Тут могла бути ваша реклама
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
нажаль, оці всі "підозри" на радіатор кондюка, майже завжди є фактичним вироком.

Після пари ось таких же випадків я тепер встановлюю на свої автівки відразу сітку в бампер, ячейка середнього розміру, щоб не дуже впливало на потік повітря. Тобто, як тільки планується заміна радіаторів, будь яких - ставимо і сітку. Від неї в мене ніколи нічого не перегрівалося, спеціально слідкував за цим в реальному часові, писав лог, це вже на 4 автівках поспіль. В усіх випадках, проблеми в радіаторах були в місцях де соти були побиті ударами (камінці, жуки на трасі і все таке подібне).

Nissens нормальна штука, як виробник радіаторів, ціна-якість, два рази міняв їх вапще самостійно, все стає болт-он чотко. І потім все добре, на одній машині , яка давно вже продана, але я знайомий з наступними двоми власниками, і по сьогодні все добре.

нажаль, оці всі "підозри" на радіатор кондюка, майже завжди є фактичним вироком.
Флюоресцент покаже, радіатор чи ні.
Якщо фреон за лічені години не улєтучіцця ;)
Кондьорщіки сказали: щоб флюрік проявив себе, треба мінімум 20-25 годин з включеним кондюком покататися. А я зараз виїжджаю всього нічого..

сітку в бампер, ячейка середнього розміру
З чього сітка? Бо часто люди ставлять якусь москітну сітку, яку каінець й не поміте, не слідкують, вона заліпляється комахами та брудом і кондіцеонеру становиться не дуже добре.
Якщо від комах, то чистити що сітку, що радіатор. Якщо від комінців, то вона повинна буди щонайменше міцніше кондіционера, а щоб робила свою справу, то й набагато міцніше.
Мінуси сітки очевидні, а плюси не завжди.

Після пари ось таких же випадків я тепер встановлюю на свої автівки відразу сітку в бампер, ячейка середнього розміру, щоб не дуже впливало на потік повітря. Тобто, як тільки планується заміна радіаторів, будь яких - ставимо і сітку. Від неї в мене ніколи нічого не перегрівалося, спеціально слідкував за цим в реальному часові, писав лог, це вже на 4 автівках поспіль. В усіх випадках, проблеми в радіаторах були в місцях де соти були побиті ударами (камінці, жуки на трасі і все таке подібне).

Nissens нормальна штука, як виробник радіаторів, ціна-якість, два рази міняв їх вапще самостійно, все стає болт-он чотко. І потім все добре, на одній машині , яка давно вже продана, але я знайомий з наступними двоми власниками, і по сьогодні все добре.
Если у тебя пробеги не коммерческие, то смысл? Я радиатор менял на всех машинах аж один раз и то там такой кирпич прилетел, что никакая сетка не помогла бы.
И интеркуллер 1 раз менял. Тот же нисенс в принципе стоит примерно ничего.

Если у тебя пробеги не коммерческие, то смысл? Я радиатор менял на всех машинах аж один раз и то там такой кирпич прилетел, что никакая сетка не помогла бы.
И интеркуллер 1 раз менял. Тот же нисенс в принципе стоит примерно ничего.
Особенно если учесть, что радиатор кондиционера алюминиевый и страдает в основном от электрохимической коррозии

З чього сітка? Бо часто люди ставлять якусь москітну сітку, яку каінець й не поміте, не слідкують, вона заліпляється комахами та брудом і кондіцеонеру становиться не дуже добре.
Якщо від комах, то чистити що сітку, що радіатор. Якщо від комінців, то вона повинна буди щонайменше міцніше кондіционера, а щоб робила свою справу, то й набагато міцніше.
Мінуси сітки очевидні, а плюси не завжди.
Cітка металева, вона випускається спеціально під ці задачі, вкривається зазвичай порошковою фарбою або пластиком, бачив різні варіанти за ці роки. Десь ще є один шматок, якщо комусь цікаво - скину фото.

Вже був і досвід, коли міняв саме сітку, з естетичних міркувань (бо ще й ремонтував бампер, ога) - на трасі як раз щось подібне на крупний щебінь прилетіло в минулому році. Сітка витримала удар, але загнуло її сильно і обідрало фарбу, тож в мене був ще один шматок такого добра і я його швиденько вкрутив замість побитого. Пробіги не комерційні, але приходиться їздити періодично по справах в хащі. Мінімизація певних можливих ризиків.

За електрохімичну корозію - згоден повністю, як в цілому, рано чи пізно воно зжирає будь який радіатор. Але, з власного досвіду заміни радіаторів - фарба з фреоном (або антифріз) лізла завжди в місцях, де були "підбиті" механічно соти на радіаторі і пошкоджені трубки. Там, де корозія - соти просто осипаються, трубки будуть певний, досить довгий час, ще цілі.

Назад
Зверху Знизу