4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Типу всі ці капучино/латте/флети то одразу про невдалі спроби, можна й не старатись? :D
Ні. Мова йшла про те, що ці напої пробачають помилки при приготуванні кофейної бази. На мій смак капучино виходить навіть смачніше з переекстргованної кави з більш різким смаком - він більше відчувається на фоні молока.
Професійні баристи, які мають досвід, професійне обладнання, набиту руку, після перших пристілочних порцій будуть видавати стандартний результат на базі якого готувати подальші напої.

Две чайные ложки молотого кофе типа Карт Нуар или Якобс.3 таблетки заменителя сахара в чашку.Заливаю кипятком.Минут 5 и вуаля😀.И так пару раз в день.
Вот и весь ритуал.
Все отлично, только непонятно, зачем заменять сахар)

Я не кавоман, я на початкової стадії, коли стоїть завдання зварити щось, що не хочеться одразу виплюнути, чи засипати сахаром.
Тоді в мене кавоварка, то маю всі атрибути - електронні ваги, жернову кавомолку. Дуже велике поле для експериментів.
Користуюсь цим відео, але, як у початківця, є дуже ще багато нюансів по темперовці, то тільки-тільки зміг вийти на якусь повторюваність.

1778880350933.webp

:D

Телеком обіцяє до серпня підключити нарешті оптоволокно, заявку на котре я лишив ще у 22му році.
Швидко там у вас.Я недавно підключав ще одного провайдера.О 9 ранку замовив,а о 12 все було вже зроблено під ключ

Кофейные наркоманы делятся рецептами приготовления бодрящего зелья :D
Кофе не бодрит. Кофеин не даёт чувствовать усталость.
Потому если у тебя нормальный режим, ты нормально спишь и питаешься, то. Никакого "бодрящего" действия нет.

Все отлично, только непонятно, зачем заменять сахар)
Может у человека проблемы с сахаром.
Или ведёт/пытается вести здоровый образ жизни.
Я целенаправленно не пью сладкие напитки или инсулиновые бомбы в виде латте с сиропом.

Я целенаправленно не пью сладкие напитки или инсулиновые бомбы в виде латте с сиропом.
Контролирую сахар,да

Да, он уже ответил

Сервіс по пробігу. Заміна моторного масла з фільтром, та повітряного фільтра.

Дорогою на сервіс заїхав до офіціалів за лампочкою для габаритного вогню, яку два тижні назад замовляв, але вони щось ніяк не привезуть.

На сервісі перегорілу лампочку помітили і замінили самі.

Тільки довго, з обслуговуванням та помивкою десь 4 з половиною години навколо шаройоботись довелось.

Вкладення

• IMG_2530.webp
    IMG_2530.webp
    331.7 КБ · Перегляди: 1
Назад
Зверху Знизу