уже подтвердил, что посчитает как надо.

Бидло русскоє, корисні *****и, шо йшли за Саакашваллю і "кофе на майдані" показало розстановку сил.
Чим більше бидло по суті, тим більше ненавидить Порошенка.
Чим більше інтелекту тим більша підтримка Порошенка...
Надя Савченко з Парасюком твоє все?

А щодо Кернеса, для нього немає значення кого хвалити...
За гроші він би і в газові печі підганяв.

Он сам ничего не решает, ни на что не влияет, от него ничего не звисит...

cdceb8.webp

Розповідав і буду розповідати, що українці будуть голосувати за Петра, бо Петро робить багато корисного для нас, українців, і для України.

для германских украинцев может что то и делает хорошего...но для украинских украинцев он такой же как и его "папередник", даже хуже...Янык хоть отбирал у бизнеса, а эти крадут у простого народа.

Назови три...та ***** три, одно назови, шо он сделал для Украины и украинцев?

Порошенко і його команда за своє президентство:

1) незалежність від російських енергоносіїв

2) створена нова армія нової якості.

3) створена антиросійська коаліція

4) ініційовані санкції проти РФ і удавка продовжує затягуватись

5) закладені основи реформ фактично у всіх сферах.

Шо тобі ще треба?

Уточняю, это статейка от журнашлюшки Александра Дубинского.
Спасибо за рекламу, отличный у Дубинского проект. Особо радует, что
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, а не фэйсбук с всплывающими окнами и прочей мутототой.

Ну конечно – чего только не сделаешь на кремлевские деньги, да на ворованное.
Ничего про ворованное даже по твоим ссылкам нет. Квартиры у человека, так и что. Он же не у "любовниц позычил".

Ты уже успел прочитать всю большую статью и вникнуть? Там все расписано про его бабло.

Про рейдерский захват Привата и другие проделки Рожковой прочитал. Есть о чем задуматься.

У Юлии Владимировны опять подрос рейтинг. Ху из дьюти тудэй? Куда все порохоботы подевались? Один в поле воин, Турман-штурман отдувается.:D

Давай я за них:

Так норм? Нічого не забув? Ваш хід, мадам. :збентежений:

А что я могу сказать?:незнаю: Просто констатирую факт: гарант съехал с 55% до почти 51%. И это при том, что порохоботы явно ж с клонов ещё голосовали. Ничего личного.

ТС в будке самозабана. Это знак.

Назад
Зверху Знизу