4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Тоді в мене кавоварка, то маю всі атрибути - електронні ваги, жернову кавомолку. Дуже велике поле для експериментів.
Користуюсь цим відео, але, як у початківця, є дуже ще багато нюансів по темперовці, то тільки-тільки зміг вийти на якусь повторюваність.

Оце ви заморочились....
Кавомашина класна штука сама по собі
Доки не з'явилась в мене - теж думав, що то якась непотрібна фігня
В тепер не уявляю як би я жінці лате готував без неї...

Це як електромобіль - коли спробував, тільки тоді розумієш "як я раніше без цього жив?"

завидую тем кто имеет возможность кофеманствовать
раньше пил по паре чашек кофе с офисной кофемашины в доковидные времена, имел гейзерную, капельную и рожковую кофеварки и мечтал что однажды куплю себе полностью автоматическую кофемашину домой
а теперь уже могу только пить максимум пол-ложки растворимого кофе плюс пол-ложки растворимого ячменя - и максимум один раз в день
и не более пары раз в неделю заварной настоящий кофе в кафешке возле дома за рубль двадцать - старушка хозяйка уже без лишних слов знает что мне дать и сколько воды налить
а если превысить норму - будут боли в жкт до невыносимого уровня :незнаю:

Якби не цукор - яб цю жижу взагалі не пив би. І чай теж. Воно ж протівне, якщо не солодке.
Коли я вперше спробував кавоварку, вийшло якесь Лунго, яке я розбавив до Американо, то був дуже здивований, що у справжню каву (навіть таку, що не зовсім вийшла) не потрібно додавати цукор. В каві достатьно своїх цукров, то, якщо знайти потрібний баланс між кислотою та гіркотою, вони добре відчуваються. Цукор (як й молоко) то для маскування зовсім невдалих спроб. То якщо зварив щось, що хочеш виплюнути, тоді з цього можна зробити Американо з цукром, чи Капучіно, та буде ОК - не виливати ж продукт.

Оновив старий 9-річний вдсл-роутер на комбо (дсл/оптичний) роутер з wifi7.
Телеком обіцяє до серпня підключити нарешті оптоволокно, заявку на котре я лишив ще у 22му році.

Коли я вперше спробував кавоварку, вийшло якесь Лунго, яке я розбавив до Американо, то був дуже здивований, що у справжню каву (навіть таку, що не зовсім вийшла) не потрібно додавати цукор.
Я навчився каву без цукру пити в старших класах чи на початкових курсах, коли цукор закінчився і було лінь йти купувати :D Тепер з цукром навіть не можу.

Але ж вони врешті замінили ремінь на цеп. :)
концепція "при правильному обслуговуванні" вочевидь потерпіла крах. простіше відкатити назад ніж терпіти репутаційні втрати через довбойобів. я навіть на авторизованих сервісах бачив як клієнтам заливали в літровий екобуст звичайну оливу "по цифрах вʼязкості"..

p.s. доречі привод помпи на ланцюг не відкотили

Кофейные наркоманы делятся рецептами приготовления бодрящего зелья :D
Две чайные ложки молотого кофе типа Карт Нуар или Якобс.3 таблетки заменителя сахара в чашку.Заливаю кипятком.Минут 5 и вуаля😀.И так пару раз в день.
Вот и весь ритуал.

Назад
Зверху Знизу