4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
То шкіряний чи дермантьонок так розлазиться?
Шкіра дикого дермантину 😂. Вони в мене не розлазились, скоріше линяли, злазила чорна поверхня. Зробив фото нового в машині.

Вкладення

• IMG_3231.webp
    IMG_3231.webp
    6.7 MБ · Перегляди: 7
Я ще років 6 тому коли рідний порепався то зняв його разом з рамкою і шайбою зверху, заїхав на лоск там де продають чохли кпп, віддав і мені по образу і подобію пошили, на рідну рамку приклеїли, вартувало тоді гривень 150, відходив власне 6 років. Якщо навіть на аліку нема то це дуже непоганий варіант.
Мабудь так і зроблю. На аліку не знайшов, знайшов за 45 євро + доставка в Польщі але то дорогувато.

Ну да ничего вредного. Кроме лошадиной дозы жиров.
Даже если ты дома по классическому рецепту сделаешь майонез из качественных продуктов - на выходе у тебя выйдет 700ккал на сто грамм и 65-70гр жиров. По жирам - это суточная норма для мужика весом кил в 90.
І далі що? :)
Типу набирати вагу почнеш, чи що?
Це ж не про шкоду, а про баланс калорій.

Я здаюсь. Всплєск новогодніх панкрєатітов з лєтальним ісходом - то нє от олів'є з горілкою. То от мандарінок.

Я здаюсь. Всплєск новогодніх панкрєатітов з лєтальним ісходом - то нє от олів'є з горілкою. То от мандарінок.
Я, доречі, після переїзду, не змінюючи своїх харчових звичок, перестав потребувати прийому панкреатину.
Нічого не стверджую, просто рандомний факт.

Останнє редагування:
Типо лишние жиры отлагаются в организме. В виде не только подкожного жира, но и висцерального. Который максимально гормонально активный. Который может гнать кортизол и вызывать отложение плохого холестерина и угнетать выработку тестостерона. А так - ничего страшного, конечно.
Обычной едой без всяких майонезов набирается дневная норма жиров легко.
Так что это именно про вред.

Типо лишние жиры отлагаются в организме. В виде не только подкожного жира, но и висцерального. Который максимально гормонально активный. Который может гнать кортизол и вызывать отложение плохого холестерина и угнетать выработку тестостерона. А так - ничего страшного, конечно.
Обычной едой без всяких майонезов набирается дневная норма жиров легко.
Так что это именно про вред.
Це все ще про баланс калорій.
Як відклався, так і піде, якщо бути в дефіциті калорій. Навіть якщо їсти майонез кожен день. Але бути в дефіциті калорій, так.

Як відклався, так і піде, якщо бути в дефіциті калорій. Навіть якщо їсти майонез кожен день. Але бути в дефіциті калорій, так.
не тільки.
якщо навіть жорстко тримати баланс калорій, і мова саме за домашній майонез, то умовно безпечний в сенсі вісцелярного жиру майонез має бути зроблений з оливкової оливи (омега 9)
з соняшникової (омега 6) - ніт.
магазинні з соняшникової або з пальмової - ніт.
магазинні полегшені - ніт, бо через доданий крахмаль та цукор цукрово-інсулінові гойдалки, які впливають на жировий обмін.

він то піде, якщо той майонез прибрати і піти в сушку.. але не при "Навіть якщо їсти майонез кожен день" + "бути в дефіциті калорій"

Останнє редагування:
Так про будь-який продукт харчування можна написати: "якщо він якісний - ок, а якщо ні - то поганий".
Я думав, це вочевидь.

Якщо в Україні майонез в більшості неякісний, то проблема в Україні, а не в майонезі.
Ваш капітан.

Так про будь-який продукт харчування можна написати: "якщо він якісний - ок, а якщо ні - то поганий".
Я думав, це вочевидь.

Якщо в Україні майонез в більшості неякісний, то проблема в якості, а не в майонезі.
Ваш капітан.
в Україні конкретно проблема в типі олії з якої вдома роблять якісний майонез. наши західні сусіди на рапсовій готують, яка в Україні зневажається, хоч вона набагато ближча до оливкової в цьому сенсі ;)

не тільки.
якщо навіть жорстко тримати баланс калорій, і мова саме за домашній майонез, то умовно безпечний в сенсі вісцелярного жиру майонез має бути зроблений з оливкової оливи (омега 9)
з соняшникової (омега 6) - ніт
Аж поліз перевіряти, чого б це за дефіциту калорій тип олії впливав би на вісцеральний жир.
Ніт.
Каже, надлишок калорій призводить до відкладення жиру, зокрема вісцерального.

1779117488508.webp

чого б це за дефіциту калорій тип олії впливав би на вісцеральний жир
Бо люди не в лабораторних умовах живуть, і баланс калорій зазвичай означає осцилювання навколо норми, так чи інакше періодично заглядаючі в профіцит. Тип олії в першу чергу створює предиспозицію до того як організм буде діяти в разі утворення профіцитів.

Успехов держать диету с дефицитом калорий, правильным БЖУ, употребляя на столько жирные продукты с на столько дикой энергетической плотностью.

Бо люди не в лабораторних умовах живуть, і баланс калорій зазвичай означає осцилювання навколо норми, так чи інакше періодично заглядаючі в профіцит. Тип олії в першу чергу створює предиспозицію до того як організм буде діяти в разі утворення профіцитів.
Ну тобто проблема не в майонезі, а в профіциті калорій, правильно ж? :)
Майонез здатен цю проблему погіршити.
Так само як і цукор і будь що інше.
Успехов держать диету с дефицитом калорий, правильным БЖУ, употребляя на столько жирные продукты с на столько дикой энергетической плотностью.
Столову ложку хоч кожен день. :D

1779118499319.webp

Назад
Зверху Знизу