Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Что-то здесь стало скучно... Мальчик, выручай:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Какой замечательный и отзывчивый у нас президент.
Прямо Человек с большой буквы.

*****, этой техноогии больше 100 лет уже...:D

b9bhfc.webp

Ух ты. Еще один замечательный человек с бородкой.
Кстати, а кто это?

Збалансував українську економіку після окупації Криму і ********ії.
Це не можна вважати досягненням. Оскільки крим та ********ія були найбільш дотаційними регіонами, то їх окупація і вихід з української економіки тільки посилили українську економіку і дали українській економіці зайві кошти, оскільки відпала потреба годувати крим та ********ію дотаціями.

Вы таких знаете?Список предприятий можете озвучить?

Верховна Рада, Кабінет Міністрів, Нацбанк, Адміністрація президента, Верховний суд, Генеральна прокуратура, Нафтогаз, Рошен

Не переводи стрелки...
h4dfjb.webp
ddbe9e.gif
Ты плагиатишь и боянишь. А все потому что такому ****ату как ты сказать больше нечего. ***.
Верховна Рада, Кабінет Міністрів, Нацбанк, Адміністрація президента, Верховний суд, Генеральна прокуратура, Нафтогаз, Рошен
Бла-бла чи що?

Вкладення

• h4dfjb.webp
    h4dfjb.webp
    16.8 КБ · Перегляди: 39
Другими словами вы покрываете нарушителей закона?

Немає ніяких інших слів, є мої слова які чітко пояснюють чому я так чиню.
Я повторю:

у вас дуже примітивна тактика.
Типу спровокувати мене на підтвердження "чорної" зарплатні а потім верещати про зраду.
При тому що серед вас 9 з 10 ухиляються від сплати повного обсягу податків та більшість незаконно отримує субсидії.

Зачем такая власть при которой творится такое?
Все давно уже поняли,что тебе нужно более крепкое стойло и крепкий кнут. Но для этого надо не власть менять, а просто поставить тебя раком,а потом привязать.

jfac0b.webp
5geega.gif

"... Райнін мав домовленості з Кернесом на місцевих виборах 2015 року. Тоді Геннадій Адольфович успішно "кинув" команду президента. Тому Райнін категорично проти роботи з мером Харкова ще й на президентських виборах.

"Ну, як ми можемо працювати з Кернесом?
Він під російськими прапорами стояв у 2014-му! Коли розганяли Майдан, він прославляв "Беркут" і готував Януковичу "форуми". А тепер він підтримує нас? Правда?
Коли Кернес розсилає листівки з підписом Порошенка, то це більше б'є по рейтингу президента в Харкові, ніж будь-які Мальдіви", – обурюється співрозмовник в оточенні глави АП.

Судячи з того, що Кернес, не криючись, підтримує кандидата Порошенка, Петро Олексійович зробив вибір не на користь Райніна."

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вкладення

• jfac0b.webp
    jfac0b.webp
    27.1 КБ · Перегляди: 41
При тому що серед вас 9 з 10 ухиляються від сплати повного обсягу податків та більшість незаконно отримує субсидії.

чтобы с моих денег оплачвались минстецкие *****ы геи? да ***...

Создаем центры сопротивления массовому подкупу избирателей, чтобы "порвать "сетку Порошенко", - замглавы штаба Гриценко Фирсов

fed8ce.webp

Назад
Зверху Знизу