Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Зеленского

🟡 17:30 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 17:30 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
«ЦИРК УРОДОВ» «Я НЕ ХОЧУ ЩОБ ВАС БИЛИ»
Дмитро "Калинчук" Вовнянко

А знаєте, це вже стало забуватися. Липень 2006 р. – група депутатів Партії Регіонів на чолі з нардепом Олегом Калашніковим побили журналістів каналу СТБ і забрали у них касету з записом. Червень 2010 р. – охорона президента Віктора Януковича заламала журналіста СТБ Сергія Андрушко. Жовтень 2011 р. - заступник голови Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони» Валерій Нечесний побив журналістку інтернет-видання «Репортер» Аліну Котенко. Листопад 2012 р. – депутат кримського парламенту від фракції «Регіони Криму» Олександр Мельник нагрубіянив знімальній групі кримськотатарського каналу ГТРК «Крим» і журналісту Шевкету Ганієву. Це не згадуючи знамениту історію з побиттям журналістів, через яку у наш лексикон увійшло слово «тітушки».

Наші часи. 4 квітня 2019 р. Після появи анонсу про брифінг представників штабу кандидата Володимира Зеленського або самого кандидата, до приміщення партії «Слуга народу» за адресою вул. Новоселицька 7 (вельми навіть недешевий райончик) прибули представники кількох каналів, група блогерів і ветеран АТО. Там їм повідомили що ніякого брифінгу не буде. Мовляв – інформація про брифінг була фейкова. Та позаяк блогери і знімальна група «Прямого» уходити не збиралася (блогери хотіли передати представникам штабу кандидата Зеленського свої запитання – в тому числі й вельми гострі) до них вийшли представники штабу – координатор «ЗеКоманди» Олександр Корнієнко та координатор «Зедіджитал» Михайло Фьодоров, які чисто російською мовою (українська певно не присутня взагалі в штабі Зеленського – кандидата у президенти України) і знімаючи процес на смартфони розповіли блогерам, що вони відповісти на їхні питання не можуть і Зеленського вони не консультують. Такий от загадковий штаб. На прощання Фьодоров назвав журналістів і блогерів «цирком уродов».

Наступного дня – після обряду здачі аналізів кандидатом Зеленським актору з його серіалу «Свати» у кліниці, що належить його бізнес-партнеру Андрію Пальчевському, громадянину Росії Олексію Кірілову та фірмі самого Зеленського «Грін Фемелі», кандидат Зеленський поспілкувався з журналісткою «Прямого» каналу – на диво, українською. Відбувся феєричний діалог.
«- Я дивлюсь іноді ваш канал. Дуже рідко. Мені важко. Ви там ображаєте мою сім’ю.
- Жодним чином!
- Ні, ображаєте. Монтуєте. Я професійний телевізійний… телевізійна людина.
- Ми хочемо просто поставити вам певну кількість запитань, як і всі українці.
- Ви хочете поставити нас… Я вибачаюсь. Але я не хочу щоб вас били…»

Я не буду згадувати, що Голобородько зі «Слуги народу» і кандидат Зеленський з реальності – принципово різні люди. Кандидат Зеленський на відміну від кіношного Голобородька, їздить на колишніх Мерседесах Коломойського, ходить з охоронцями і спілкування з пресою та блогерами категорично уникає. Власне – це зрозуміло після його спілкування з журналістами «Радіо-свобода». Але я – не про це.

Я про те, що обидва приклади спілкування команди кандидата Зеленського і його самого з журналістами і блогерами ДО СКАЗУ нагадують аналогічне спілкування з журналістами представників Партії Регіонів. Хоча ні, певна різниця все ж таки є.

Риги спілкувалися як братки з 90-х, за плечима яких голодне дитинство і розборки. А Зеленський і його оточення спілкуються як пацанчікі-мажори, за плечима яких безбідна юність у багатих садибках та у Європах.

І можна звісно дорікнути, що і канал «Прямий», і блогери що завітали до штабу Зеленського до них не прихильні, а то й ворожі. Але. А хіба була прихильною до Партії Регіонів «Українська правда»? А «5-й канал»? А «1+1» - той який був здатний виступити проти темників? А президенту Петру Порошенку хіба гострих питань не ставили? Хіба не лізли у його сім’ю? Журналісти, а тепер і блогери, МУСЯТЬ ставити гострі питання. Вони мусять дізнаватися що думає політик. Це їхнє призначення і суспільна функція.

Відтак – хотілося б запитати всіх журналістів, незалежно від видань і політичних переконань. Ви це бачите? Ви розумієте, що це лише квіточки – кандидат Зеленський ще президентом не став, а вже… Ви розумієте до чого це може привести? Ви не забули чим прихід таких типів закінчився вже одного разу?

Чи варто було у 2014-му валити владу братків, аби здобути згодом пацанчіків-мажорів?

