4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Ну тобто проблема не в майонезі, а в профіциті калорій, правильно ж? :)
Майонез здатен цю проблему погіршити.
Так само як і цукор і будь що інше.

Столову ложку хоч кожен день. :D

1779118499319.webp
Покажи, пожалуйста, реальный сбалансированный рацион для поддержания массы тела для взрослого мужчины весом 90кг с процентом жира в теле 17%, при котором не будет расти жир, не будет дефицита никаких макронутриетов, не будет чувства голода и будет включена 1 столовая ложка(25гр) майонеза в день.

Покажи, пожалуйста, реальный сбалансированный рацион для поддержания массы тела для взрослого мужчины весом 90кг с процентом жира в теле 17%, при котором не будет расти жир, не будет дефицита никаких макронутриетов, не будет чувства голода и будет включена 1 столовая ложка(25гр) майонеза в день.
Джеміні чи інший КІ в помічники. :)
Моя головна теза - майонез не проблема. Цукор - не проблема. Багато чого, що вважається поганим - не проблема. Проблема - баланс калорій.

Алкоголь - проблема, бо яд. За визначенням. Точніше продукти його розпаду в организмі.

Ну тобто проблема не в майонезі, а в профіциті калорій, правильно ж? :)
математично? ти правий.

практично все складніше. баланс калорій прийнято рахувати в добовому вимірі. це зручно. але при цьому за добу можна виділяти відрізки профіциту та дефіциту і ота предиспозиція впливає на то, куди саме організм буде відкладати енергію, і звідки діставати

так само якщо взяти за одиницю вимірювання тиждень, то три дні обжиралова + чотири дні голодухи математично точно дадуть тобі "норму" калорій, але реальний результат буде не таким очікуваним ;)

Останнє редагування:
математично? ти правий.

практично все складніше. баланс калорій прийнято рахувати в добовому вимірі. це зручно. але при цьому за добу можна виділяти відрізки профіциту та дефіциту і ота предиспозиція впливає на то, куди саме організм буде відкладати енергію.

так само якщо взяти за одиницю вимірювання тиждень, то три дні обжиралова + чотири дні голодухи математично точно дадуть тобі "норму" калорій, але реальний результат буде не таким очікуваним ;)
У фітнес-інфлюенсерів та інших лікарів різного рівня професійності прийнято вважати, що дефіцит повинен бути в довгостроковій перспективі: завжди, але вони часто пояснюють, що якщо весь тиждень був в дефіциті, а на вихідних "відірвався", то звів на нівець всі попередні зусилля впродовж тижня. То ж типу вони рахують тижнями. :)

У фітнес-інфлюенсерів та інших лікарів різного рівня професійності прийнято вважати, що дефіцит повинен бути в довгостроковій перспективі: завжди, але вони часто пояснюють, що якщо весь тиждень був в дефіциті, а на вихідних "відірвався", то звів на нівець всі попередні зусилля впродовж тижня. То ж типу вони рахують тижнями. :)
якщо умовно після вечері з майонезом організм відклався в вісцелярний, то вночі він не зобовʼязаний в першу чергу звідти взяти - він ймовірніше за все підгодуєтся глікогеном з мʼязів. хоча добовий "баланс калорій" буде математично ідеальним.
як і тижневий.
а можливо і місячний.

потрібні умови щоб він звідти зник і сам по собі дефіцит тобі це не гарантує. в цьому фізіологія метаболізму росходиться з математикою.

Глікоген із м'язів був використаний ще на силовому тренування вдень. :D
глікоген швидко відновлюється.

а ще крім тренувань (активність, адреналін) - нормальний сон у відповідний час та відповідної довжини, адекватний рівень кортизолу і так далі.
це власне повертаючись до "Це все ще про баланс калорій" - ні не тільки. Ті ж професійні дієтологи про це можуть багато розказати, чому баланс калорій це необхідна, але не достатня умова.

Джеміні чи інший КІ в помічники. :)
Моя головна теза - майонез не проблема. Цукор - не проблема. Багато чого, що вважається поганим - не проблема. Проблема - баланс калорій.

Алкоголь - проблема, бо яд. За визначенням. Точніше продукти його розпаду в организмі.
Мне ни джемини ни другой электронный болван не нужен для того, что я делаю на практике уже который год. В здоровый рацион без профицита майонез просто не влазит. И бешамель. И остальные жирные соусы. Не говоря уже про похудение.
А майонез я очень люблю. И бешамель люблю.
И проблема не в самих продуктах, а в том что они просто не влазит в КБЖУ без ущерба для того, что на самом деле нужно.

Я оце ще люблю баталії навколо коли зеро. :D

Вживаєте чи ні-ні та фу-фу бо канцерогенне? :іржач:
Мне любые сахарозаменители ужасно отвратные на вкус, поэтому только оригинал, только хардкор :D
не будет чувства голода
Кмк чувство голода для человека, который нормально и регулярно питается, это больше психологическое, типа привычка что сейчас наступило время поесть. Я по себе заметил-если чем-то занят, то и про еду забывается, и наоборот когда бездельничаешь почему-то вечно хочется перекусить :)

Мне любые сахарозаменители ужасно отвратные на вкус, поэтому только оригинал, только хардкор :D

Кмк чувство голода для человека, который нормально и регулярно питается, это больше психологическое, типа привычка что сейчас наступило время поесть. Я по себе заметил-если чем-то занят, то и про еду забывается, и наоборот когда бездельничаешь почему-то вечно хочется перекусить :)
Мне тоже не особо нравятся сахарозаменители, но стевия терпима.

А ти давно порівнював?
Може вони з часом покращили рецептуру, але зараз я не відчуваю різниці. Пам'ятаю, що раніше відчував.
Чи може це регіональна відмінність... Я до якогось віку навіть не здогадувався, що в макдаках отримують сироп і на місці розбавляють водою, то ж воно навіть від макдака до макдака може за смаком трохи відрізнятись. Що вже казати про різні країни.

А ти давно порівнював? Може вони з часом покращили рецептуру, але зараз я не відчуваю різниці. Пам'ятаю, що раніше відчував.
Недавно, ничего не поменялось, да и в Европе диетическая такая же. Я про ту, что в банках продается. Колу от пепси я пожалуй врядли отличу вслепую, а вот диетическую от обычной-запросто. Этот аспартам (или что они туда сейчас добавляют) такой гадкий, что даже коктейлях типа виски с колой или ром с колой вкус портит напрочь.

А ти давно порівнював?
Може вони з часом покращили рецептуру, але зараз я не відчуваю різниці. Пам'ятаю, що раніше відчував.

А вот хорошее замечание, кстати. Вкусовые рецепторы со возрастом деградируют, поэтому тошнотворные в молодости вещи становятся вполне терпимыми. :D

Замовив через олх доставку б.в. гарнітуру в шолом. Ціна $100. Нова коштує десь $550-600. Б.в. десь 250-300. Дуже цікаво, що ж там приїде))
Хєрасє!
Вона з будованим старлінком??
У мене лежить без діла одна недорога з Аліекспресу, FreedConn T Com VB, ще одна така в шоломі. Для підказок навігації і дзвінків вистачає

Назад
Зверху Знизу