Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Я економіку знаю краще за тебе. Колись навіть приймав участь в міській олімпіаді. Але я зрозумів, що тобі немає чого відповісти по фактах.
:D эм, ну ты бы сначала поинтересовался бы какой диплом у Владислава :D

Дивлюсь відео про нові фічі поточних моделей ФВ-Шкода-і т.і.
Їх навчили через приховану камеру в дзеркалі розпізнавати чи пристебнутий водій паском безпеки реально, чи вставив заглушку або прокинув пасок за сидінням.
Це добре, як на мене.
Тобто або українцям доведеться користуватись пасками, або не купувати нові машини в майбутньому. :D
1786263943720.webp

1786263907911.webp

1786264051723.webp

а потім в васі-діагності зʼявиться можливість відшивання..
Поки що неможливо вимкнути ці попередження про перевищення швидкості, які вмикаються знову кожний раз. Якщо я не помиляюсь.
Чи можна?

Замовив два ugreen 100Вт ган зарядники, на 4 та 2 usb c порти (nexode та nexode mini), щоби возити із собою у відпустку значно менше ніж комплектні зарядки.
И что прям каждый порт выдает 100Вт? Никак это не заменит мою на 130ВТ сяомовскую зарядку или пару 67Вт от той же Сяоми

Поки що неможливо вимкнути ці попередження про перевищення швидкості, які вмикаються знову кожний раз. Якщо я не помиляюсь.
Чи можна?
я завжди їзжу пристібнутим, і якщо перевищую то покірно приймаю сигнал як покарання.
але я думаю що можна відкодувати, це ж ваг - там все можна.

Їх навчили через приховану камеру в дзеркалі розпізнавати чи пристебнутий водій паском безпеки реально, чи вставив заглушку або прокинув пасок за сидінням.
Це добре, як на мене.
А тебе не пофиг, пристегнутый кто-то в другой машине или нет?

В видео чел хорошо расписал про все эти системы слежки за водителем и что driving aids иногда больше отвлекают, чем помогают. Первые 15 минут технические, а дальше его пробило на философию.

А тебе не пофиг, пристегнутый кто-то в другой машине или нет?

В видео чел хорошо расписал про все эти системы слежки за водителем и что driving aids иногда больше отвлекают, чем помогают. Первые 15 минут технические, а дальше его пробило на философию.
Думаю то від реалізації в конкретному авто залежить. Мене зайобувало лише попередження, коли я без поворотника перелаштовуюсь в сусідню смугу, я його вимкнув. Усе інше спрацьовує лише в моменти, коли дійсно потрібне. При чому візуально показує так, що за півсекунди розумієш що не так.

П.С. Ще вимкнув попередження про перевищення швидкості. І автопілот налаштував, щоб він також швидше їхав

Останнє редагування:
Дивлюсь відео про нові фічі поточних моделей ФВ-Шкода-і т.і.
Їх навчили через приховану камеру в дзеркалі розпізнавати
А готовий регік в комплекті з авто вони, звісно, не придумали.

я завжди їзжу пристібнутим, і якщо перевищую то покірно приймаю сигнал як покарання.
але я думаю що можна відкодувати, це ж ваг - там все можна.
На арабщині з цими попередженнями смішно. Законні обмеження швидкості вище за вбудовані пищалки в автомобілях для цього регіону. На щастя, у Нісанів нічого не пишить, тільки скромний жовтий індикатор «120» підсвічується :D

Назад
Зверху Знизу