Збір на FPV! Спільнота Стерненка
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Навіщо фінансувати нацика?
І коштує +- як звичайний телекомівський інет, доречі.
у нас знаєте єсть єбєня, куди не кожен монтажник з оптоволокном добереться, то там оця текнолоджія дуже виручає

Сегодня делал развал/схождение.

Я заебал мастера своими регулируемыми "тюнинг"-рычагами. Там не подлезешь инструментом, пришлось колеса снимать два раза. Обошлось дороже, понятное дело )))))

пс. Там ещё мастер, с неприличным опытом по Тойоте. Обхуесосил неоригинал, на чем свет стоит. Думал народу интереснее, куда мир катится - авотхуй.

Оновилась (хоча бажання такого не було, стара вмерла) сенсорною панеллю інформаційного дісплею.
Була матова, стала глянцева.., ну і фіг з ним, головне все знов працює.

IMG_9694.webp

Треба хрестицця, коли кажецця;)
Та я визнаю, що мені не вистачило інтелекту зв'язати моє одне слово з відповіді на зовсім інше із звинуваченням в ніщебродстві одночасно із твердженням про великі статки.

Та я визнаю, що мені не вистачило інтелекту зв'язати моє одне слово з відповіді на зовсім інше із звинуваченням в ніщебродстві одночасно із твердженням про великі статки.
*Ти називаєш Маска нациком
*Забрало приопускаєцця
*Дальше нічо не помню😂

*Ти називаєш Маска нациком
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Elon Musk veröffentlicht neuen Wahlaufruf für die AfD
Auf X hat sich Musk kurz vor der Bundestagswahl abermals in den deutschen Wahlkampf eingemischt. Unter anderem warb er mit einem Video von Björn Höcke für die AfD.
Ілон Маск опублікував новий заклик голосувати за партію «АдН»
На платформі X Маск знову втрутився в німецьку передвиборчу кампанію напередодні виборів до Бундестагу. Зокрема, він прорекламував партію «АдН» за допомогою відео з Бйорном Геке.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2 травня 2025 року Федеральне відомство з охорони конституції ФРН визнало німецьку партію «правоекстремістською».
Я просто написав факт.

Назад
Зверху Знизу