Тарас Чорновіл
Скажіть, вам не здається, що це дві абсолютно різні особи? Так от, усі ці фото я запозичив з власної фейсбук-сторінки Жулі Тимошенко. Перший колаж просто заскрінив у рубриці "фото". Знаєте, що це означає, що вони всі є найновішими та найближчими за часом розміщення. Друге й третє фото з конференції, яка відбулася 17-18 жовтня після завершення ювілейного засідання Римського клубу, що проходило 16 жовтня. Оскільки портретне фото (№4) не ідентифіковане за часом, добавляю ще фото №5, де мадам представляє свій "новий економічний курс". Усі ці події абсолютно свіжі. А особи зображені на них - це дві практично між собою не схожі жінки (точніше - жінка й дівчина). І тут уже не спишеш на косметику та зачіску.
І ще пару слів про засідання Римського клубу. Тут у перервах між ефірами на Ньюсван вискочив, мов Пилип з конопель, дехто Крулько й почав звинувачувати "порохоботів, які оббріхують видатну діячку сучасності". І як завжди обкакався разом зі своєю багінєю. Бо засідання таки відбулося 16-го, де брали участь лише дійсні члени клубу. Від України там був представлений Віктор Вовк. А потім 17-18 була проведена ювілейна наукова конференція для широкого загалу, на якій науковій, викладацькій і студентській аудиторіїпрочитали цикл лекцій про цілі, принципи та досягнення клубу. Політиків на конференції не було, бо вона належить до наукових, а не політикантських заходів. Хоча тут уже я збрехав. Двоє таки були: Жуля Тимошенко й її вірний Санчо Пансе Григорій Немиря. Для чого їм було покидати Верховну Раду в пленарний день, коли треба виконувати свої професійні обов'язки?
Після повернення Жуля Володимирівна розмістила побрехеньку, що була учасником засідання Римського клубу, що було б дійсно великою честю. Але була вона лише на загальній конференції, де попередні й нові керівники Римського клубу та інші науковці даної інституції займалися просвітницькою діяльністю, а потім проводили фотосесії. Припускаю, що саме заради останнього вона й приїхала до Риму в пленарний день у Раді. Коли спершу Вовк, а потім Віктор Уколов вказали на цю неправду чи пересмикування фактів, з будки випустили Крулька, який кинувся пояснювати те, що пояснити не можна. Тому звично взявся лаяти всяких "порохоботів". Бачте - була ж Жуля там. Була. Її навіть представили й привітали. Ну ще би! Серед студентів і викладачів раптом виявилася політик і екс-прем'єр. Якби колись давно, коли я часом вів конференції для подібної аудиторії, у першому ряді опинився б голова уряду якоїсь із європейських країн, я б теж оголосив про це, привітав та навіть запропонував би поаплодувати такому неочіканому гостю.
Крулько за своєю обмеженістю виставив кілька фото рекламок, запрошень і матеріалів заходу, де написано, що він проходив 17-18, а не 16-го жовтня. А як же. На закрите для сторонніх засідання теж мали б реклами, оголошення й публічні запрошення публікувати? Їх надсилали тлише дійсним та асоційованим членам Клубу. А на публічну навчальну подію - так. На захід зареєструвалися понад 400 зацікаввлених осіб. Про фейк від Тимошенко можна прочитати у дописі Віктора Вовка:
Але це все про рівень порядності юлеботів. А я ж хочу зрозуміти: ВОНА одна, чи ВОНИ дві. Бо обидві навіть не схожі між собою. У Римі, куди можна тільки за справжнім паспортом, ми бачимо ту Тимошенко, яку знаємо вже багато років, яка справді відповідає свому віку (58 років), має звичну для немолодої жінки дещо розповнілу фігуру, далеку від модельних параметрів, дещо соромиться зайвих саниметрів і кілограмів, тому мусить задрапіровуватися в щільний костюм (порівняйте з легким строєм вільних блузок, що буквально висять на фігурі тої жінки, яку бачимо в Україні). У тієї Тимошенко, що в Україні, навіть головні параметри фігури абсолютно інші, ніж у римської. Вона худа, струнка на відміну від традиційної української статури "крупної кості" відомої нам у минулому Тимошенко, яку щойно знову побачили в Римі, з довгими й стрункими ногами (на відміну від цілком нормальних ніг справжньої Тимошенко з відомого фото№6).
Вибачайте за всю цю фізіологію, але мені направду цікаво, що це за метаморфози такі. Можливо все це можна пояснити просто й без ніякої конспірології? мені не вдалося. Тому чекаю, коли той самий Крулько, замість лити бруд на всіх, хто вказує на їхні побрехеньки, пояснить механізми такої трансформації. Переконаний, що такий рецепт із захопленням та вдячністю зустрінуть мільйони українських жінок, які заслужили, щоб бути чарівними принцесами, але через важкі умови життя покищо не можуть досягнути своєї мрії. Хай Жуля допоможе їм за один день так кардинально змінюватися, й усі вони вдячно проголосують за неї на президентських виборах.