Почитала. Пишуть, що давно з багатьма співпрацює і з новим контракт підписала. А Юлька каже, що ні. Отже я вірю Юльці, бо як технолог , з яким вона шепочеться, супер, то де той результат?
"Під час візитів до Києва Джордж Бірнбаум та Влада Галан нібито працюють над стратегією Тимошенко та аналізом даних соціальних мереж. Показово, що на початку квітня Тимошенко завела офіційну сторінку в соціальній мережі Facebook. «ФБ — реальна сила прямої дії. Та сила, здатна звільняти з посад вищих чиновників, формувати волонтерський рух та скликати Майдани», — йдеться в першому дописі опозиціонерки від 13 квітня."
Ой, якби жабі хвіст, вона б усю траву потолочила

Пише вона у Фейсбуці, ну то й що? Зворотнього зв"язку ніякого, сторінки партійних осередків мертві... Або технолог фуфло , або Юлька таки жме гроші його винайняти
Зі статті в мене таке враження, що Юльку таки крутять на гроші, і Трампом заманюють і може ще чим перед носом водять ... Та , мабуть, вона за копійку вдавиться і попре на вибори знову сама. Я б хотіла, щоб вона заплатила якомусь жидові, який би навчив її розуму, та таки перемогла. Скільки можна програвати? Чи їй не небридло?