4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Оновився чохлом та набалдашником важеля кпп, тисяча гривень, 2 тижня очікування з аліекспреса і 15 хвилин поставити. Результатом задоволений.
images.webp

Две чайные ложки молотого кофе типа Карт Нуар или Якобс.3 таблетки заменителя сахара в чашку.Заливаю кипятком.Минут 5 и вуаля😀.И так пару раз в день.
Вот и весь ритуал.
рівень холестерину в нормі?
дозволю собі процитувати ші:
"Уся справа в оліях (дитерпенах — кафестолі та кахвеолі), які містяться в кавових зернах і здатні підвищувати рівень «поганого» холестерину (ЛПНЩ). [
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
,
,
]
Головні відмінності між різними способами приготування:
  • Фільтрована кава (найбезпечніша): Крапельна кавоварка (фільтр-кава) або пуровер затримують ці олії. Такий напій не підвищує холестерин.
  • Еспресо: Хоча готується швидко, високий тиск і відсутність паперового фільтра пропускають частину олій. Помірне споживання є відносно безпечним.
  • Кава по-турецьки, по-польськи або френч-прес (найшкідливіші): Оскільки мелена кава залишається у воді протягом тривалого часу (або ви п'єте напій разом із гущею), у ньому виділяється найбільша кількість шкідливих сполук, що призводить до помітного підвищення холестерину"
від себе додам, що вдома пЮ каву з машини - еспрессо і додаю кипятку(класисний амерікано),
на роботі не включаю функцію - кава, де через одну порцію кави проходить багато гарячої води, вибираю або "баріста" або еспрессо з водою.
холестерин трохи підвищений - 5.45

• Це лайк!
Реакції: ua21
С этим вопросов нет вроде
В поліклініках вродє ввєлі обязаловку. Міряти цукор і холєстєрін. Мєня, по крайнєй мєрє, скрутілі і зробілі. Сказали, шо цукру дохуя, а холєстєрін в оранжевой зонє. Но нє в червоній. Вопщєм, випісалі халявне направлєніє в Сінєво на пєрєсдачу аналізов.

додам ще, що кавою та загальною дієтою рівень холестерину регулювати не завжди можливо, бо є ще досить частий варіант спадкового підвищення, і він регулюється виключно статінами.

дозволю собі процитувати ші:
"Уся справа в оліях (дитерпенах — кафестолі та кахвеолі), які містяться в кавових зернах і здатні підвищувати рівень «поганого» холестерину (ЛПНЩ). [
,
,
]
Головні відмінності між різними способами приготування:
  • Фільтрована кава (найбезпечніша): Крапельна кавоварка (фільтр-кава) або пуровер затримують ці олії. Такий напій не підвищує холестерин.
  • Еспресо: Хоча готується швидко, високий тиск і відсутність паперового фільтра пропускають частину олій. Помірне споживання є відносно безпечним.
  • Кава по-турецьки, по-польськи або френч-прес (найшкідливіші): Оскільки мелена кава залишається у воді протягом тривалого часу (або ви п'єте напій разом із гущею), у ньому виділяється найбільша кількість шкідливих сполук, що призводить до помітного підвищення холестерину"
від себе додам, що вдома пЮ каву з машини - еспрессо і додаю кипятку(класисний амерікано),
на роботі не включаю функцію - кава, де через одну порцію кави проходить багато гарячої води, вибираю або "баріста" або еспрессо з водою.
холестерин трохи підвищений - 5.45
Это на уровне мракобесия.
Чтобы кофе как-то повлиял на холестерин надо зерна жрать горстями.
3-4 чашки условного американо или кофе по-турецки не повлияют никак.

Будь-який алкоголь - нейротропний яд.
А в майонезі немає нічого шкідливого, якщо це якісний майонез. Там лише олива та яйце ж.
Ну да ничего вредного. Кроме лошадиной дозы жиров.
Даже если ты дома по классическому рецепту сделаешь майонез из качественных продуктов - на выходе у тебя выйдет 700ккал на сто грамм и 65-70гр жиров. По жирам - это суточная норма для мужика весом кил в 90.

Є тільки фото розпаковки, встановлення не сфотографував бо не взяв телефон в гараж, на днях може сфотографую.
У мене на Рено Каджар цей чохол порепався в місцях загинів, хоча пробіг у мене лише 100 тис. Х.з. де новий купити. Якось пробував знайти на цю автівку, а їх немає. Хоча це дуже дивно, бо рідний матеріал неякісний і така проблема у всіх.

3-4 чашки условного американо или кофе по-турецки не повлияют никак.
я вживаю 4 філіжанки щодня на протязі 5 років, за останній рік рівень холестеролу навіть зменшився на 0,1 одиницю,
у дружини навпаки виросло на 1-1,5, при тому що ЗОЖ, але там спадкове мабуть.
теж не бачу тут якоїсь закономірності, хоча я і не пЮ по турецьки чи завареної кави

У мене на Рено Каджар цей чохол порепався в місцях загинів, хоча пробіг у мене лише 100 тис. Х.з. де новий купити. Якось пробував знайти на цю автівку, а їх немає. Хоча це дуже дивно, бо рідний матеріал неякісний і така проблема у всіх.
Я ще років 6 тому коли рідний порепався то зняв його разом з рамкою і шайбою зверху, заїхав на лоск там де продають чохли кпп, віддав і мені по образу і подобію пошили, на рідну рамку приклеїли, вартувало тоді гривень 150, відходив власне 6 років. Якщо навіть на аліку нема то це дуже непоганий варіант.

Я ще років 6 тому коли рідний порепався то зняв його разом з рамкою і шайбою зверху, заїхав на лоск там де продають чохли кпп, віддав і мені по образу і подобію пошили, на рідну рамку приклеїли, вартувало тоді гривень 150, відходив власне 6 років. Якщо навіть на аліку нема то це дуже непоганий варіант.
То шкіряний чи дермантьонок так розлазиться?

Назад
Зверху Знизу