Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
bcbhj6.webp

Вчіться як наводить лад:

"Следователи налогового управления в сопровождении сотрудников полиции Израиля задержали в четверг, 6 сентября, ремонтного подрядчика М. М., скрывшегося в 2011 году из-под ареста.

В 2009 году против М. М. было выдвинуто обвинение в сокрытии от уплаты налогов в размере 585 тысяч шекелей. В 2011 году он не явился на заседание суда, на котором ему был вынесен приговор, и с тех пор находился в розыске..."

Ось так потрібно наводить лад в Україні.
На жаль, поки в ВР сидять представники олігархів, про це Україна можте тільки мріяти.

P.S. Предлагаю всем угадать, кто те семь зрадогнид, кто проголосовал против.
hjjh0j.webp

Вполне ожидаемо. Странно только, что Тимошенко была в зале и даже проголосовала. Это впервые с 2014 года, когда она лично поддерживает законопроект, который касается армии и обороны, хот и косвенно. Прямо, что-то в лесу огромное сдохло! Божье чудо, или политтехнолога сменила?

Хех, да тут камбек проксиактивистов. Совсем дела плохи у шоколадного :кручусь:

Арія ЗРАДОФІЛА.:іржач::іржач:
Ось все шо ви можете зрадойби.:іржач:
Відео:

Це викликає шок. Тимошенко обіцяла свій курс у 2007 році, а коли прийшла до влади, то нічого не виконала.
І тепер вона обіцяє знову те саме, намагаючись прийти до влади. Покажіть це відео усім знайомим, бо як можна наступати на ті самі граблі!

Десь читав.
ЧОЛОВІК БЕЗ ДРУЖИНИ,
ЯК ДУБ БЕЗ ДЯТЛА!
Так і ми Порохоботи,без зрадо-дятлів,зрадойбів,ніяк.:D

Я за Пороха і тільки.:yahoo:
Моя подяка всій кривавій Хунті і особливо Пороху, за це.
gj5jdb.webp

Еще и на футбольной форме вышили. Прямо страйк по русне :кручусь:

ebag9a.webp

:клас:
Я взагалі здивувався, вони від вітання "Слава Україні" всрались більше ніж віб "Богдани" :)

Бояться *****и, ой як бояться нас. Бо розуміють що ми рухаємося вперед і розвиваємось, а вони летять у прірву. І розуміють що завтра між нашими країнами буде не забор, а прірва у розвитку і благополуччі.

Назад
Зверху Знизу