a999
A
- 🔴 13:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
...а у кого то рванет пукначик![]()
Будешь голосовать за Януковича, если он опять окажется во втором туре с Юлькой?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
...а у кого то рванет пукначик![]()
А кто автор сего "духовного" высера?Політтехнологи, які працюють на політично-кримінальне угруповання "Родина", почали кампанію з дискредитації створення Української автокефальної православною церквою. Все це подається під соусом, що мовляв в усьому винний Порошенко. Він своєю участю в об'єднавчому помісному соборі принизив його значення, бо є головним вигодонабувачем створення Української автокефальної православної церкви.
Так от цим панам та панянкам хочу сказати, що головним вигодонабувачем створення Української автокефальної православної церкви є український народ. І навіть коли вони підуть в інший світ, коли у пекло піде ВОНА, Українська автокефальна православна церква, як ознака української незалежності, буде існувати.
Значення цієї події, особиста роль тих, хто доклав неймовірних зусиль до створення Української автокефальної православної церкви, закарбована в українській історії на століття. І ніяким політтехнологам ВОНИ та Мордору не вдасться принизити роль у цій епохальній події патріарха Філарета, мітрополіта Макарія, Президента України Петра Порошенка, Ростислава Павленка. Місце в історії кожної особи визначається не тим, яку посаду вона займала, а що залишила після себе. Ці люди залишають після себе Українську автокефальну православну церкву. Це їх неймовірне досягнення.
Порошенко уличили в «наглой и хамской брехне» на сегодняшней пресс-конференции...а у кого то рванет пукначик![]()
Я порохобот™
Я имел в виду не оправдание, это всем и так понятно, что при Порошенко рыги неподсудны - а про возврат Янука президентомНасирова и Кернеса же оправдали. Янык на очереди.
Есссно будет. Ненависть она не пахнет, она реализуетсяБудешь голосовать за Януковича, если он опять окажется во втором туре с Юлькой?
Я имел в виду не оправдание, это всем и так понятно, что при Порошенко рыги неподсудны - а про возврат Янука президентом
... написала проплаченная медиавульвота, которая даже по написанной бумажке не в состоянии нормально прочитать текст, в то время, когда Порошенко говорил 35 минут, без шпаргалки и без запинки.![]()
Поддерживала, поддерживала пока не умерла с помощью благодарных порохоботовТак что заявление президента на сегодняшней пресс-конференции о том, что его поддерживала Катерина Ганзюк
Уже не сможетЕсли Яныка оправдают, он опять сможет стать Президентом Украины.
Если Яныка оправдают, он опять сможет стать Президентом Украины.
Уже не сможет
По той же причине, что и ЮщенкоПочему нет?
медиавульвота продемонстрировала, на той пресс-конференции, свою никчемность и продажность.
Про говЁный сайт ты скрин не заметил? Обычный ватанутый, продажный рессурс.
медиавульвота продемонстрировала, на той пресс-конференции, свою никчемность и продажность.
Про говЁный сайт ты скрин не заметил? Обычный ватанутый, продажный рессурс.
Доступна. Только я не могу найти, кто владелец этого ресурса.сейчас ссылка вообще недоступна... вопрос была ли рабочая либо нет - ХЗ
Хотя это одно и то же, но тебя, скользкая устрица, спросили о выборе при паре Янукович-Тимошенко.Будешь голосовать за Януковича
Я порохобот™
Наверно почувствовал, что обосралсяПосле этих слов Петр Алексеевич негромко хихикнул…
Он, конечно, не вернется. А если Юлька припрется?Янукович не вернётся, не ссы