2befdc.jpg

• 🟡 17:30 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Вы слишком хорошего мнения о зеленском.

Отказа не будет.
Да я понимаю... Он же не самостоятельная фигура. Не дадут отказаться. Попал. Поэтому и жалко. И его, и себя. Похоже, он погнался за деньгами, а получил проблемы, из которых теперь не выпутаться. Жаль только, что мы все можем оказаться втянуты в эти проблемы...

Вот чего я до сих пор понять не могу. Нафига вся эта история самому Зеленскому?

Допустим тот же Вакарчук - ему есть смысл идти в политику. В сорок+ лет он уже староват становится для сцены. Лучше уйти оттуда раньше. Но это для певца. Стендап-комик, особенно типажа Зеленского, будет смотреться на сцене органично очень-очень долго. Деньги есть, есть слава, есть признание. Есть работа, которую он знает и, думаю, любит, это вообще его. Делает он свою работу качественно, аудитория огромная.

ЗАЧЕМ ему идти в президенты? Не имея ни партии, ни программы, ни политического опыта. Если он даже закон про выборы не изучил. И не только он, но и его так называемая команда?
Вакарчук это не попсовик, а рок-певец. Здесь возрастной фактор роли не играет: вспомним Мика Джеггера.
Что касается клоуна, возможно Коломойский взял его за то, что заменяет ему яйца. Но скорее всего, клоун просто дурак и нарик.

Похоже, быдлота понемногу готовится к проигрышу.
Если кандидат в президенты Владимир Зеленский проиграет во втором туре выборов, который состоится 21 апреля, он все равно пожмет руку своему оппоненту, действующему Президенту Петру Порошенко.

Как передает Цензор.НЕТ, об этом сообщил спикер предвыборного штаба Владимира Зеленского Дмитрий Разумков в эфире ток-шоу "Голос народа" на телеканале "112 Украина".

"Я думаю, что этого не произойдет (поражение Зеленского. - Ред.), но, думаю, что да (пожмет руку, - Ред.). Если это будет честная победа оппонента, я не верю в это, но я уверен, что если эта победа будет честной, Зеленский это сделает", - заявил Разумков, отвечая на вопрос ведущего. Источник:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А как красиво делили шкуру неубитого медведя!

Главным образом оттого, что его хозяева не простят. Куда ему уебывать? В Израиль? Там Беня. На россию в московскую квартиру? Там им тоже будут недовольны.

У него цель не устроить пранк, а убить Украину.
Поэтому отказа не будет.

Он полноценный коварный враг.

Штучне Сцикло виявилось ще й фотожопером

cad2jd.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Бляха-муха, за один день пять зашкваров!!!
Клиника с росиянскими «корнями», фельдшер друган из «Сватов», шестисотый мерс - Коломойского, результаты от «позавчера», новые нафотожоплены.
dhhfa8.jpg

agfff0.jpg

Какой ответственный зашквар:іржач: Это все многоходовочка Пороха, адназначно:плачу:- теперь Вове или анализы пересдавать в 2-3 лабораториях, или признать себя Ссыклом, но уже официально:нудно:

У него цель не устроить пранк, а убить Украину.
Поэтому отказа не будет.

Он полноценный коварный враг.
Интересно,хозяева ему дали какие-то гарантии? Ведь страна уже не та и есть значительное количество людей, которые научились убивать.

Вряд ли, он и сейчас понимает, во что ввязался. Он же непроходимо тупой.
Главная проблема думающих людей, что они думают, что другие тоже думают... (с) Это я и про свои размышления тоже)))

Ну должно же хоть что-то совпасть в реальности с кино:збентежений:
:D:D:D

:клас:

Подходить ко второму туру под ником "сцикун" - это хуже чем..., ну не знаю даже? Чем хуйло, чем шоколадный фюрер, даже хуже чем овощ. Хуже некуда, короче.
Вова сцыкло! Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла!

Проекту 95 квартал пиздец наступил уже сейчас. Зеленский просто слил свое детище в унитаз, вместе с кучей людей и лысым в том числе.
На месте участников проекта я бы срочно искал новую работу, независимо от того, кто станет президентом.Если конечно Зе не планирует пристроить всех клоунов на государственные посты:D
Судите сами. Если президентом будет Зеленский над кем они будут смеяться ? Над реформами:confused: Над армией:confused: Или над самим Зеленским:confused: Останутся только 2 темы для юмора: бытовая и секс, а это скоро всем надоест.
В случае, если же останется Порох, шуточки в его адрес будут дурно попахивать после поражения.

Проекту 95 квартал пиздец наступил уже сейчас. Зеленский просто слил свое детище в унитаз, вместе с кучей людей и лысым в том числе.

Интересно, когда до коллектива 95-го это дойдет:попкорн::попкорн::попкорн:

Назад
Зверху Знизу