Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсудим Тимошенко

🔴 21:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
ну что тут нашайуля? Победила хоть на 137 стр?

После такой песни-жизнь сразу стала налаживаться,все везде стало дешеветь,а дегни просто мешок за мешком вдруг откуда невозьмись стали прибавляться
Ты что, нищеброд? Не ты ли это писал:
Я заработал себе "пенсию", мне на три века хватит
Если ты обеспеченный человек, тебя ебет, кто будет при власти?

Я так думаю что Шепеле сдаст жулю. И будет ей пиздец полный. И Качановка покажется раем.

Что ж ты делаешь?:DПосле такой песни-жизнь сразу стала налаживаться,все везде стало дешеветь,а дегни просто мешок за мешком вдруг откуда невозьмись стали прибавляться:yahoo::yahoo::yahoo:

Ось кого веде до влади Саакашваль...

А цього вiн ужэ пэрэстав вэсти?
bbh8fg.jpg

ТИ знову не зрозумів.

Саакашваль за підтримки корисних ідіотів і консерви намагається усунути Порошенка від влади, а на його місце привести більш лояльну до Росії особистість.

За всіма соціологічними опитуваннями найбільш реальний тріумвірат, який прийде на зміну команді Порошенка - це Юлька-воровка, Рабінович, Добкін... Усі вони приведуть свою команду (за шухричем вже всі скучили?) і у подальшому у ВР сформують коаліцію. Так шо, Міша не втрачається в цій гонці. Ну, а щодо їх команди, це це відомі люди.

От якраз корисні ідіоти з консервою цього добиваються...

Я зрозумiв!А Мураева вiн ужэ нэ привэдэ?:незнаю:

Ця мразь, Мураєв, буде в їх команді.
Вона вже сформувала свою команду в Харкові з числа бидло-патріотів.

Але, Мураєв - це тимчасове, а музика - вічна.

Це все, на чому Порошенко збирається будувати свою передвиборчу компанію? Тоді дуже сумно.

Це особисто моєе бачення.

Але Порошенко розмна людина. Він вже використав Саакашваль на свою користь. Весь світ ще раз переконався, що у нас демократія і таке, як Саакашваль може буровити що хоче і скільки завгодно. Крім того, чітко проявилось "хто є хто" і "за кого"...

Проте, не переймайся. порошенка переоберуть на другий термін, а після нього він піде у європейські структури ЄДИНОЇ ЄВРОПИ.

Так шо... Слухай музику:

А что у ВАС украла Юля??? Конкретно.
Привет,юлябот. Т.е. ты хочешь сказать что эта твоя фраза будет ее основным девизом в предвыборной гонке? Не ну блять,а действительно: почему бы за нее не проголосовать если ее костлявая ручка еще не опускалась в конкретно мой карман :рл:

Тобто ваші дії спрямовані на дискредитацію Порошенка. Зрозуміло.

Мене, як ПОРОХОБОТА, не Порошенко хвилює, а те, хто може прийти у разі усунення його і його команди від влади.

Але не відволікайся.

Є більш цікавіші новини:

dd5bhj.jpg

А когда стал Хуйлом всея росиии, Юля его не кинула на газовом контракте?

Про "кінула", можна побробно...

Только глупцы и покойники никогда не меняют своего мнения. :збентежений:

Тобто, ти маєш на увазі, що я повинен змінити свою думку щодо Добкіна, Мураєва, Королевської, Рабіновича, Юльки-жульки, Шухрича?

А менi нiчого казати нэ потрiбно,я ужэ давно самодостатня людина!:збентежений:Або ти думаеш що олiгархами дужэ чеснi люди стають?:D:D:D

Тобто, у тебе, як самодостатньої людини є конкретні факти порушення законів України президентом Порошенком?

І ти приховуєш ці факти?

Давай, викладай на загал.

?list=RDo08it2xzZ_0

Ти мабудь вирiшив,що я повинэн як прокурор розслiдувати,а ти направо i налiво всих воровками i ворами без суду i слiдста назначати?:незнаю:

А кого я окрім Юльки-воровки назначав? Нікого більше. Всі інші мені не подбаються тому, що у них труси в горошок.

А Юлька-воровка своє відсиділа. І її злочин підтверджений Стокхолмським судом. А другий раз за одне і те ж не саджають.

Я должен знать,бездарь?
А кто же еще, даровитый ты наш? Ведь это ты писал:
Юля,как мне известно украла у Ельцина с Черномырдиным...
То есть, газовый контракт, который Юлька заключила с Хуйлом, был в интересах Украины или росиии? Юлька Хуйла наебала или нет?

Ты наверное не в курсе,что Юля два раза была премьером?И то что она Ельцина наебала,так за это и хотели завести уголовное дело на нее в росиии...Или ты в то время еще под стол пешком ходил?
Почему ты проигнорировал вопрос по-поводу Хуйла?

Назад
Зверху Знизу