Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Порошенко

• Автор теми Автор теми -=X-RAY=-
  • Дата створення Дата створення
Предвыборное
Тарута: "Сдал Донецк - сдам и Киев!"
Тимошенко: "Слила газотранспортную систему-солью и всю экономику!"...

feeg2d.webp

*******я явно не выдержит второй каденции Порошенко.:yahoo::україна:

dga5cg.webp

Судя по тому, как все черти синхронно и рутинно стартовали, хотя до выборов еще 8 месяцев, предвыборный год обещает быть горячим.
Борьба за Украину выходит на финишную прямую.

Работа по примирению с *******ей бьет ключом из каждого говорящего утюга.
Для сравнения, риторика Порошенко: «Мир — это Победа».
Риторика Бойко: «Мир — это договорится и порешать с Кремлем» — то есть планомерная, мягкая, незаметная капитуляция.
Не вышло захватить Украину нахрапом, военным способом, потому что кишка тонка.
В бой брошены последние силы, все имеющиеся ресурсы *******я вкладывает в наши выборы.

Эта одержимая, маниакальная «идея фикс» — убрать Пороха, говорит лишь об одном: *******я явно не выдержит второй каденции Порошенко.
*******ты боятся Пороха, как черти ладана, потому что именно он может стать гробовщиком недоимперии.

Ценность адекватной, думающей, не утратившей способность критического мышления части Украины, заключается в нашем спокойствии, мгновенной оценке ситуации, холодном уме и расчетливости, не растрачивать силы попросту, при этом сохраняя инициативу за собой и в нужный момент мобилизоваться.

Это главное наше отличие от *******тов и разного сорта ренегатов Украины.
Это не купить не за какие деньги, сколько бы *******я их не вливала.
Мы показывали свою ценность уже не раз, продемонстрируем еще раз и увидим, как рушится недоимперия.
Но это будет уже на финише.

А поки що робимо своє.

І.Лютий

Дуже добре. Дякую за цiнну iнхвормацiю зрання. А шо ти можеш сказати з приводу активiстiв, яких знищують? Прокоментуй, будь ласка, вислови своє ставлення до цього явища. Чи за це не платять у "литвi"?

Котика, до речi, плюсанула.

А шо ти можеш сказати з приводу активiстiв, яких знищують?

Можу сказати, що це дуже погане явище.
Але в один список вони підібрані доволі штучно, бо у ньому як дрібні правозахисники з різних міст Україні, так і політичні активісти. Абсолютно не бачу спільного у критеріях відбору членів цього списку так званих актівістів, яких знищують.
Тому і немає жодних підстав, щоб стверджувати про централізованість цього явища.

Brass,madambroshkina,Gmp727,W!Z@RD
Ну хто з вас це робив,а голота кремлеботська.
Шо зараз пообв'язувались прапором українським і думаєте ми вам пробачимо,ану геть з України вбивці,мерзотники кремлівські.

Ось, тiльки-но хтiла сказати: не забудь натЫснутЫ трЫкутнЫКА, макаКА галыцьКА, а воно ж вже жамкнуло.:D

Nuss Pavlo

Друзі!
Не забуваємо долучатися до патріотичної спільноти прогресивних та поміркованих українців, яким не байдуже доля нашої країни була вчора, є сьогодні, та буде такою ж і після вирішального 2019 року.
Спільнота #Я_Підтримую_Президента ( https://www.facebook.com/groups/Isu...ZxfIm-MXXs5ebYsJxxhQTi4733dz5xV1-cb80CkCy3HDw)
- це не фан-клуб Президента Петро Порошенко, це платформа для єднання та консолідації тих, для кого звання/посада Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України та Президент України під час зовнішньої збройної агресії не є об'єктом для дискредитації на угоду ворогові, а разом з Військом є гарантом неприпустимості капітуляції, є гарантом Незалежності та свободи нашої країни.
Критикувати - так! Вносити правки, коректувати внутрішньополітичний вектор розвитку - так. Але боротися проти нього задля повалення та отримання карт-бланшу на реванш в наших умовах - злочин перед державою.
Тому, єднаймось навколо Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України та Президента України, яким є Петро Порошенко за рішенням переконливої більшості українців у 2014 році. Ми це зробимо і в 2019 році. Без сумніву.
Приєднуйся до #Я_Підтримую_Президента та запроси свого побратима!
Слава Україні!
Repost!

gbad5j.webp

Можу сказати, що це дуже погане явище.
Але в один список вони підібрані доволі штучно, бо у ньому як дрібні правозахисники з різних міст Україні, так і політичні активісти. Абсолютно не бачу спільного у критеріях відбору членів цього списку так званих актівістів, яких знищують.
Тому і немає жодних підстав, щоб стверджувати про централізованість цього явища.

Та в вас як завжди, нiчого новенького: "немає жодних підстав та немає жодних доказiв".:іржач: Кiнцi у воду, та й усе...:(

Та в вас як завжди, нiчого новенького: "немає жодних підстав та немає жодних доказiв".:іржач: Кiнцi у воду, та й усе...:(

Можна штучно відібрати з потоку кримінальних правопорушень, наприклад, вбивства жінок віком до 20 років, опублікувати список у ЗМІ та звинуватити владу в умисному знищенні генофонду України.
Абсолютно аналогічною маячнею є і список так званих активістів, яких знищують.

А я вже почала турбуватися - як же ж без Падло Гнуса та його "простирадл" починати робочий день? Гiрше, нiж без чашечки кави. Зараз бачу, все ОК, друкарський верстат ввiмкнено, процес пiшов...

Можна штучно відібрати з потоку кримінальних правопорушень, наприклад, вбивства жінок віком до 20 років, опублікувати список у ЗМІ та звинуватити владу в умисному знищенні генофонду України.
Абсолютно аналогічною маячнею є і список так званих активістів, яких знищують.

Вот вам "свежачок" - анализируйте, называйте "маячнёй" и т.д.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Brass,madambroshkina,Gmp727,W!Z@RD
Ну хто з вас це робив,а голота кремлеботська.
Шо зараз пообв'язувались прапором українським і думаєте ми вам пробачимо,ану геть з України вбивці,мерзотники кремлівські.
Очевидно що це зробив ти та з'їбався з країни, *****чику.

Mason Lemberg
...І вся ця палата №6 у повному складі "вірить", "зможе", впевнена, що в кожного з них вийде.

gaf7dj.webp

Там какая-то ***дина писала что зря раздули Врадиевку. Убейся, ***дина, об стену. Если не раздувать то никто не понесет наказания в системе олигарха порошенка

А открой тему отдельную об активистах, - там будет о чём поговорить.

Назад
Зверху Знизу