• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Начебто було вирішено примусово переводити на оптику і вимикати мідні мережі, то ж це не зовсім зараз про "покупець вирішить". :)
євро норми теж не добровільно впроваджувались, usb-c в айфонах чи там викинути свинець з бензину ;) технологічний ривок в таких масштабах (кожна оселя на секундочку) має бути підтриманим або вимушений регулятором бо ринку воно нафіг не потрібно

Останнє редагування:
Обновився привітом, хтось мабуть дверми чи ще чимось уїбав. Дуже доречно мати ці пластикові накладки, а то було би прямо по металу.

Вкладення

• IMG_3168.webp
    IMG_3168.webp
    1.1 MБ · Перегляди: 9
Обновился глушителем. Взял восстановленный, обернут нержавейкой. Звук Инфинити
Парадокс. Тихий выхлоп провоцирует покрутить двигло, посвистеть резиной.

Ревущим вёл себя скромнее.

у мене з 2008, але це ж нічого не доводить ))

в розвинених країнах рівень доступу до інтернета був кратно більшим і не дикими операторами з соплями через вікно. відповідно при таких масштабах заміна працюючої інфраструктури - це проект який потягне мільярди, і не багато користувачів готові це профінансувати. а там де все створювалось фактично з нуля дуже легко мати "останню" технологію
Точно так? :D Я понимаю что в своём отечестве нет пророка, но тащем-то Украина была и остаётся лидером в области розничных телекомуникационных услуг.
В то время как в разыитых странах разного рода "медное лоби" тормозит переходы.

у мене з 2008, але це ж нічого не доводить ))

в розвинених країнах рівень доступу до інтернета був кратно більшим і не дикими операторами з соплями через вікно. відповідно при таких масштабах заміна працюючої інфраструктури - це проект який потягне мільярди, і не багато користувачів готові це профінансувати. а там де все створювалось фактично з нуля дуже легко мати "останню" технологію
Та ніфіга, дикі оператори із соплями були ще коли я в універі вчився. Курсі так на третьому я монтажником попрацював.

Звісно, що з того часу вся інфраструктура вже була перероблена.

Я не знаю, що взяти за базу для порівняння, але щонайменше існує найбільш просте - по медіанній швидкості інтернету в країні.
Несподіванка (насправді ні)! Україна в рейтингу нижче за Німеччину, в обох випадках: фіксований та мобільний інтернет.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Internet_connection_speeds

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу