as2666alkah
Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 4938
Повідом.: 4938
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А ти запропонуй,щось краще,ато лайном покривати може кожен ***** типу тебе.Ви передбачувані,
А не забуть ше про гіднісьть розказати і шо доброго було зроблено.
Ви передбачувані, як плавлений сирок. Сахара сором з його сімейним бізнесом з окупантом. Хоча це втішає, що ваші аргументи не ідуть далі чим "сам ******".
Так мокши отблагодарили хирурга, 70% операций он провел бесплатно, для неимущих. Вы думаете руЦкий мир забудет отблагодарить Вас? Не переживайте отблагодарит!
С аргументом "сам *****" ты первым сюда сейчас вылез. Тебя кто-то звал? Очень встрять хотелось?
Про Сахара вы всё выдумали и доказательств нет никаких, а то, что ты в Крым к оккупантам отдыхать ездил и ещё хвастался этим, то это доказанный факт.
Так что не снятся кошмары? Надо бы тебя в Миротворец занести, давно пора.![]()
Прапор в руки!
А раптом я пожартував?"Проксиактивисты" добровольно ВСУ помогают, а истинные пОтрЕоты - так же добровольно оккупантов спонсируют и родину из оккупированного Крыма "любят". Да ещё и гордятся этим.
Впрочем, ничего нового.
І ти також?Чим розкажи.Тут майже всі допомагають,
І це рівень закордонного валютного порохоботаЗа що вам Петро Олексійович платить?
Бомбанёт тебя, когда действительно в Миротворец попадёшь как пособник оккупантов. Вот там и расскажешь, что пошутил.
Стукай давай.
А куди донос писати будеш? В ФСБ?
Ты оккупантам помогаешь, так что не надо тут на других ссылаться - не о них речь, а о тебе. Причём помогаешь добровольно и с радостью.
И до тех пор, пока меня тут склонять всякие крымнашевцы будут, буду напоминать, что я из Германии твоей стране помогаю, а ты в это время ***лу свои рублики возишь. И о своих "добрых делах" в оккупированном Крыму даже хвастаешься.![]()
Мені по цимбалах твої обвинувачення.

От кажуть люди правду,кат-цап чи манкурт-вишиватник,совісті не мають від слова зовсім.
Ти знаєш скільки за твої гроші вбили людей,вали ***** зовсім з України.Ти слова ніякого тут не маєш,кровопивцю ти.![]()
Я дивлюся, чим далі від України, тим більше "патріотизму". На вашому з Кал-иною місці треба сидіти тихо і чемно. Запроданці порошенківські.Пока только тебя зачморили. Потому что никто не уважает пособников оккупантов. Так что забейся в угол и не высовывайся, чморщик тоже мне. *** ты крымнашевское. И ты тоже получишь ещё за пособничество оккупантам.
![]()
Ой, не ****и, гнида ватная.Та ти що! Я не помітив. Поки що тільки тебе із теми виставили, мабуть за гарний характер. Тиняєшся тепер як неприкаяна по темам. Щось на кшталт Рудого Льови. Правда той трохи далі пішов, свою тему замутив. Такий-собі куточок півня. Переймай досвід.
От любиш ти повний рот херів,півтораста,нещасний.Запроданці порошенківські.